Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benide masa başı iş mahvettii :KK51: 10 saat oturuyorum burda böyle :kahve:
aslında dha cok balayı için zayıflıyorum :KK70: :KK70:
kiloluyken daha cok bol şeylere yöneliyo insan kilo kapatmak için zayıfladıkca bi özgüven geliyo:KK59: bence bu yaz sonunda o kotlarının içine girceksin:rolleyes:

Ya ne güzel dedin öyle çok mutlu gülümsedim düşününce bile :)

Aslında 54 kilo çok çok güzel bence senin için yolun sonuna gelmişsin

Gerçi boya göre de çok değişiyor

Ben 1.61im :110:

Aylardır sadece tunik ve tayt giyiyorum tunik kapatıyor çünkü koca göbeği :olamaz:

Peki şu an herhangi bir fitness programı yapıyor musun canım?

Hahaha 15 dkya kardeşimi kandırdım beraber yapacağız

Bakalım akşama yazarım yere ne kadar yapıştığımı :KK70:
su an lık temizlik yapıyorum sadece :D:D:D badna yapıldı da evde :D başlıcam iftardan sonra squat bide kardio olarak bişeyler bakcam arastırarakkk spor konusunda SekerPancarii SekerPancarii na soru sorabilirsin kendisi mikemmeell spor yapar :KK8::KK8:

Peki kızlar sizden bişi isteyebilirmiyim suan nişanlımla tartısıyoruz 21 ine kadar kendime süre tanımamı (işten yeni çıktm sayılır) sürekli gece ve psikolojik olarak baskı altında çalıştıgım için fizyolojimin ve psikolojimin kilo vermeye elverişli olmadıgını bu yüzden kendime biraz süre tanımam grektiğini eger 21 ine kadar diyet yaparsam 8 saat trip atacagını söylüyor sizce ne yapmalıyım :KK43:
hoş geldin :) diyet ypmıyorum de yap ama bıraktın mı toplamak çok zor oluyor

Ya ne güzel dedin öyle çok mutlu gülümsedim düşününce bile :)

Aslında 54 kilo çok çok güzel bence senin için yolun sonuna gelmişsin

Gerçi boya göre de çok değişiyor

Ben 1.61im :110:

Aylardır sadece tunik ve tayt giyiyorum tunik kapatıyor çünkü koca göbeği :olamaz:
bende 1.58 im :KK76: bnm korsem var özel günlerde düğün vs kullanırdm :sus:
spor cok işe yarıyo ama bana kalırsa ilk 15 20 gn sadece diyet yap derim iftardan sonra yürüyüşe cıkarsın istersen sonra hareketli sporlara başlarsın :rapci:

hoş geldin :) diyet ypmıyorum de yap ama bıraktın mı toplamak çok zor oluyor
Şuan bırakmış bi haldeym bi yanım çok iatiyor bi yanımda elimde kaşık ve notella buaraya yazıyor.d napcamı şaşırdım dürtükleyin beni kızlar şişman olmak istrmiyorm... ocaktan beri diyorumki yazın şort giycem aha yaz geldi hala bacaklar löp löp et giyemiyorm her yaz giycem halbuki yoruldm valla gına geldi artk bedenime söz gecirememekten :(((:110:bıktm

ay okuyamadım yazdıklarınızı ... yeni gelenler var hoş beş gelmişler biri bebeklerden bahsetmiş 15 bebek arsa 10u ağlıyor diye ne alaka olduğunu okuyamadım hemşire falan mı ? :D

O zaman anladm canısı :) umarm poncik ve sevimli bi bebişin olur anladığım kadarıyla kilo yüzündenmi hamile kalamıyorsn yada başka sebeplermi var tam anlamadm. Eğer adet düzensizliğin filan varsa hayıt otu içmeni öneririm bizim dr un ilk tavsiye ettiği sey :)
Canım içtim iki hafta felan ama cok tansiyonumu düşürdü maalesef dun ilaç verdi doktor tedaviye başlıcam evet biraz kilodan kaynaklı umarım olur hepimizin guzel bebibsleri

konunun icine dalmis gibi olcam ama nisanlin ne tepki vermisti oturmak istemiyorum dediginde?
tm anneme söylerim gelinin seni istemiyo diye dedi :D:D ilkte o da biraz diretti kendimizi toplarız falan dedi sonra olcakları biraz anlattım ona bn uyumsuz biriyim yapamayız iyiyken kötü olmyalm dedm tm dedi :KK51:

tm anneme söylerim gelinin seni istemiyo diye dedi :KK70::KK70: ilkte o da biraz diretti kendimizi toplarız falan dedi sonra olcakları biraz anlattım ona bn uyumsuz biriyim yapamayız iyiyken kötü olmyalm dedm tm dedi :KK51:
cok iyi demissin, ve nisanlinada gercekten afferin, BDV bölümünde neler okuyoruz, genelde Aileyi secen cok es ve es adayi var:)

ay okuyamadım yazdıklarınızı ... yeni gelenler var hoş beş gelmişler biri bebeklerden bahsetmiş 15 bebek arsa 10u ağlıyor diye ne alaka olduğunu okuyamadım hemşire falan mı ? :KK70:
nasılda dikkatini cekiyo dimi :D aynen kuzum yenidoğan hemşiresi bi arkadasımız geldiii :dondurma:
cok iyi demissin, ve nisanlinada gercekten afferin, BDV bölümünde neler okuyoruz, genelde Aileyi secen cok es ve es adayi var:)
aile bi yere kadar var sonrası eşin oluyo hayatının geri kalanı bunun bilincinde oldugundan onlar için beni feda etmedi cokta iyi etti bence :D
Yarın hemen başa kakiliyor boşver canm olsun soğukluk kendi mutluluğuna bak
he bende öle didim boşverdm su an takılıyoruz işte son hazırlıkları yapıyoruz :D minder üstünde otururum kocamla başbaşa otururum bnm düşüncem bu :KK200:
Aynen tatlım ona kiziyorum bende yaaa hiç olacak iş degildi bu hafta çok iyi giderim diyordum ama olmadı
olsun bebeğiiim sonucta keyfi bişey değil ki e eksidesnde nasıl olsa takılma bu kadar :nazar:

Back
X