- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #204.501
Sinirden uyuyamıyorum ben ya kızlar keten tohumu ise yarar mı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wc sorunu oldugunda t.b.ekmeği eklesen öğlen ogune akşamda yemek yanina salata ve yoğurt olsun mutlaka geçen gun corba ve elma yedin mesela dünkü menüde az bağırsak dolmuyor ki wcye çıkasın kimyon suyu iç bugün belki işine yarar gaz kesin gidiyor bende arada wcye çıkıyorum kimyonlaSinirden uyuyamıyorum ben ya kızlar keten tohumu ise yarar mı sizce
Günaydın kızlar tartılacam ama wc bekliyorum ben![]()
Kaç çıktın kuzumHadi bakalım ben de ilk bildirimimi yapayım![]()
owww 77lere düşmüşüz bileeeEtap başı: 79.8
Etap sonu: 77.9
Fark: 1.9
Yüzde: %2,4
![]()
günaydın bbekgünaydın kızlaarrr![]()
ooo tebrik ederim çok iyisinEtap başı: 79.8
Etap sonu: 77.9
Fark: 1.9
Yüzde: %2,4
![]()
owww 77lere düşmüşüz bileee![]()
ooo tebrik ederim çok iyisin
bu hızla 1 aya mezun olur cıkarsınDur kız hele bir 70in altına düşeyim ilk kıyafetimi o zaman gidip alacağım
Ayrıca haftaya daha uslu davranıcam söz
Bu hafta makarna ve çarşambadan öncesi malum
Level 1 bitsin ölçü değişimlerini de yazıcam her level bitiminde foto da çekicem
Onu da yapıcam bunu da yapıcam
Çok sağol nuffis teşekkür ederim canım![]()
bu hızla 1 aya mezun olur cıkarsın
inşallah planladıgın gibi gider bebeğim cok isterımmm![]()
sporla beraber sarkma olmaz diye düşünüyorum ben ayrıca sen şok diyet vs. de yapmıyosunBir ayda o kadar kilo verebilmek mümkün mü?
Bir de çok hızlı verirsen sarkarsın diyorlar keptin![]()
sporla beraber sarkma olmaz diye düşünüyorum ben ayrıca sen şok diyet vs. de yapmıyosun
ama yine de zamana yayıp verilen kilolar daha kalıcı oluyo yani 1 haftada 5 kg versen hemen geri alıyosun ama o 5 kg bi ayda verilirse kolay kolay alınmıyo![]()