Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft SchonerDuft bende çok sıkıldım vala
yine sen iyi veriyorsun kuzum ya ...
bk ben dünkü yemeğimide buünkü yemeğime seçemedim ki ayın bu günleri genelde öyle oluyor beyan günleri olduğu için o daha çok bıktırıyor beni yaz gelse karpuz peynir gidicekte dha çok vaarr

Bende öyleyim işte :KK70: o yüzden ne kadar az o kadar iyi bı de şimdi evlenince alıyorsun kilo mesela ben öyle oldum burda bı arkadaşım var aynı zamanda evlendik kız 53 kilo idi daha occuk yok 66 olmuş ben şok o yüzden rblinince insan alıyor ye ye :KK70:
evlenince almak içinde pay bırakcam ben :sus: düğün öncesi hedefm 49 olmak :kahve: sonra 52 53lere kadar cıkarım büyük ihtimal :KK53: hamiellikte de allah ne verdiyse :D:D

Benim aceelm var tstlilde kaynanamlsra gidecem o zamana kadar vermeliyim bayramda falan orda olacam :KK70:
Benim okul bitecek yakında acelem de bitti :KK45:seneye daha çok şok olurlar sene başı hem :deli: gerçi şu anda bile kıskançlıklarından çatlayanlar daha kilo verme sağlıksız diyenler var oldu canım senin gibi burgerleri götürüp mü sağlıklı olayım değil mi ama :halay:en yakın hedefim eylüldeki bir düğün :KK49:

Bende çok çirkin durmuştu
Bir de aç kalarak düşmüştüm o zaman salaklık işte
Sen spor yaparak düşersen hiçbişicik olmaz
Cillop gibi olursun :KK30:

Ajda Pekkan misali
O da haftada bir gün şımarık günü ilan edip canının istediğini yiyormuş :)
beraber olcaz öle :KK8::KK8: sonra başarı hikayelerimizi paylaşcaz hep braber :KK30::KK30:

Yaaa ne mamutu kiz:KK70::KK70: ahahahhah:KK70: bende bi ara yeni evliyken 51 e inmistim her goren acıyodu bana hasta msn kizim diye:KK53: simdi de 52 53 arasi gidip geliyorum ama kötü durmuyo cok saglikli beslenerek verdim bu sefer cunku :kk77: beslenme cok onemli kilo verirken cok da kismamak lazim:sus:

Ayıptır söylemesi 79.8 den topice giriş yaptım da birazcık :KK70:

Çok yiyorum cidden ama yumurta, et, balık, yoğurt falan öyle şeyler

1400 kalori hedef
Benim okul bitecek yakında acelem de bitti :KK45:seneye daha çok şok olurlar sene başı hem :deli: gerçi şu anda bile kıskançlıklarından çatlayanlar daha kilo verme sağlıksız diyenler var oldu canım senin gibi burgerleri götürüp mü sağlıklı olayım değil mi ama :halay:en yakın hedefim eylüldeki bir düğün :KK49:

Ne okuyorsun senad
Ben de eylülde başlıyorum yükseğe :KK6:
sadece muz bu kadar farkedebilir mi ya :ruh::ruh::ruh::ruh::ruh: regl oldum oda etki edebilir mi o_O

Su tutar vücudun daha çok şişer regl döneminde

sadece muz bu kadar farkedebilir mi ya :ruh::ruh::ruh::ruh::ruh: regl oldum oda etki edebilir mi o_O
aferin kızıma :tokat: nişan yaklaşınca görcem ben seni :ruh:
valla ben incecik gelin olcam :süslü: seni bilemem böyle giderse neler derler sana neleeerrr:KK53::KK53:
tombik gelin dicekler kolları tombik dicekler insan bi diyet yapar dicekler :tokat:

Diyet bence de sıkıcı nuffis ya
Uzun süre yapabilen insanlara hayranım zaten
O yüzden tecrübeyle sabit ben hep spor ve dengeli beslenmeyle verdim bugüne kadar kilolarımı
Bugün mesela sabah o kadar çok şey yedim ki yine 400 kaloriyi bulmadı
Sen de bize katıl
Hep birlikte şu 30 günde değişelim :rolleyes:

Ben de 79la girdim buraya :KK34:
79.8 hatta öhöm öhöm
Senin boy yine uzun
Ben 1.61im
Bir de beni düşün tombili pigme oldum :KK70:
Aslında 68 boyuna göre yeterli değil mi? :KK57:
başlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorum

bk ben dünkü yemeğimide buünkü yemeğime seçemedim ki ayın bu günleri genelde öyle oluyor beyan günleri olduğu için o daha çok bıktırıyor beni yaz gelse karpuz peynir gidicekte dha çok vaarr
Öyle değil artık gitsin hepsi ya çok bunaldım iki ayda :D

1400 kalori hedef

Ne okuyorsun senad

resmen +500 çıktım :(

1400 kalori hedef

Ne okuyorsun senad

Şimdi hazırlık okuyorum seneye de bölümümü değiştirmek istiyorum aslında bakalım olursa :dua:bir kontenjan var sanırım onu deneyebilirim

Aynen bana arkadaşlarım aynısını diyor ben olsam ver verebildiğini kadar derdim şahsen oylei nsalnar çok var ya

başlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorum
Şu spora bende mi gelsem ki kızlar YouTube da vardı videoları değil mi akşam yapacaksınız herhalde bende okuldan dönünce yaparım artık böyle şekillendirici bir şeye ihtiyacım var

Back
X