- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #204.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine sen iyi veriyorsun kuzum ya ...SchonerDuft bende çok sıkıldım vala
Aynen valla öyle :)evet aynen ramazanda abur cubur yeme riskide azalio gün icinde, iftarda zaten cok gec saatlerde oldugu icin az yiyip yatarsak cok iyi olabilir
evlenince almak içinde pay bırakcam benBende öyleyim işteo yüzden ne kadar az o kadar iyi bı de şimdi evlenince alıyorsun kilo mesela ben öyle oldum burda bı arkadaşım var aynı zamanda evlendik kız 53 kilo idi daha occuk yok 66 olmuş ben şok o yüzden rblinince insan alıyor ye ye
![]()
Benim okul bitecek yakında acelem de bittiBenim aceelm var tstlilde kaynanamlsra gidecem o zamana kadar vermeliyim bayramda falan orda olacam![]()
beraber olcaz öleBende çok çirkin durmuştu
Bir de aç kalarak düşmüştüm o zaman salaklık işte
Sen spor yaparak düşersen hiçbişicik olmaz
Cillop gibi olursun
Ajda Pekkan misali
O da haftada bir gün şımarık günü ilan edip canının istediğini yiyormuş :)
bebekim günaydııınnGünaydın kızlar..
Kilom sabit bu hafta..regl yaklaşıyo ondan olabilir..
kaynananlar uzakdami canim kendi ailen mi yaninda? yada ikisindendemi uzakdasiniz?Benim aceelm var tstlilde kaynanamlsra gidecem o zamana kadar vermeliyim bayramda falan orda olacam![]()
Yaaa ne mamutu kizahahahhah
bende bi ara yeni evliyken 51 e inmistim her goren acıyodu bana hasta msn kizim diye
simdi de 52 53 arasi gidip geliyorum ama kötü durmuyo cok saglikli beslenerek verdim bu sefer cunku
beslenme cok onemli kilo verirken cok da kismamak lazim
![]()
Benim okul bitecek yakında acelem de bittiseneye daha çok şok olurlar sene başı hem
gerçi şu anda bile kıskançlıklarından çatlayanlar daha kilo verme sağlıksız diyenler var oldu canım senin gibi burgerleri götürüp mü sağlıklı olayım değil mi ama
en yakın hedefim eylüldeki bir düğün
![]()
sadece muz bu kadar farkedebilir mi yaregl oldum oda etki edebilir mi
![]()
aferin kızımasadece muz bu kadar farkedebilir mi yaregl oldum oda etki edebilir mi
![]()
başlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorumDiyet bence de sıkıcı nuffis ya
Uzun süre yapabilen insanlara hayranım zaten
O yüzden tecrübeyle sabit ben hep spor ve dengeli beslenmeyle verdim bugüne kadar kilolarımı
Bugün mesela sabah o kadar çok şey yedim ki yine 400 kaloriyi bulmadı
Sen de bize katıl
Hep birlikte şu 30 günde değişelim
Ben de 79la girdim buraya
79.8 hatta öhöm öhöm
Senin boy yine uzun
Ben 1.61im
Bir de beni düşün tombili pigme oldum
Aslında 68 boyuna göre yeterli değil mi?![]()
yine sen iyi veriyorsun kuzum ya ...
bk ben dünkü yemeğimide buünkü yemeğime seçemedim ki ayın bu günleri genelde öyle oluyor beyan günleri olduğu için o daha çok bıktırıyor beni yaz gelse karpuz peynir gidicekte dha çok vaarr
Öyle değil artık gitsin hepsi ya çok bunaldım iki aydayine sen iyi veriyorsun kuzum ya ...
bk ben dünkü yemeğimide buünkü yemeğime seçemedim ki ayın bu günleri genelde öyle oluyor beyan günleri olduğu için o daha çok bıktırıyor beni yaz gelse karpuz peynir gidicekte dha çok vaarr
Ayıptır söylemesi 79.8 den topice giriş yaptım da birazcık
Çok yiyorum cidden ama yumurta, et, balık, yoğurt falan öyle şeyler
1400 kalori hedef
Ne okuyorsun senad
Ben de eylülde başlıyorum yükseğe
Su tutar vücudun daha çok şişer regl döneminde
Şimdi hazırlık okuyorum seneye de bölümümü değiştirmek istiyorum aslında bakalım olursaAyıptır söylemesi 79.8 den topice giriş yaptım da birazcık
Çok yiyorum cidden ama yumurta, et, balık, yoğurt falan öyle şeyler
1400 kalori hedef
Ne okuyorsun senad
Ben de eylülde başlıyorum yükseğe
Su tutar vücudun daha çok şişer regl döneminde
Aynen bana arkadaşlarım aynısını diyor ben olsam ver verebildiğini kadar derdim şahsen oylei nsalnar çok var yaBenim okul bitecek yakında acelem de bittiseneye daha çok şok olurlar sene başı hem
gerçi şu anda bile kıskançlıklarından çatlayanlar daha kilo verme sağlıksız diyenler var oldu canım senin gibi burgerleri götürüp mü sağlıklı olayım değil mi ama
en yakın hedefim eylüldeki bir düğün
![]()
aferin kızımanişan yaklaşınca görcem ben seni
valla ben incecik gelin olcamseni bilemem böyle giderse neler derler sana neleeerrr
tombik gelin dicekler kolları tombik dicekler insan bi diyet yapar dicekler![]()
İkisi de uzakta tatlım öyle olması daha iyi o konuda sasnliyimkaynananlar uzakdami canim kendi ailen mi yaninda? yada ikisindendemi uzakdasiniz?
Şu spora bende mi gelsem ki kızlar YouTube da vardı videoları değil mi akşam yapacaksınız herhalde bende okuldan dönünce yaparım artık böyle şekillendirici bir şeye ihtiyacım varbaşlıcam bende kızlar cumartesi dedi spordan sıkılmam hele takım halinde yaparsak bırakmam ama diyetten bu ara soğudum çünküm çok stresliyim yeme ihtiyacım var yiyemiyorum