Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlarrrr

Benim kollar boyun yani üst bölge maf... bacaklarda bisey yok cünki hergün zaten squat yapiodum 100tane ordan bi alismislik var:) sadece ic bacagim biraz agrio:) kollar maf ama bisi sorcM bu agriyla nasil ikinci gün devvamyapilio cok aci cekcrz gibi görünüo:)))

Yaparken acımıyor
Sonrasında acıyor

@ParteMoralll form çaylarına alışma demiştin canım önceki sayfalarda
Zararlı mıymış
Ben iyi bir şey diye içiyordum iki gündür

Bu arada herkese günaydın/tünaydın kızlar

Oruç tutan herkese çok büyük kolaylıklar diliyorum

Umarım spor, diyet hepsini bir arada başarırsınız :KK200:

Ben ders çalışıyorum bugün

Son 5 sayfam kaldı :işsiz:

Kahve içip, bunu bitirip geleceğim :bicak:

Yaparken acımıyor
Sonrasında acıyor

Zararlı mıymış
Bildigim kadariyla o form caylarinda sinameki var. Onlar fazla kullandigin da zararli.
Bagirsaklarn alistiginda sonra cayi birakinca wc sorunlarn cikar. Arkdsm bizzat yasadi cay iciyodu birakinca 3 4 gun cikamiyodu. Bak istersen netten

İşte yalnız değilim :KK70:

3. gün ve ben de 9. dkda ara veriyorum istisnasız 3 gündür, sonrası akıp gidiyor ama

10 sn falan ama orada tükeniyorum

Kardiyoları çok ağır oranın

Zaten Jilly de bayılacak gibiyseniz sadece 5 sn soluklanın diyor

5e düşüreceğim

günaydın . bugün ben de tekrara jilliana başlıyorum . İlk haftayı atlattıktan sonra vucut direk alışıyor ama ilk hafta sıkıntılı. sonra hareketler kesmiyor laklfalafla

Herkese merhaba.

bugün saat 5 de kalktım , birden uyandım saat 6 da kahvaltımı yapıp uyudum tekrar ,ama öğlen yemeğine uyandım. böyle de dakik bir insanım :KK48::-)

Yaparken acımıyor
Sonrasında acıyor

Zararlı mıymış
Canim o form caylari gercekteb zararli bagirsakdaki suyu yok edio zamanla benim cok sevdigim ablam o yüzden vefat etti:( kansere cevirme riski cok yüksek,bunlar tabi en kötü durumlar, normaleede bagirsaklari bi süre sonra tembellestirio... cay icmedin zamanlar normal wc aliskanligina dönemiosun

Back
X