Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar büyük bir tecrübe yaşadım haftasonu ....
diuetisyen hastaymış randevu iptal oldu pazartesiye vereceklerdi cumartesiye aldım randevumu... iyi oldu diyetten sıkılmıştım dedim :KK70: salacaktım cumartesi güzel geçti gibi laz böreği yaptım harika oldu limonata yaptım doyasıya yicim dedim ... dünde türbe ziyaretlerine gittik görümcemle orda kola cips kek patlamış mısır vardı yedim ama o kadar eziyetti ki benim için onları yemek hiç özlememişim laz böreği ve limonata da aynı şekilde yaşam şeklim olmuş diyet hedef kiloma ulaştığımda bile diyet br parçam olacak o yüzden mutluyum ... deneyimlemek güzeldi ... bu hafat regli haftam şişlik var her tarafımda akşam yeşilçaylı karışım yapacam kendime
güzel olmuş bebeğim en azından yemenin ha vermediğini öğrenmiş oldun artık :halay:

ben 89.8 göstriyorum ama reglim. Bu hafta ben tartıda fazla çıkacağım o anlaşıldı.
şşşşiiii :sus: evrene güzel mesajlar gönderiyoruzzz olumlama yapıyoruzzz eksi cıkıcaz cumaya :dua:

Ecnebi memleketlerden birinin de olabilir :KK8::rolleyes: guvenlik bebegim her hafta degisiyo vardiyasi:sus:
Olabilir bi bakiyim smoothielere:eğlence: ben kendi programima devam kuzum ağırlıklarla tüm vücut çalıştırıyorum :KK73: sabah sporlarimi bırakmıştım twist shape stepper aletim var evde merdiven cikar gibi basamak ona da başlıcam hatta kahvemi ictim basliyorum simdi tam kalca altindaki yer hosuma gitmiyo en zor orasi toparlaniyo bende:kızgın:bu alet bacak arkasina cok iyi geliyo sanki yaparken daha guzeldi o yüzden basliyorum sabah sporuma:mapus:

İyi bir insan olsun da nereli olduğu mühim değil ya :dua: Yeter ki adam olsun :KK67:

Kendin oluşturduğun program mı o
Gerçi tecrübelisin artık neresi için hangi hareketi yapman lazım kendin ayarlayabiliyorsundur
Baktım şimdi biliyorum onu bizde de var o dediğin bacak arkası kısmına iyi geliyorsa ben bunu shred topicindeki arkadaşa diyeyim
O da o kısımdan dertli tam çalışmayan yerde kalıyor ya herhalde ondan zor eriyor
Ay ben eriyeyim de orası eksik kalsın ya :D

kandırmak yok olabilemez :KK70::KK70:

aslında öle cok bişi değil normal menülerimdi sadece bi akşam menemen yaptık kardeşimle onu yedim ekmekle :dua:
bide dün pogaca yedim sadece 1 tanecikkk ev yapımıydı :işsiz: tatlı fln yemedim dünkü kahvaltımda cok sağlamdı bide o var :KK70::KK70::KK70: bu kadar :dua::dua::dua:

Bir de çiğköfte bir de iskender bir de künefe falan diye gidecek sandım :D

Sağlamdan kasıt neler yediğine bağlı o şimdi :sus:

Çok ekmek yediysen olabilir :110:

ben 89.8 göstriyorum ama reglim. Bu hafta ben tartıda fazla çıkacağım o anlaşıldı.

Yok daha neler sen çok güzel kilo veriyorsun artı çıkacağını sanmam
Regl biter bitmez gidiyor onlar merak etme
Sen spora devam :spor:

tebrik :) sen baya vericen 3 kiloyu :KK70:

Off keşke ama Cumadan beri sadece 300 gram yani daha 1.8 kilo vermem lazım hedef için :işsiz:

Umudu kaybetmemeye çalışıyorum :ruh:

İyi bir insan olsun da nereli olduğu mühim değil ya :dua: Yeter ki adam olsun :KK67:

Kendin oluşturduğun program mı o
Gerçi tecrübelisin artık neresi için hangi hareketi yapman lazım kendin ayarlayabiliyorsundur
Baktım şimdi biliyorum onu bizde de var o dediğin bacak arkası kısmına iyi geliyorsa ben bunu shred topicindeki arkadaşa diyeyim
O da o kısımdan dertli tam çalışmayan yerde kalıyor ya herhalde ondan zor eriyor
Ay ben eriyeyim de orası eksik kalsın ya :KK70:

Bir de çiğköfte bir de iskender bir de künefe falan diye gidecek sandım :KK70:

Amin kuzum bu devirde insanlara guven olmuyo Rabbim iyilerle karşılaştırsın :dua::KK200:
Evet canim kendim kol göğüs bacak kalca karin sırt hepsini çalıştırıyorum guzel sonuclar aliyorum doğru yoldayim bencesi:deli: hee soyle herkesler incecik olsun:halay:yaparken topuguna baski yaparak yapsin ki arka bacak çalışsın :sus:

Bir de çiğköfte bir de iskender bir de künefe falan diye gidecek sandım :KK70:

hafta sonu menülerimmmmHoppaHoppa
çok yedim evet biliyorum hiç yakışmadı bana :KK4:

cumartesi
sabah: 2dilim ekmek zeytin peynir domates reçel(erik receli cok severimde 1 kavanoz buldm onu actm :D
ara:soslu mısır(çok az)
öğle:çorba 1 pide 1 ayran
akşam:tavuk ciğer 3 kaşık pilav salata

pazar
sabah:2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta+sucuklu yumurta reçel zeytin peynir
öğle:1 kaşık tavuk çiğer 1 dilim ekmek
akşam(saat 5 gibi):1 poğaca 3 sarma
saat 7de: yarım közde mısır

Aa sen daha beni tebrik etmedinmi :KK70: :KK4: ayyy karnim agriyo ama mutluym :KK70:

tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9: hep soğandan bunlar :KK53:

Neden benim bugünkü sporumu eklemeden bitis yaptik:KK34: 83 dk sporum varidi 3 gibi yazdimdi niye gormedindi:tokat:

görmedim ki :ruh: etiketlemis miydin beni :ruh: sonuç zaten değismiyodu :ruh:

Evet kızlar bu hafta birinciyiizzzzzz :KK9::KK9::KK9:kutlama baslasiiinnnnnnn:halay::halay::halay::rolleyes::KK73:

sevınmıstımmm:işsiz: üzdün :silah:

Pardon kızlar 2 olmusuz :KK70::KK70:
ben kilo verdim ya hep ondan bunlar :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: tebrik ediyorum ve başarılarımızın devamını diliyorommmm :KK45:

günaydın kızlaaarrrrr bu haftanın sonucları

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAPEn Büyük TÜRKİYE
(30 Haziran- 6 Temmuz)

TAKIM DERECELERİ

1..............1.756 ....... 7. TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..............1.748........ 14. TAKIM :sampiyon::sampiyon:

3................1.367..... 9. TAKIM:sampiyon:

BİREYSEL DERECELER

1..........%3.98...... Ausencia (7. Takım):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..........%3.96..... sekerpancarii... (14.Takım) :sampiyon::sampiyon:

3..........%3.90.. .... igdedali ... ( 7.Takım) :sampiyon:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
***haftalık hedefler***(07.07-14.07)

@poncikbirgelincik :58.6=>57.5
@senad :60=>59.5
@Buki_89 :69,8=>68,9
@justholdmetight :72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=> 85.9
@denetim :71,80=>70
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>

SekerPancarii SekerPancarii bebeğim sen kalmışsın haftalık hedef belirtmeyen:KK51:
benim hedefim 57,9 yu yalnız :işsiz:

İsmimin yanina carii yazmis ponciko onu diyom:KK70::KK70:ahahahah
o neyn ki ben mi yazdım :deli:

Ne guzell...
Kizlar ya akil verin bakin ben akil istiyormm cok o onemliii herkes dikkatttle baksinnnnnnnn

Sizce yuruyus bandi aliyimmi? Baxaklarim skilasirmi sizce bi ara yazdim ya incelme var 4 cm kadar oyuzden yumusadi biraz bacaklarmm eskiden sertti allahtam yuzucem de ona seviniyorm tam yumusamisken

Smdi baaaa soyleyin alimmi yer kaplamasini bile dusunmucem yani

ben olsam almazdım canım senin sorunun zaten sıkılasmak youtubedaki videolar daha etkili olur bence yürüyüs bandına milyarlarca para verip o kadar yer kaplattırtmazdım heralde o_O

İnsana hareket ettikçe bir enerji geliyor ama daha çok yapası geliyor hele ben tartıyı ve cuma günlerini hayal ettikçe depar atıyorum :KK70: :confused:

Tut tabi herkesler kilo veriyor bizim neyimiz eksik bu hafta 1. olacağız herkes çabuk kilo versin :mapus:

Neyse olsun metabolizman şaşırmış şoklama olmuştur :KK30:
Ben de KFCleri gömdüm geçen hafta ama 1.2 kilo vermiştim :confused:

kfc:işsiz: ben çok severdim önceden en son bi kere yedim bi soğuma geldi iyikide geldi :KK53:
Kizlarrr ben cok yorgun:ruh:
11 gbi yola cikicaz Allahin izniyle insallah sabah orda oluruz.
Ben yokken yaramazlik yapmayin ahilli kizlarim
:anne:
Ben zaten biyere gitmiyorm yine burdayim tek tek belki bakamam ama burdaym beni ozleyen caksin etiketi :deli: uzandigim zamanlar guneslenirken okurum
:lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü: arada foto cakarim:KK53:

Gozum ustunuzde:mapus: sizin bende olmasin hem yicem hem eritcem:63: gelince devam:KK15:
Hepinizi seviyorum tatlis takimimmmmmmm:KK200: opuldunuz

iyi tatiller iyi eğlenceler canım :KK200: bol bol fotoğraf çekin :deli:

günaydın bende berbat bir hafta sonundan çıktım bir şeyi de tecrübe etmiş oldum diyet benim yaşam tarzım olmuş biraz beslenmem bozuldu
Günaydın kuzu :KK200: bazen öyle ipin ucu kaçabiliyor önemli olan biraz kaçırdıktan sonra salmayıp devam etmek :KK51:

Gunaydin kızlar :KK37:
Günaydın kuru kız :KK76:
günaydıııııınn kızlaaaaaaaarrrrr
Günaydın güzelim :KK54:

Artı çıkmam dışında iyiyim kuzum :KK45: sen neler yaptın haftasonun Nasıl geçti :KK51:

gördüm :KK20:ama olsundu 100 gramcıktan bişey olmaz :sus: duymasınlaa :sus:
bende iyiyim canım güzel geçti beslenme dışında ama abartmadım kilo vermesem bile almamışımdır ona eminim ama vermişte olabiliiriim yarın sabah tartılcam sürprüsss :sus:
hayatımda ilk kez bi düğünde oynadım :KK53::KK53::KK53:

günaydın kızlar büyük bir tecrübe yaşadım haftasonu ....
diuetisyen hastaymış randevu iptal oldu pazartesiye vereceklerdi cumartesiye aldım randevumu... iyi oldu diyetten sıkılmıştım dedim :KK70: salacaktım cumartesi güzel geçti gibi laz böreği yaptım harika oldu limonata yaptım doyasıya yicim dedim ... dünde türbe ziyaretlerine gittik görümcemle orda kola cips kek patlamış mısır vardı yedim ama o kadar eziyetti ki benim için onları yemek hiç özlememişim laz böreği ve limonata da aynı şekilde yaşam şeklim olmuş diyet hedef kiloma ulaştığımda bile diyet br parçam olacak o yüzden mutluyum ... deneyimlemek güzeldi ... bu hafat regli haftam şişlik var her tarafımda akşam yeşilçaylı karışım yapacam kendime
umarim az az yemissindir tatlim... evet aynisini bende bihafta sonu kayinvalidemlerde tika basa yedikden sonra demistim esime tuaf geldi ve gercekten kendimi kötü hissetigimi anladim öyle yiyince:)

günaydıııııınn kızlaaaaaaaarrrrr
günaydııınnn gezenti haanımlaaa :KK53::KK53:
Günaydının keptinn :KK54:bana da oluyor öyle bazen giriyorum da yazacak enerjiyi toplayamıyorum :deli:
günaydın bebeğiiim aynen öyle oluyo bakıyorum ama yazmaya bi türlü elim gitmiyo oa karmaşada :D

tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9: hep soğandan bunlar :KK53:

görmedim ki :ruh: etiketlemis miydin beni :ruh: sonuç zaten değismiyodu :ruh:

sevınmıstımmm:işsiz: üzdün :silah:

ben kilo verdim ya hep ondan bunlar :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: tebrik ediyorum ve başarılarımızın devamını diliyorommmm :KK45:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

benim hedefim 57,9 yu yalnız :işsiz:

o neyn ki ben mi yazdım :deli:

ben olsam almazdım canım senin sorunun zaten sıkılasmak youtubedaki videolar daha etkili olur bence yürüyüs bandına milyarlarca para verip o kadar yer kaplattırtmazdım heralde o_O

kfc:işsiz: ben çok severdim önceden en son bi kere yedim bi soğuma geldi iyikide geldi :KK53:

iyi tatiller iyi eğlenceler canım :KK200: bol bol fotoğraf çekin :deli:
ben bu alıntıya şimdi nasıl cevap vereyim toparlayamadım :D:D
hedefin 57.5 değiştirmem olmaz:KK53:

Günaydin kizlar, napiosunuz bakalim
Pazartesi kilom 69,9 arti 100 var hep esimin yüzünden heppp kircam kafasini o olcak:( dün bana cips yedirdi zorla :KK11::KK11: az yedim ama al iste tartida geldi arti 100 bugünden sonra ac geziyorum kizlar cumaya benim 68 görmem lazim yoksa idaami tuturamicammmmmmm kesin ondan yapti zaten nasil anlamadim bennnnnn:kızgın::kızgın:

Back
X