Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bilmiyorum kuzum şoklarım kendimi belki eşim gece nöbetine geçiyor toparlıcam .... ama wc şişkinlik regli nasıl olcak bilmiyorum .. iyi ki diyetisyn var 5 kilo alırdım yoksa
listeden cıkarsan aha böyle olur işte :D

offfff sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm :mad::mad::mad::mad: çok uykusuzum :mad:
ağlamaz mısın lütfen :D eve gidince uyursun kuzu az daha dur zaten 1 saatten az kaldı

heee gezmeleere gidince hemen bi unutmuş :KK53:

bir daha işim hafifledi dersem beni dövün ... dosya yetiştirmeye çlışıyorum
bnmde hiç işim yok sıkışdım nette gexmekten nkah için elbise bakim dedim de bulamadm :ruh:

ay dimi iyiydi yaaa :ruh: dur ben yeşil çay içeyim :mapus:

5 te yiceksin sonra açlık hissetmeye başladıgın an su şişeni alıp at kendini dısarı eve geldiğinde de spor yparsın aha da btti bütün akşam :sampiyon::sampiyon:

Mesele kafayi yastiga koyunca basliyor iste :D

ARA TABİ Kİ ... DOYRIM SÜT İLE BENCE TARÇIN KTARIM İÇİNE

Aradim ama mesgul dustu 7-8 kez hofff

Cok guzel oluyor o tatli istegini de keser regl donemi

evetttt SchonerDuft SchonerDuft zaten yok Buki_89 Buki_89 ve Velvette Velvette da ce diyip gidiyo :KK12: @senad dan bahsetmiyorum bile :KK47:
ay benim cokk iosim var bugün haftaya 10 ülkeden mühendisler gelcek toplamda 30 kisi bide burdaki mühendisler toplancak banada görev olarak bi sunum hazirlamak düstü hazirlayip ben suncakmisim totom tutustu birazcik hahahahah

ben denedim tadları öğğğ hiç tavsiye etmiyorum poncik
ne zamandır yemedim :KK1:

unutmadım kuzum seni gördüm sabah girdin onları görmedimm o yüzden didim :KK51:

listeden cıkarsan aha böyle olur işte :KK70:

ağlamaz mısın lütfen :KK70: eve gidince uyursun kuzu az daha dur zaten 1 saatten az kaldı

bnmde hiç işim yok sıkışdım nette gexmekten nkah için elbise bakim dedim de bulamadm :ruh:

:D:D:D:D untumadımmm unuturmuymm aksam yemegı yemeyıp abur cuur yesem sence? :KK53:

ayyyyy dimeee dimeeee bende istiommmmm

:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh: napıcaaaaaazzzzzzzzz:ruh::ruh::ruh:

listeden cıkarsan aha böyle olur işte :KK70:

ağlamaz mısın lütfen :KK70: eve gidince uyursun kuzu az daha dur zaten 1 saatten az kaldı

nikah nezaman olcak canim? ben nikah elbisemi 70li yillarin tarzinda yapmistim esimde ona göre biseyler giymisti cok hos nostaljik bi Foto cekimi olmustu:D

:KK70::KK70::KK70::KK70: untumadımmm unuturmuymm aksam yemegı yemeyıp abur cuur yesem sence? :KK53:

ben yanima bi avuz kiraz almistim onlari yedim ama nebilim hala istiom:D, birazdanda bi kahve icerim tamamdir Tatli matli yokkk

Mesele kafayi yastiga koyunca basliyor iste :KK70:

Aradim ama mesgul dustu 7-8 kez hofff

Cok guzel oluyor o tatli istegini de keser regl donemi
ayy dimi o uyuma faslıııı:D melisa cayı fln içsen yatmana yakın kuzum:KK58: hem sakinleştirici etkisi var erkende uyursun belki
Nasil ce yapip gidiyorum :63: Siz yokken bile nobet tutuyorum ben burada:63:
siz yokken ben vardım diye at kendini ortalara D::D:D:D

ay benim cokk iosim var bugün haftaya 10 ülkeden mühendisler gelcek toplamda 30 kisi bide burdaki mühendisler toplancak banada görev olarak bi sunum hazirlamak düstü hazirlayip ben suncakmisim totom tutustu birazcik hahahahah
ooovvv imkansızz yapamamm:ruh::ruh::ruh:

:KK70::KK70::KK70::KK70: untumadımmm unuturmuymm aksam yemegı yemeyıp abur cuur yesem sence? :KK53:

:KK53::KK53:sen 4 te cıkmıyo muydun bebeğim

nikah nezaman olcak canim? ben nikah elbisemi 70li yillarin tarzinda yapmistim esimde ona göre biseyler giymisti cok hos nostaljik bi Foto cekimi olmustu:KK70:
eylül sonunda olcak kuzum var daha:KK37: ben nikahla dini nikah aynı gün istiyorum o yüzden düzgün bişey olması lazım kapalı usturupluu

hmm digerinden bence uzak durmaya Calis, Cuma gününü düsünnnn
düsünüyorum :KK51:
ayy dimi o uyuma faslıııı:KK70: melisa cayı fln içsen yatmana yakın kuzum:KK58: hem sakinleştirici etkisi var erkende uyursun belki

siz yokken ben vardım diye at kendini ortalara D::KK70::KK70::KK70:

ooovvv imkansızz yapamamm:ruh::ruh::ruh:

:KK53::KK53:sen 4 te cıkmıyo muydun bebeğim

eylül sonunda olcak kuzum var daha:KK37: ben nikahla dini nikah aynı gün istiyorum o yüzden düzgün bişey olması lazım kapalı usturupluu

5te kuzum kafama göre ama bazen erken cıkyorm

Back
X