- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #217.081
offfff sıkıldımmmmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben denedim tadları öğğğ hiç tavsiye etmiyorum poncikcanım çok fena tatlı abur cubur ıvır zıvır istiyo hoooooooooooffffffff![]()
listeden cıkarsan aha böyle olur iştebilmiyorum kuzum şoklarım kendimi belki eşim gece nöbetine geçiyor toparlıcam .... ama wc şişkinlik regli nasıl olcak bilmiyorum .. iyi ki diyetisyn var 5 kilo alırdım yoksa
ağlamaz mısın lütfenofffff sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmçok uykusuzum
![]()
heee gezmeleere gidince hemen bi unutmuş
bnmde hiç işim yok sıkışdım nette gexmekten nkah için elbise bakim dedim de bulamadmbir daha işim hafifledi dersem beni dövün ... dosya yetiştirmeye çlışıyorum
ay dimi iyiydi yaaadur ben yeşil çay içeyim
5 te yiceksin sonra açlık hissetmeye başladıgın an su şişeni alıp at kendini dısarı eve geldiğinde de spor yparsın aha da btti bütün akşam![]()
ARA TABİ Kİ ... DOYRIM SÜT İLE BENCE TARÇIN KTARIM İÇİNE
ayyyyy dimeee dimeeee bende istiommmmmcanım çok fena tatlı abur cubur ıvır zıvır istiyo hoooooooooooffffffff![]()
ay benim cokk iosim var bugün haftaya 10 ülkeden mühendisler gelcek toplamda 30 kisi bide burdaki mühendisler toplancak banada görev olarak bi sunum hazirlamak düstü hazirlayip ben suncakmisim totom tutustu birazcik hahahahah
ne zamandır yemedimben denedim tadları öğğğ hiç tavsiye etmiyorum poncik
unutmadım kuzum seni gördüm sabah girdin onları görmedimm o yüzden didim
listeden cıkarsan aha böyle olur işte
ağlamaz mısın lütfeneve gidince uyursun kuzu az daha dur zaten 1 saatten az kaldı
bnmde hiç işim yok sıkışdım nette gexmekten nkah için elbise bakim dedim de bulamadm![]()
ayyyyy dimeee dimeeee bende istiommmmm
nikah nezaman olcak canim? ben nikah elbisemi 70li yillarin tarzinda yapmistim esimde ona göre biseyler giymisti cok hos nostaljik bi Foto cekimi olmustulisteden cıkarsan aha böyle olur işte
ağlamaz mısın lütfeneve gidince uyursun kuzu az daha dur zaten 1 saatten az kaldı
bnmde hiç işim yok sıkışdım nette gexmekten nkah için elbise bakim dedim de bulamadm![]()
ben yanima bi avuz kiraz almistim onlari yedim ama nebilim hala istiomne zamandır yemedim
untumadımmm unuturmuymm aksam yemegı yemeyıp abur cuur yesem sence?
napıcaaaaaazzzzzzzzz
![]()
ben eve gidicem birazdan kahveyle bitane çikolata yesem mi ne zamandir yemiyorumben yanima bi avuz kiraz almistim onlari yedim ama nebilim hala istiom, birazdanda bi kahve icerim tamamdir Tatli matli yokkk
biter ye ama sakin normal cikolata yemeben eve gidicem birazdan kahveyle bitane çikolata yesem mi ne zamandir yemiyorum![]()
biter ye ama sakin normal cikolata yeme
hmm digerinden bence uzak durmaya Calis, Cuma gününü düsünnnnbitter yiyemiyorum ben acı o![]()
ayy dimi o uyuma faslııııMesele kafayi yastiga koyunca basliyor iste
Aradim ama mesgul dustu 7-8 kez hofff
Cok guzel oluyor o tatli istegini de keser regl donemi
siz yokken ben vardım diye at kendini ortalara D:Nasil ce yapip gidiyorumSiz yokken bile nobet tutuyorum ben burada
![]()
ooovvv imkansızz yapamammay benim cokk iosim var bugün haftaya 10 ülkeden mühendisler gelcek toplamda 30 kisi bide burdaki mühendisler toplancak banada görev olarak bi sunum hazirlamak düstü hazirlayip ben suncakmisim totom tutustu birazcik hahahahah
ne zamandır yemedim
untumadımmm unuturmuymm aksam yemegı yemeyıp abur cuur yesem sence?
napıcaaaaaazzzzzzzzz
![]()
eylül sonunda olcak kuzum var dahanikah nezaman olcak canim? ben nikah elbisemi 70li yillarin tarzinda yapmistim esimde ona göre biseyler giymisti cok hos nostaljik bi Foto cekimi olmustu![]()
düsünüyorumhmm digerinden bence uzak durmaya Calis, Cuma gününü düsünnnn
ayy dimi o uyuma faslıııımelisa cayı fln içsen yatmana yakın kuzum
hem sakinleştirici etkisi var erkende uyursun belki
siz yokken ben vardım diye at kendini ortalara D:
ooovvv imkansızz yapamamm
sen 4 te cıkmıyo muydun bebeğim
eylül sonunda olcak kuzum var dahaben nikahla dini nikah aynı gün istiyorum o yüzden düzgün bişey olması lazım kapalı usturupluu
bakalim bende nasil yapcam hicbilmioyrumooovvv imkansızz yapamamm![]()
oh ne güzel valllaaaadüsünüyorum
5te kuzum kafama göre ama bazen erken cıkyorm