Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay ama gercekten sinir bozucu adam düğün mü yapsin onlara gida mi yetistirsin:KK70: evlenince de arar onlar sunu al oğluuğmmm gelirkene bunu da all diye:KK70:s~
kız cocuk gün sayıyo o evden cıkabilmek için :D:D az cok tanıyosam evimiz tutulunca orda kalmaya başlar o :D
ben başlarda söyleniyodm kızıyodu kötü düşünüyosun diyodu şimdi o benden cok söyleniyo ::D:D:D:D

Biri varken zor oluyo kuzum artik daha motive olursun:halay:gelsin eksilerr:halay: kiz sen diyetisyen listene devam ediyon mu:sus:
bu hafta yapmadım kuzum geçen haftada gitmemiştim zaten hastaydı iptal edildi randevu ..kendim yapcam artık sürekli aynı düzeni oldu mu veremiyorum kendime göre listeler yapacam bakalım hafta sonu düşürecem kaloriyi bakalım nasıl olcak ...

kız cocuk gün sayıyo o evden cıkabilmek için :KK70::KK70: az cok tanıyosam evimiz tutulunca orda kalmaya başlar o :KK70:
ben başlarda söyleniyodm kızıyodu kötü düşünüyosun diyodu şimdi o benden cok söyleniyo ::KK70::KK70::KK70::KK70:
evi ne zaman tutacaksınız ekim de değilmiydi düğün az kaldı geç kaldınız sanki tutmaya :kahve:

kuyumcuları gezicez kuzum hazır altın düşmüşken bi bakalım dedik :sus::sus:
bileeenzik alcak nişanlım bana :KK70::KK70:

:KK8::KK8:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik gel hafta sonu şoklatalım kendimiz yoksa nişanda aynı kiloda olcaksın:KK4::KK4:

yapcam artık bişeyler :işsiz:

hee tokatı unutmayalım dimi poncikbirgelincik poncikbirgelincik :tokat::tokat:

tokatlık bişey yapmadım ki o yüzden içim rahat sadece canım sıkılıyor niye böyle oluyo diye kaçamak yapmış olsam hiç üzülmem tartıya çıktıkça moralim bozuluyo

Dünkü menüm;

Sabah
yarım simit
kücük bi parça börek
peynir
şekersiz çay

öğlen
1 tabak tavuklu bezelye
yarım kase tavuk çorbası
4 yk yoğurt

akşam

1 tabak zeytin yağlı taze fasulye

yeşil çay şekersiz çay ve 3 litreden fazla su tükettim

SONUÇ SABİT:KK43:

evi ne zaman tutacaksınız ekim de değilmiydi düğün az kaldı geç kaldınız sanki tutmaya :kahve:
var bi ev kuzum hafta onu belli olcak bakalım inşallah tutaarız bnm görmeden içime sindi çünkü :D ekimde düğün işte 2 bucuk ay kaldı :KK53:

hee tokatı unutmayalım dimi poncikbirgelincik poncikbirgelincik :tokat::tokat:
evet bide SekerPancarii SekerPancarii var ona da rica ediciiiimm :dondurma:

tokatlık bişey yapmadım ki o yüzden içim rahat sadece canım sıkılıyor niye böyle oluyo diye kaçamak yapmış olsam hiç üzülmem tartıya çıktıkça moralim bozuluyo
sana da aldılar mı bileenzikler:KK30: ay onları saklamak asıl mesele :ıslık:

menülerini değiştirsen protein ağırlıklı gitsen biraz nasıl olur akşam yada öğlen et balık tavuk tüketsen

var bi ev kuzum hafta onu belli olcak bakalım inşallah tutaarız bnm görmeden içime sindi çünkü :KK70: ekimde düğün işte 2 bucuk ay kaldı :KK53:

SekerPancarii SekerPancarii seni de tohatlıyoruz :tokat::tokat: beni kim tokatlıcak peki :D :D poncikbirgelincik poncikbirgelincik bugün tartılmadım ama bende sabitimdir büyük ihtimal ile
...
evi bende merak ettim inşallah olur :dua::dua:

var bi ev kuzum hafta onu belli olcak bakalım inşallah tutaarız bnm görmeden içime sindi çünkü :KK70: ekimde düğün işte 2 bucuk ay kaldı :KK53:

alcaklar düğüne kadar bakalım bekliyorum :KK53: düğünde 1 2 tane takarlar bitanede annemler takcak ama ben nişandan sonra babasına geri vermeyi düsünüyorum sorumllugunu alamam onun kaybederim bişey olur düüğünden sonra bakarız caresıne :D

menülerini değiştirsen protein ağırlıklı gitsen biraz nasıl olur akşam yada öğlen et balık tavuk tüketsen
bilmiyorum kuzum bilmiyorum hiç akşam o saatten sonra balık tavuk et geç oluyo

Back
X