- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #217.881
Olmadi miydim gikız sen ne ara 56oldun yaD
okula farklı bi şeklde dönmek daha güzel ve zayıf görünmek bencede cok motive edici![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadi miydim gikız sen ne ara 56oldun yaD
okula farklı bi şeklde dönmek daha güzel ve zayıf görünmek bencede cok motive edici![]()
kız cocuk gün sayıyo o evden cıkabilmek içinAy ama gercekten sinir bozucu adam düğün mü yapsin onlara gida mi yetistirsinevlenince de arar onlar sunu al oğluuğmmm gelirkene bunu da all diye
s~
YapacağımHmm 7 kilo vercen 2 ay demi okullaraayda 3 bucuk kilo verilir bi rakam bence
yaparsinnn yaparsinn
![]()
Kesinliklekız sen ne ara 56oldun yaD
evet sen 55.7 ben 55.6 ydıOlmadi miydim gi55.7 mi olduydum hatırlayamadim bah simdi
![]()
sagol canim, sende yavas yavas emin adimlarla gidiosunSüpersiniz kızlar![]()
sonra ver elini yni yeni aşklarYapacağım
Kesinlikle![]()
bu hafta yapmadım kuzum geçen haftada gitmemiştim zaten hastaydı iptal edildi randevu ..kendim yapcam artık sürekli aynı düzeni oldu mu veremiyorum kendime göre listeler yapacam bakalım hafta sonu düşürecem kaloriyi bakalım nasıl olcak ...Biri varken zor oluyo kuzum artik daha motive olursungelsin eksilerr
kiz sen diyetisyen listene devam ediyon mu
![]()
veremeyenlere de bi iki çift lafın olsun kuzum ki utansınlargünaydın kızlar listeler sallanmış bugün tabrik ediyorum kilo veren arkadaşları
evi ne zaman tutacaksınız ekim de değilmiydi düğün az kaldı geç kaldınız sanki tutmayakız cocuk gün sayıyo o evden cıkabilmek içinaz cok tanıyosam evimiz tutulunca orda kalmaya başlar o
ben başlarda söyleniyodm kızıyodu kötü düşünüyosun diyodu şimdi o benden cok söyleniyo :![]()
veremeyenlere de bi iki çift lafın olsun kuzum ki utansınlar![]()
hee tokatı unutmayalım dimiveremeyenlere de bi iki çift lafın olsun kuzum ki utansınlar![]()
kuyumcuları gezicez kuzum hazır altın düşmüşken bi bakalım dedik
bileeenzik alcak nişanlım bana![]()
var bi ev kuzum hafta onu belli olcak bakalım inşallah tutaarız bnm görmeden içime sindi çünküevi ne zaman tutacaksınız ekim de değilmiydi düğün az kaldı geç kaldınız sanki tutmaya![]()
evet bide
sana da aldılar mı bileenzikler
yapcam artık bişeyler
tokatlık bişey yapmadım ki o yüzden içim rahat sadece canım sıkılıyor niye böyle oluyo diye kaçamak yapmış olsam hiç üzülmem tartıya çıktıkça moralim bozuluyo
menülerini değiştirsen protein ağırlıklı gitsen biraz nasıl olur akşam yada öğlen et balık tavuk tüketsen
yapcam artık bişeyler
tokatlık bişey yapmadım ki o yüzden içim rahat sadece canım sıkılıyor niye böyle oluyo diye kaçamak yapmış olsam hiç üzülmem tartıya çıktıkça moralim bozuluyo
var bi ev kuzum hafta onu belli olcak bakalım inşallah tutaarız bnm görmeden içime sindi çünküekimde düğün işte 2 bucuk ay kaldı
evet bideSekerPancarii var ona da rica ediciiiimm
sana da aldılar mı bileenzikleray onları saklamak asıl mesele
![]()
var bi ev kuzum hafta onu belli olcak bakalım inşallah tutaarız bnm görmeden içime sindi çünküekimde düğün işte 2 bucuk ay kaldı
evet bideSekerPancarii var ona da rica ediciiiimm
sana da aldılar mı bileenzikleray onları saklamak asıl mesele
![]()
bilmiyorum kuzum bilmiyorum hiç akşam o saatten sonra balık tavuk et geç oluyomenülerini değiştirsen protein ağırlıklı gitsen biraz nasıl olur akşam yada öğlen et balık tavuk tüketsen
ccoook tebrik ediyorummm grup paso sabit bu haftaSekerPancarii seni de tohatlıyoruz
beni kim tokatlıcak peki
![]()
![]()
poncikbirgelincik bugün tartılmadım ama bende sabitimdir büyük ihtimal ile
...
evi bende merak ettim inşallah olur![]()