Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sana ne diyeceğim protein diyeti yap didin ya
Şimdi o proteinleri kendim ayarlasam olur mu peki
Hani internette liste çok da kendim de ayarlayabilir miyim?

Et, süt, balık gibi şeylerle
Daha iyi olur bence hem evdeki kendi seylerinle hazirlarsin daha guzel uygularsin:halay:

omlet şeklinde oluyor dimi o bende seviyorum öyle ama cıvık olmayacak katı pişicek yarın klimanın altında yiyim az daha konuşursak kalkıp kırıp yicim canım çekti :KK70:
Üstüne kapak kapat cıvık olmasin o zaman ayy bende biraz cıvık seviyom patlatinca akacakkk ohhhh:D yidin mi bugun yimirtani:halay:

omlet şeklinde oluyor dimi o bende seviyorum öyle ama cıvık olmayacak katı pişicek yarın klimanın altında yiyim az daha konuşursak kalkıp kırıp yicim canım çekti :KK70:
Üstüne kapak kapat cıvık olmasin o zaman ayy bende biraz cıvık seviyom patlatinca akacakkk ohhhh:D yidin mi bugun yimirtani:halay:

Ahah yeni mi uyandın hafta içi olsa gebeririz kalkamayız :KK70:
Valla sorma kuzum sabahın körü dikildim ayağa ama uyudum tekrar inat edip :D
Gunaydin kizlar annemlere gectim kvdemlerden:halay: anca uyandim kahvaltimi yapiyim bakicam gecmise:KK200:
Gunaydinnnnn pek sevincliyiz kV sarmado tabi :D:D
Dün kinada hic oturmadam araliksoz 4saat oynadim resmen yag yaktim ter su icinde kaldim:))))) yemek olarak malesef yyarim lahmacun ve bol salata yanina, nelee neler vardida almadim:))) bide limonlu kek yidim ama az aldim bi dilim degildi onuda görümcwm yapmis diye
Ohhh oynadıklarınla gitmiştir yediklerin kuzuu sefa olsun :D

Hic israr etmeyen gaynana bir israra tutuldu kalin kalin diye misafir gelecekdi kurabiyeleri bana yaptirdi:D
Valla sorma kuzum sabahın körü dikildim ayağa ama uyudum tekrar inat edip :KK70:

Gunaydinnnnn pek sevincliyiz kV sarmado tabi :KK70::KK70:

Ohhh oynadıklarınla gitmiştir yediklerin kuzuu sefa olsun :KK70:

Doğaçlama da olur ama kalorilerine dikkat et
Ben daha yemedim ekmek bakalım özellikle akşamki halimi merak ediyorum gün içi sorun değil de :KK45:

Ama o tutulan sular regl bitince hemen gidiyor ki şok diyet yapmana gerek yok sadece her zamanki gibi yiyip sporunu yapsan yeter cumaya biter zaten reglin:KK30:
Menüye 3 kayısı eklerim ... yoğurt 1 dilim ekmek domat salatalık yerim ara öğün de bulurum kalorimi 1000e tamamlarım 500 e yakın sabah yaktım ay cok heyecanlıyım pazertesi kaç çıkıcam acaba ...
Akşama alıştırmalık bıraksan 12de uyuyorsan 21de 1 meyve yada 6 badem yiyebilirsin hatta soda salatalık bile olur kalori 10 bile etmez

Menüye 3 kayısı eklerim ... yoğurt 1 dilim ekmek domat salatalık yerim ara öğün de bulurum kalorimi 1000e tamamlarım 500 e yakın sabah yaktım ay cok heyecanlıyım pazertesi kaç çıkıcam acaba ...
Akşama alıştırmalık bıraksan 12de uyuyorsan 21de 1 meyve yada 6 badem yiyebilirsin hatta soda salatalık bile olur kalori 10 bile etmez

Heğ çok kaçırma ama karbonhidratı sonra bozulmasın bizim protein diyet :sus:
Akşam anca öyle şeyler yiyorum veya artık içiyorum kuzu :halay:
Heee sen eyice bi sismisin dediler:KK70::KK70: spor yapip hırsımı atmam lazim:KK70:

Beni de gaza getiriyon hadi kalk kız spor yapalım :KK76:

El kadar bir ton balığı işte bir kutu onu yiyorum şu an :işsiz:
Neyse ki saat 3te patates var ya şükür :KK70:
Aynen akşam benim de köfte var sadece :KK53:
Ben yoğurt içine salatalık doğradım 1 kayısı 1 badem kemirdim : D
Ara öğün düşünüyorum belki 1 bardak süt içerim yarım yağlı alıp..m
Birde pazar alışverişim var erzak alcam dışarı 40 detece vardir :D

Ben yoğurt içine salatalık doğradım 1 kayısı 1 badem kemirdim : D
Ara öğün düşünüyorum belki 1 bardak süt içerim yarım yağlı alıp..m
Birde pazar alışverişim var erzak alcam dışarı 40 detece vardir :KK70:

Oh miss gibi olmuş
Kaç kaşık yedin yoğurdu
Gerçi artık hesaplarsın sormama gerek yok elinde app var :halay:

Köfte ile salata yicek misin

Yok yiyemem büyük ihtimal çünkü benim kalori zaten 1200leri geçti:sus:

Oh miss gibi olmuş
Kaç kaşık yedin yoğurdu
Gerçi artık hesaplarsın sormama gerek yok elinde app var :halay:

Yok yiyemem büyük ihtimal çünkü benim kalori zaten 1200leri geçti:sus:
Hadi ya ne ara 1200 oldu ben niye yicek birşey bulamıyorum :süslü:
6 kaşık yoğurt 1 salatalık doğradım içine şimdi 1 sade soda açtım icine az limon sıktım onu icecem sonra sütlü nescafe içerim doymam lazım çok acıktım

Hadi ya ne ara 1200 oldu ben niye yicek birşey bulamıyorum :süslü:
6 kaşık yoğurt 1 salatalık doğradım içine şimdi 1 sade soda açtım icine az limon sıktım onu icecem sonra sütlü nescafe içerim doymam lazım çok acıktım

Akşam 5 köftem var ondan galibası :D

Ben de kahve içiyorum şu an ama 1 saat kaldı 3e 3te ara var çok güzel patatesli yumurtalı ara var :halay::sus::rolleyes:

Akşam 5 köftem var ondan galibası :KK70:

Ben de kahve içiyorum şu an ama 1 saat kaldı 3e 3te ara var çok güzel patatesli yumurtalı ara var :halay::sus::rolleyes:
Senin ara öğünleri not edeyim ben yarın lazım olcak :D bugün 350 gramlık balık kalori ve proteini doldurdu yarın 2 omlet yicem mantarlı yapacam çok açım :ruh:
Sen saat 3te doyacaksın...
Spor yaptın mı bugün... Köfte kaç gram ayarladın

Back
X