Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyyy negüzel umarim hersey cok güzel gecer ve bol bol eglenirsin nisaninizda, sonrasinda izinemi ayriliosun sen tatlim?

insallahhh canımmm :dua::dua: ya evet ayrılmak ıstıyorm ama daha patronumla knousamadımm zaman kolluyorum inşallah ayrılcam :D:D:D

Aynen sen demiştin bunu uzun uzun da anlatmıştın böyle bana ama ben dinlemediydim :KK70:
İnsan koşarken kemiğini nasıl çatlatır saçma gelmişti bana yani cam değil ki bu sert kemik diye düşündüydüm ama koşarken de hep aklımdan şey geçiyordu ya burada kemiğim kırılsa benim sonra saçmalama diyordum kendime niye kırılsın demek ki hissetmişim işte :bicak:
Bir daha tövbe ne koşması ya 1 ay geçse de koşmam ben yürürüm edebimle adabımla :KK70:

Bugün içine ettim ama :deli:
Sabahtır bir kase yoğurt bu sadece :bicak:

Ah keşke bilse cumartesidir onu soruyorum ama yok :KK70:
Spor listesi koymadın diye hatırlıyorum bu hafta o_O

yaaaaaaaa ben inanmıyorum kendime nasılda unuttum :mad::mad::mad::mad::mad:

evet şimdi biraz olmş :KK70::KK70:
güzel bibiğiiim ama szme peynir yerine beyaz peynir tercih et daha faydalıymiş çünkü Hoppa bide o aradaki çikolata nee noldu şeker diyetineee
kakoyu çikolatalı yapmışlar :D şeker yok halen cumartesiden bugüne temizim :D :D beyaz peyniri yiyemiyorum doğru diyorsun bu bitsin lor alcam

nişana kadar 56 olamadım birak 57 bile olamadım :işsiz::işsiz::işsiz:
az sıksan olurdunda işte :işsiz: detoks mu yapsak napsak yaaa

kaptinn kaptinn canim ben haftaya cumadan sonra kayinvalidemlerde olcam dügün icin gidecez pazartesi ve sali da izinliyim orda kalip esimin halasiyla ve enistesiyle biraz gezelim dedik türkiyeden geldiler ailece geziler planlandi... yani cumadan sonra izin olabiliyomuyum orda pek girmek istemiyororum kimse buraya uye oldugumu bilmio bilmesinlerde böyle rahat rahat yaziyorum cünki:KK70: bi sorun olurmu? bugünü atlattikdan sonra cumaya Kadar yine normal Burda olcam herseyimi paylascam Cuma aksam gitcem ve sali aksam gelcem yine
tm kuzum olur bugün müydü senin sunum :kahve: nasıl gidiyo ne zaman başlıcak:KK9:

Heğ ama büyük değil küçük çatlaklar oluyormuş minik ona rağmen ağlattı bir hafta üzerinde yaşadım bir de :KK70:
15 gün şimdi bu ilaçları kullanacağım sonra geçmezse bir röntgen çekecek koşu yasak bana 1 ay :bicak:

ay inanmıyorum :KK57: dikkat et yaa koşu spor falan hiçbişey yapma Allah korusun daha kötü olursun

az sıksan olurdunda işte :işsiz: detoks mu yapsak napsak yaaa

tm kuzum olur bugün müydü senin sunum :kahve: nasıl gidiyo ne zaman başlıcak:KK9:
yapsak mı hangisini yapsak nasıl yapsak :KK51:

insallahhh canımmm :dua::dua: ya evet ayrılmak ıstıyorm ama daha patronumla knousamadımm zaman kolluyorum inşallah ayrılcam :KK70::KK70::KK70:

yaaaaaaaa ben inanmıyorum kendime nasılda unuttum :mad::mad::mad::mad::mad:

Olsun kuzuş hatırlıyordur herkes yazarız hemen şimdi sen yenisini hazırlayınca :halay:
Kimi hangi takım yapacağız bilsem ben hazırlardım da :kahve:

Bir ara depar atıp koşuyordum ya ben bol bol o ara çok yüklenmişim kaval kemiklerine çıt çıt çıtlamış çatlamış :işsiz::bicak:

İyi ki yansıtmıyor sana insanların boş lakırdılarını duyup napacaksın üzmesin seni :olamaz:

Günde 1 tane yeter ya onu çok tüketti mi de midem bulanıyor benim zaten :kusmuk:
Cumaya ak koyun kara koyun belli olacak da en çok 6lara ramak kala olmasına sinir oldum bak bir kere görsem tartıda sonra tutsam su tamam ama :KK70:
Bir göremedim
Sen de yarın hemen kimyonlu suya geç :kahve:
Geçmiş olsun kuzum o_O

Olsun kuzuş hatırlıyordur herkes yazarız hemen şimdi sen yenisini hazırlayınca :halay:
Kimi hangi takım yapacağız bilsem ben hazırlardım da :kahve:

bende hazırlarımda kaç gün geçti kaptinn kaptinn hazırlıyım mı kuzu yenisini unutmusum yoksa kalsın mı bu hafta

Bacaklı şeyler pek yapmıyorum zaten

Bana da de detoks ben de +yım su tutuyorum ilaçlardan ben de detoks istiyorum :bicak:

bende artıyım galiba hiç bilmiyorum tartılmadım :(

şu 3 günlük liste vardı galiba o nasıldı duruyo mu sende

durmuyo ama bulabilirimmmde yapabilirmiym bilmiyorumm

bende hazırlarımda kaç gün geçti kaptinn kaptinn hazırlıyım mı kuzu yenisini unutmusum yoksa kalsın mı bu hafta

bende artıyım galiba hiç bilmiyorum tartılmadım :KK43:

aman neyse kalsın ya bende bi boşvermişlik var hayır olsun inşallah :D
spor lsitesini sonra ayarlarız kuzum bu hafta herkesler dagıldı zaten spor yapan yok pek parte gelsin buki ve yuzlesmegnunu dönsün bakalımm

sen kac gün izin alcan 1ay sonra dönersin dimi
Herkese günaydın kızlar diyeceğim de öğlen olmuş resmen:deli:
eh yani ben öğle yemeğine gitcm birazdan :D

Bir ara depar atıp koşuyordum ya ben bol bol o ara çok yüklenmişim kaval kemiklerine çıt çıt çıtlamış çatlamış :işsiz::bicak:

İyi ki yansıtmıyor sana insanların boş lakırdılarını duyup napacaksın üzmesin seni :olamaz:

Günde 1 tane yeter ya onu çok tüketti mi de midem bulanıyor benim zaten :kusmuk:
Cumaya ak koyun kara koyun belli olacak da en çok 6lara ramak kala olmasına sinir oldum bak bir kere görsem tartıda sonra tutsam su tamam ama :KK70:
Bir göremedim
Sen de yarın hemen kimyonlu suya geç :kahve:
birazdan içerim ben kimyonlu su .. yeşil çayda yapacam ödem kalmaz vücutta ... bende çok heves ettim cumaya 69,90 olayım diye ama şuan çok uzak görünüyor o kilo bana nedense böyle gidersem 69u görme ihtimalim çok yüksek

Aynen sen demiştin bunu uzun uzun da anlatmıştın böyle bana ama ben dinlemediydim :KK70:
İnsan koşarken kemiğini nasıl çatlatır saçma gelmişti bana yani cam değil ki bu sert kemik diye düşündüydüm ama koşarken de hep aklımdan şey geçiyordu ya burada kemiğim kırılsa benim sonra saçmalama diyordum kendime niye kırılsın demek ki hissetmişim işte :bicak:
Bir daha tövbe ne koşması ya 1 ay geçse de koşmam ben yürürüm edebimle adabımla :KK70:

Bugün içine ettim ama :deli:
Sabahtır bir kase yoğurt bu sadece :bicak:

Ah keşke bilse cumartesidir onu soruyorum ama yok :KK70:
Spor listesi koymadın diye hatırlıyorum bu hafta o_O
1 kase yoğurt mu yedin sadece neden

aynen canim dikkat et bundan sonra, simdi olan oldu ama iyilesmene bak sakin olaki kendini yorma:) evet hizli yürümede cok iyi ve cok etkili

aman neyse kalsın ya bende bi boşvermişlik var hayır olsun inşallah :KK70:
spor lsitesini sonra ayarlarız kuzum bu hafta herkesler dagıldı zaten spor yapan yok pek parte gelsin buki ve yuzlesmegnunu dönsün bakalımm

eh yani ben öğle yemeğine gitcm birazdan :KK70:
tamam kuzum
ben anca 1 aya dönerim gibi bu hafta izine ayrılırım :KK51:

aman neyse kalsın ya bende bi boşvermişlik var hayır olsun inşallah :KK70:

eh yani ben öğle yemeğine gitcm birazdan :KK70:
Şimdiden afiyet olsun o zaman :kk77:

insallahhh canımmm :dua::dua: ya evet ayrılmak ıstıyorm ama daha patronumla knousamadımm zaman kolluyorum inşallah ayrılcam :KK70::KK70::KK70:
hadi bakailm verir insallah:)

evet tatlim bugün aksam Saat 17 de baslicak bisaat yazmislar beni Saat 18 de bitcek ve sorusu olan ordan sonra sorcakmis yani benim bugün isden cikmam kesin Saat 7 yi bulur:) aman iyi gecsinde gerisi önemli degil yarindan sonra dinlenirim artik, zaten evimde Aldi basini gidio hahahaha günlerdir kosturmacadan aksam eve geliodum direk bisey ye yat dan baska bisey olmadi hafta sonuda zaten kayinvalidemde gecti ah ah:) acilen bi tatile ihtiyacim varrrrr

Geçmiş olsun kuzum o_O

Teşekkür ederim canım :KK200:

bende artıyım galiba hiç bilmiyorum tartılmadım :KK43:

O zaman ne detoksu yapıyoruz :eek:

birazdan içerim ben kimyonlu su .. yeşil çayda yapacam ödem kalmaz vücutta ... bende çok heves ettim cumaya 69,90 olayım diye ama şuan çok uzak görünüyor o kilo bana nedense böyle gidersem 69u görme ihtimalim çok yüksek

Yeşil çayı iyi hatırlattın dur ben de demleyeyim
1 kilo çok çabucak verdin 69 olmasa bile bir sonraki hafta bu gidişle 69dasın bence hatta belki beraber ulaşırız :KK50:

1 kase yoğurt mu yedin sadece neden

Ne bilem canım istemiyı bir şey gurulduyor midem ama iştahı kapatıyor herhalde :110:

aynen canim dikkat et bundan sonra, simdi olan oldu ama iyilesmene bak sakin olaki kendini yorma:) evet hizli yürümede cok iyi ve cok etkili

Yürüyorken de gidiyordu kilo zaten hep bunlar aç gözlülükten :KK70:

ama protein süt o protein eksiğimi ondan tamamlıyorum

kaptinn kaptinn kaptanım kefilim ben o sütte tatlandırıcı var şeker yok denetim masumdur :KK70: :halay:

Back
X