Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür ederim canım :KK200:

O zaman ne detoksu yapıyoruz :eek:

Yeşil çayı iyi hatırlattın dur ben de demleyeyim
1 kilo çok çabucak verdin 69 olmasa bile bir sonraki hafta bu gidişle 69dasın bence hatta belki beraber ulaşırız :KK50:

Ne bilem canım istemiyı bir şey gurulduyor midem ama iştahı kapatıyor herhalde :110:

Yürüyorken de gidiyordu kilo zaten hep bunlar aç gözlülükten :KK70:

kaptinn kaptinn kaptanım kefilim ben o sütte tatlandırıcı var şeker yok denetim masumdur :KK70: :halay:

ne yapak :KK51:

1 kilo çok çabucak verdin 69 olmasa bile bir sonraki hafta bu gidişle 69dasın bence hatta belki beraber ulaşırız :KK50:

Ne bilem canım istemiyı bir şey gurulduyor midem ama iştahı kapatıyor herhalde :110:

kaptinn kaptinn kaptanım kefilim ben o sütte tatlandırıcı var şeker yok denetim masumdur :KK70: :halay:
1lt sıcak su 2 çubuk tarçın 1 limon 4 5 karanfil ekle .... belki unuttuysan karışımı yazayım dedim
...
ilaç alıyorsun bişiler ye sebzede olsa ye ilaç alıyorsun ...

bu hafta görmezsem bu hırs ile 69 u haftya görecem belki cumartesi pzar bile görebilirim .... sonra gelsin 65 kilo çok heyecanlı :halay::halay:
dimi fitte şeker yok özellikle baktım şişeler bitsin almam artık kafma takıldı :D :D
proteini en fazla 1 hafta yapmak gerekiyor sen kaç gün devam ettirmeyi düşünüyorsun .. arkasından karbonhidrat diyetine başlayalım mı :spor:

Ben ayran detoksunu gördümdü geçen
Hatta şimdi tekrar baktım SchonerDuft SchonerDuft de yapmış galiba son sayfada mesajını gördüm o_O
bence poncikbirgelincik poncikbirgelincik ayrn detoksu değilde protein yap bizim gibi verdiğin kilo kalıcı oluyor 1 balık yedin mi zaten büyük miktarını karşılıyorsun ayran detoksu yapsan verdiğinin yarısını geri alıyorsun kalıcı olmuyor

bence poncikbirgelincik poncikbirgelincik ayrn detoksu değilde protein yap bizim gibi verdiğin kilo kalıcı oluyor 1 balık yedin mi zaten büyük miktarını karşılıyorsun ayran detoksu yapsan verdiğinin yarısını geri alıyorsun kalıcı olmuyor

aynen o detokstlar kalıcı değil ben full protein yemem ama yemeye çalısırım en azından karnımda doyar kalıcıda olur

dur hayat yeni başlıyor ne bezmesi

çok streslendim :bicak:

Ne oldu öyle şeyler yapmıcan tabii ki :KK12:

1lt sıcak su 2 çubuk tarçın 1 limon 4 5 karanfil ekle .... belki unuttuysan karışımı yazayım dedim
...
ilaç alıyorsun bişiler ye sebzede olsa ye ilaç alıyorsun ...

bu hafta görmezsem bu hırs ile 69 u haftya görecem belki cumartesi pzar bile görebilirim .... sonra gelsin 65 kilo çok heyecanlı :halay::halay:
dimi fitte şeker yok özellikle baktım şişeler bitsin almam artık kafma takıldı :KK70: :KK70:
proteini en fazla 1 hafta yapmak gerekiyor sen kaç gün devam ettirmeyi düşünüyorsun .. arkasından karbonhidrat diyetine başlayalım mı :spor:

Favorilerimde duruyor ben unutsam kk unutmaz :rolleyes:

Aynen sana yaradı protein diyeti bir de normalde yediğinden farklı ya menülerin vücudun çabuk tepki verdi ona

Kafana takılacak bir şey yok kuzum zaten şeker yok içinde :ıslık:

Benim bence yalan oldu zaten az önce salam yiyeceğim dedim öğlen çubuk kraker yedim :D Tam bir protein deposu :D

Ama çok iyi geldi saldırır gibi yedim resmen karbonhidrat krizindeymişim :tokat:

Hadi ya tamam o zaman ayran aşını çıkardık seçeneklerden

aynen o detokstlar kalıcı değil ben full protein yemem ama yemeye çalısırım en azından karnımda doyar kalıcıda olur

çok streslendim :bicak:
yumurta peynir et balık ağırlıklı olcak sebzelerden protein yüksek olanada bakabilirsin yani kilo vermek için bişiler yapacaksan en güzeli protein ağırlıklı beslenmek
..
stres kortizon salgılar ve kilo alırsın bunun için c vitamini tüketmen gerekiyor stresi engelliyor muydu öyle bişiydi

Aynen sana yaradı protein diyeti bir de normalde yediğinden farklı ya menülerin vücudun çabuk tepki verdi ona

Benim bence yalan oldu zaten az önce salam yiyeceğim dedim öğlen çubuk kraker yedim :KK70: Tam bir protein deposu :KK70:

Ama çok iyi geldi saldırır gibi yedim resmen karbonhidrat krizindeymişim :tokat:

çok nişan stresi sardı beni nasıl oynucağımı düsünüyorum :(

tamam kuzum
ben anca 1 aya dönerim gibi bu hafta izine ayrılırım :KK51:
tm canımcıımmm ben şeederim onu sonra bana bakk sakın izine artı cıkarak ayrılma fena yaparımmmm

ama protein süt o protein eksiğimi ondan tamamlıyorum
diyoosuunnn taaamm mademki öyle olsun kuzuşşşş
:KK51::KK51:
hadi bakailm verir insallah:)

evet tatlim bugün aksam Saat 17 de baslicak bisaat yazmislar beni Saat 18 de bitcek ve sorusu olan ordan sonra sorcakmis yani benim bugün isden cikmam kesin Saat 7 yi bulur:) aman iyi gecsinde gerisi önemli degil yarindan sonra dinlenirim artik, zaten evimde Aldi basini gidio hahahaha günlerdir kosturmacadan aksam eve geliodum direk bisey ye yat dan baska bisey olmadi hafta sonuda zaten kayinvalidemde gecti ah ah:) acilen bi tatile ihtiyacim varrrrr
oyyy evde iş yapılmıyo tabiiii:ruh: eşinin sınavları ne zaman bitiyo kuzu ne zaman düze cıkıyosunuz inşallahhh:dua:

hemen atla zati detoksa da :D:D

Bana da çok güzel geldi tadı yani güzeldir diye düşünüyorum :KK53:

Ne öneriyorsun o zaman
evet ilk gün ilk öğün gayet güzel geliyo ama sonrasında :kusmuk::kusmuk:

tm canımcıımmm ben şeederim onu sonra bana bakk sakın izine artı cıkarak ayrılma fena yaparımmmm

diyoosuunnn taaamm mademki öyle olsun kuzuşşşş
:KK51::KK51:

oyyy evde iş yapılmıyo tabiiii:ruh: eşinin sınavları ne zaman bitiyo kuzu ne zaman düze cıkıyosunuz inşallahhh:dua:

hemen atla zati detoksa da :KK70::KK70:

evet ilk gün ilk öğün gayet güzel geliyo ama sonrasında :kusmuk::kusmuk:

artı çıkmam ama ne kadar eksi cıkarım oda mechul :KK70:

Benim bence yalan oldu zaten az önce salam yiyeceğim dedim öğlen çubuk kraker yedim :KK70: Tam bir protein deposu :KK70:

ama paketli gıda tüketmişsin kuzum :KK53:
o şeker diyetinde yasaktı .. ben dün yeşil fasulye yedim 100 gr akşam iyi geldi bana bugünde kalırsa eşimden 100 gr daha yerim :D :D

Back
X