- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #218.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzuş
1 litre suyu kaynattım, 1 demet maydanozun da saplarını attım içine
5 dk kaynadı öyle sonra içine bir dilim limon sıkıp
1 bardak içtim yatmadan
Sabah o nasıl bir wcye çıkmadır aklın şaşar yani
Sidikli olmaya hazır ol![]()
Valla annem bi kac gundur iciyo kuzum iyi geliyo diyo ic bakalim cumaya kadar hergun bi iki bardak inşallah indirir odemini ama cok takma odem sonucta ilaclar bitince elbet gidecekSen tutturursun kuzum cabucak veriyorsun azcik bogazi tuttu mu
Pancar bu maydanoz suyu kac gunde etki eder ya kilom gittikce gidiyor ayaklarim sisiyor dehset icindeyim su an bu cumaya kadar kurtulur muyum veya haftaya
ay ben uğrasamam öle zırp pırt wc ye
tamamdır basitmiş maydanoz limon sadece akşam denicem
![]()
tartildinmi tatliskom ne cikti bakalim bu performansa güzel birseyler gelir tartida:)Hic bisey yemedim 3 bucukdan sonrasporla da 900 kalori yaktim cok merak ediyom kilomu yarin
![]()
Valla annem bi kac gundur iciyo kuzum iyi geliyo diyo ic bakalim cumaya kadar hergun bi iki bardak inşallah indirir odemini ama cok takma odem sonucta ilaclar bitince elbet gidecek![]()
ozaman buhafta listeye giriomusun tatlim?Günaydın kızlar bugün 71 gördüm tartı 70.90 ile 71 arası gitti geldi 71 de durdu 70.90 olaydı iyiydi.sanırım benim 69 hayal olarak kalacak
tam olarak ne yapiosun tatlim banada söylermisin bikac gündür tam takip edemedim kacirmisimGünaydın kızçeler
Maydanoz suyu etkili oldu!
Dün +600dü
Bugün +300e gerilemiş
Ama o nasıl bir ödem atıcıdır yani herkese tavsiye ediyorum
Bir günde +300den kurtuldum şükür
Cumaya belki -lere bile geçerim![]()
kac oldun kiz?
Tartildim kuzum düne gore +300 üm ama bu super bence o kadar yemeye ben 1 kilo kesin arti olurdum simdi 2 gün cok dikkatli olmaliyim ki cumaya guzel eksiyle geliyimtartildinmi tatliskom ne cikti bakalim bu performansa güzel birseyler gelir tartida:)
Akşama karı koca oturursunuz beraber konuşursunuz çıkar yolu beraber
Sen ona destek ol, umut ver kuzum![]()
Bebeğim ona morali sen vericeksin üzülmüştür tabiki de ama sen yanında oldugunu belli et ki kendini toparlasin
Canim benim cok üzüldümne dicemi bilemiyorum sende esinde cok üzülmüşsünüzdur
insallah ikna edebilirde kendi ayrilir isten
Allah yardımcınız olsun bebegim
![]()
Gunaydinnnn
bakim dedimmm
Kizlar bi suredir gelen giden farkli kisiler geldii. Uzun zaman once grup tam guzel haldeydi sonra dagildi. Suan yine grubumuz cok guzelhic bozulmamasini umuyorum. Hepinizi muck
tam olarak ne yapiosun tatlim banada söylermisin bikac gündür tam takip edemedim kacirmisim
cok sagolun kizlar, sizinle dertlesmek güzel jaaaa iyiki varsiniz...
dün eve gittim biraz konustuk ettik elimden geldince destek olmaya calistim esime tam biz konusurken bi mail geldi telefonuna veee kücükde olsa bir umut bugün galiba kendi istegiyle ayrilabilcek, ozaman sadece okul degistirmesi gerekecek bu zamana Kadar yazdigi sinavlar ve puanlar sayilmis olcak en fazla uzarsa bikac ay Kadar bisey uzicak... ama yeni okula gecmeyi basarirsa eger parttime bi ise de girmeyi planliyor, ozaman bende azda olsa rahatlarim tüm sorumluluk bendeymis gibi hissetmem:) insallah hersey yoluna gircek dua edin bol bol bizim icin![]()
evet her sene kullnıyorum ama bu sene ekim e saklıyorum hpsini büütün yaz burdaym yaniSaol balim
Sen izin aliyon mu her sene![]()
evde de olsa tatil güzel bişey kuzumBende öyle planda eylül ayında izin varoda evde geçecek bu sene
he demek öleEvet kivircihim benim![]()
seninle beraber göreceğiz 69 u kuzum belki direk 68 lere geçerizEvet 1 hafta sonranın hayali![]()