Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bende deniyeyim onuuuuu Velvette Velvette tarifi versene yaaa regl olamadm cok fena artıdaym :eek::eek::eek:

Günaydın kuzuş
1 litre suyu kaynattım, 1 demet maydanozun da saplarını attım içine
5 dk kaynadı öyle sonra içine bir dilim limon sıkıp
1 bardak içtim yatmadan
Sabah o nasıl bir wcye çıkmadır aklın şaşar yani :KK70:
Sidikli olmaya hazır ol :KK70:

Günaydın kuzuş
1 litre suyu kaynattım, 1 demet maydanozun da saplarını attım içine
5 dk kaynadı öyle sonra içine bir dilim limon sıkıp
1 bardak içtim yatmadan
Sabah o nasıl bir wcye çıkmadır aklın şaşar yani :KK70:
Sidikli olmaya hazır ol :KK70:
:D:Day ben uğrasamam öle zırp pırt wc ye :D tamamdır basitmiş maydanoz limon sadece akşam denicem:KK9:

Sen tutturursun kuzum cabucak veriyorsun azcik bogazi tuttu mu

Pancar bu maydanoz suyu kac gunde etki eder ya kilom gittikce gidiyor ayaklarim sisiyor dehset icindeyim su an bu cumaya kadar kurtulur muyum veya haftaya
Valla annem bi kac gundur iciyo kuzum iyi geliyo diyo ic bakalim cumaya kadar hergun bi iki bardak inşallah indirir odemini ama cok takma odem sonucta ilaclar bitince elbet gidecek:KK19:

Valla annem bi kac gundur iciyo kuzum iyi geliyo diyo ic bakalim cumaya kadar hergun bi iki bardak inşallah indirir odemini ama cok takma odem sonucta ilaclar bitince elbet gidecek:KK19:

Günaydın :rolleyes:
+300e geriledim bile 70.8im şu an :rolleyes:
Bu maydanoz suyu bir mucize
Peki onu ben öyle hazırladım dolapta duruyor kavanozda bir şey olmaz herhalde
Yoksa her gün yeni mi yapmak lazım ben ona göre maydanoz alayım bugün :KK19:

Günaydın kızçeler :KK73:

Maydanoz suyu etkili oldu!
Dün +600dü
Bugün +300e gerilemiş
Ama o nasıl bir ödem atıcıdır yani herkese tavsiye ediyorum
Bir günde +300den kurtuldum şükür
Cumaya belki -lere bile geçerim :dua:
tam olarak ne yapiosun tatlim banada söylermisin bikac gündür tam takip edemedim kacirmisim

tartildinmi tatliskom ne cikti bakalim bu performansa güzel birseyler gelir tartida:)
Tartildim kuzum düne gore +300 üm ama bu super bence o kadar yemeye ben 1 kilo kesin arti olurdum simdi 2 gün cok dikkatli olmaliyim ki cumaya guzel eksiyle geliyim:halay:

Akşama karı koca oturursunuz beraber konuşursunuz çıkar yolu beraber
Sen ona destek ol, umut ver kuzum :KK36:

Bebeğim ona morali sen vericeksin üzülmüştür tabiki de ama sen yanında oldugunu belli et ki kendini toparlasin

Canim benim cok üzüldüm:KK43: ne dicemi bilemiyorum sende esinde cok üzülmüşsünüzdur:110: insallah ikna edebilirde kendi ayrilir isten:110::dua::KK200: Allah yardımcınız olsun bebegim:KK200:

cok sagolun kizlar, sizinle dertlesmek güzel jaaaa iyiki varsiniz...
dün eve gittim biraz konustuk ettik elimden geldince destek olmaya calistim esime tam biz konusurken bi mail geldi telefonuna veee kücükde olsa bir umut bugün galiba kendi istegiyle ayrilabilcek, ozaman sadece okul degistirmesi gerekecek bu zamana Kadar yazdigi sinavlar ve puanlar sayilmis olcak en fazla uzarsa bikac ay Kadar bisey uzicak... ama yeni okula gecmeyi basarirsa eger parttime bi ise de girmeyi planliyor, ozaman bende azda olsa rahatlarim tüm sorumluluk bendeymis gibi hissetmem:) insallah hersey yoluna gircek dua edin bol bol bizim icin:dua::dua:

Gunaydinnnn :KK68:
:kahve: bakim dedimmm:kahve:
Kizlar bi suredir gelen giden farkli kisiler geldii. Uzun zaman once grup tam guzel haldeydi sonra dagildi. Suan yine grubumuz cok guzel :KK19: hic bozulmamasini umuyorum. Hepinizi muck

Günaydın kaptanım böyle düşünmene sevindim bence de burası ne güzel kendi içinde çılgın ama sakin bir grup :KK37:
İyi tatiller ve bol bol eğlenceler
Seni ve kırbacını özledik, kalbimizdesin :rolleyes:

tam olarak ne yapiosun tatlim banada söylermisin bikac gündür tam takip edemedim kacirmisim

Maydanoz suyu içiyorum canım
Dünyanın en güzel tatlı içeceği değil ama işe yarıyor
İçtiğim ilaçlar ödem yapıyormuş da
Dün sabah +600düm akşama doğru bahsetmek bile istemiyorum 72lere çıkmıştım korkunç :KK57:

Günaydin kizlar, dügün haftasi catti ve benimde son hedefe ulasma haftam bakalim 68,00 görebilecekmiyim, pazartesi acik arti olmustum ama dün düzelmisti:D bugün ve yarin dikkat edersem hedefime ulsirim sanirim

cok sagolun kizlar, sizinle dertlesmek güzel jaaaa iyiki varsiniz...
dün eve gittim biraz konustuk ettik elimden geldince destek olmaya calistim esime tam biz konusurken bi mail geldi telefonuna veee kücükde olsa bir umut bugün galiba kendi istegiyle ayrilabilcek, ozaman sadece okul degistirmesi gerekecek bu zamana Kadar yazdigi sinavlar ve puanlar sayilmis olcak en fazla uzarsa bikac ay Kadar bisey uzicak... ama yeni okula gecmeyi basarirsa eger parttime bi ise de girmeyi planliyor, ozaman bende azda olsa rahatlarim tüm sorumluluk bendeymis gibi hissetmem:) insallah hersey yoluna gircek dua edin bol bol bizim icin:dua::dua:

Bir nebze olsun umut çıkmasına sevindim
Dediğin gibi yeni bir okula başlasın da part time işle yükünüz hafifler :dua:

Saol balim:KK15:

Sen izin aliyon mu her sene:ruh:
evet her sene kullnıyorum ama bu sene ekim e saklıyorum hpsini büütün yaz burdaym yani :KK12::KK12:

Bende öyle planda eylül ayında izin var :ruh: oda evde geçecek bu sene
evde de olsa tatil güzel bişey kuzum :D
Evet kivircihim benim:sus:
he demek öle :tokat: dmek kem gözlüyüm :tokat:demek benden şüphelendiniz :tokat::tokat: demek beni ötekileştirdiniz :tokat::tokat:@SekerPancarii bunlarda sana :tokat::tokat::tokat::tokat:

Back
X