Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herşey lafta kuzum trde işini iyi yapan çok az insan var herkes cebini düşünüyor... Kadın dogumcuya göre kilo etkisiz eleman diyetisyene göre yüzde 30 etkiliyor psikolog ve psikiyatriste göre yüzde yüz stres etkiliyor e ben hangisine inanayım öğreneyim uygulayım :KK70: sistem böyle tüp bebekte yüzeysel olarak o da
....
Zorlamadan yap o zaman dikkat et illa yapmak istiyorsan...
..
Canım şekerli şeyler istiyor sen bu krizleri nasıl atlattın

Hahahaha ne guzel ozetledin, herkes kendi uzmanliginca tabi :D

Aklimi dagitiyorum veya da sabir cekiyorum napayim :D

Veya tarcinli sut deneyebilirsin veya da meyve yiyince de azaliyor ki bu durum

üm gün hayvansal geçiyor cumartesiden bugüne 200 300 gram yeşil fasulye yedim sadece ondan geldi birde yağsız haşlayım az kendi yağsız yağı ile kavuruyorum :KK70: birde tost makinesinde kızartıyorum yağlı olsa asla sıkılmam
ay evet pek ic acici bi beslenme sekli degil:D

Sandalyede sporu denemek icin sabirsizlaniyorum
Pes etmeyecegim
Bacaklarim bana engel olamayacak En Büyük KK
Saat 11deki aradan sonra yapayim bari :halay:

Günaydin kizlar, evimizde internet yok dünden beri o yüzden evden giremiyorum:(
Napiosunuz nasilsiniz bakalim

azcik artim varrrr:( galiba bugün coook az yicem ve ac gezecegim ki yarin en azindan bi 500 gr Eksi olsun

Bu hafta denetim haric hepimiz batirdik zaten :KK70:
hahaah evet ama artik hedefime ulasmis olmammi acaba böyle yapti bilmiorum kendimi ayndada begendigim icin öyle cok koymuo az vermek yada Sabit kalmak:D ama tabiki takimda oldugum sürece takimimiz icin Cuma Eksi cikacagim:D

70 falan normal zaten bir insan için günlük ben zaten protein alıyordum öncesinde de bol ondan böyle birikti bende herhalde :olamaz:

Göbek de mi çalışmıyah :halay:

Kışa hazırlık hahahah biriktiriyorum şimdiden:deli:
Ben çok severim uykuyu ama gece değil ondan zorlanıyorum zaten
Bir kere üniversitede finallerden sonra 36 saat uyudum :KK70: Gün değişmişti kalktığımda :KK70:

Deneyince de bakalım işe yarayacak mı ama bence bir 500 gram gider o kadar s*dikle :KK70:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Yaa bacaklarda etkisi tam görülmicek son 2 levelın muhtemelen çünkü mesela onlar yere eğiliyor atıyorum tek bacak üstünde yapıyorsa ben iki bacak üstünde yapıyorum veya eğilip bükülmeden yapıyorum biraz üzüyor ama en azından göbeğim çalışır değ mi :cry:
Olsun kuzum sağlık daha onemli hem yorma ki cabuk iyilessin cabuk basla calistirmaya dimi:halay::KK200: hem ust beden calisiyosun sonucta tamamen ara vermedin spora:spor:

Hahahaha ne guzel ozetledin, herkes kendi uzmanliginca tabi :KK70:

Aklimi dagitiyorum veya da sabir cekiyorum napayim :KK70:

Veya tarcinli sut deneyebilirsin veya da meyve yiyince de azaliyor ki bu durum
activia kayısılı yedim kuzum azalttı ama geçirmedi bugün açık meyve suyu içtim limonata ile karışıktırılmış hali iyi geldi serin serin :D bana göre değil şeker diyeti çikolata yı paket türü şeyleri birde pastaları börekleri kestim mi yeter fazla bile bu bünyeye :D :D

SchonerDuft SchonerDuft
@keptinn
SekerPancarii SekerPancarii

Kızlar ben rippedin level 3ü yarıda bırakıcam galiba yani yarın kalktığımda nasıl olacağıma da bağlı ama arkadaşlarım dedi ki çatlak büyürse kırılır 1 ay yatarsın korkuyorum olabilir mi ki öyle bir şey
Şöyle diyorum en azından birkaç gün veya 1 hafta ara versem ağrı sızı geçince devam etsem
O ara yoga, esneme, yerde yapılanları falan yapsam olur mu
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara vereyim yaparken de kötü hissediyorum çünkü:110:
Bencede kuzum ara ver biraz en iyisi bu daha kötü olursa bu sefer belki hic yapamicaksin rahat rahat mesela ben el bileklerimin sakatlanmasina aldirmadan spora devam ettim simdi hic şinav falan cekemiyorum geri hemen inciliyo:bicak: en guzeli gecene kadar dinlenmek bence 1 hafta hic spor yapma dinlen sonra yoga falan yaparsin

günaydın moraller nasıl oldu kuzum .... yeni geldim büroya bende dışarı işlerim vardı
dün iyidik, bi umut var simdi oonun pesinden gitcez bakalim ya bu okuldan devam edebilcek, bugün yetkili prof. la konusmaya gitcek bakalim hayirlisi olur insallah... sen nasilsin?

Back
X