Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

denetim de kendince batırdı :KK70: :KK70: 71 e takıldım ama gece üstüm açılmış soğuk yemişim karnım şiş belim tutuklu :KK70: mucize çaydan içmeye başlıyorum bugün tekrar :KK70: 800 kalori beslenecem bakalım ne olcak
mucize cay neydi tatlim? bende bugün yemim diom ama gece esim arkadaslariyla cikcak bende arkadasinin hanimina gitcem iyi anlastigim biri bebisi var bide 4 aylik oyyyy cok Tatli:) insallah ona gidince ipin ucunu kacirmam:( evde kendimi tutabiliom ama böyle biyerlerde olunca sohbet muhabet yiyioz:(

Gunaydin kizlar:KK200:
Menüm
Sabah sekersiz nescafe 30 dk spor
Sabah: yarim dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta az sucuklu, salatalik domates ve kahvaltılıklardan az az
Öğle: 3 minik yerli armut(erikden az büyüklerdi), 4 altinbasak, kizim gullac yerken 2 tatli kasigi tadina baktim
İkindi vakti( disari cikicaktik aç çıkmayım diye yedim): 1 tabak bamya, 2 kasik yogurt
Dışarı ciktik ve o kadar cok acıktım ki yemek yedik dışarda: yarim porsiyon karisik izgara, 2 kaşık bulgur pilavi, bi parca pide, salata
Ve yedikten sonra 2 saat yürüdüm
Sabah arti çıktım baya :110: uff yaa az yidiydim ama kiii:110: bugunu aç gecirmem gerek yarina sabit kaliyim diye:mad: cok moralim bozuk tika basa yiyesim var bu yemeye kilo almamam lazimdi neden bu kadar cabuk çıkıyo kilom :KK61:bıktım valla 3 senedir kilomu sabit tutacam diye normal insanlar gibi bile yemek yiyemiyorum hep cok yemem lazimki kilom istedigim yerde dursun:KK61: sanirim listeye girmekle iyi bisey yapmadim:110:ciksam mi ki:110:

dün iyidik, bi umut var simdi oonun pesinden gitcez bakalim ya bu okuldan devam edebilcek, bugün yetkili prof. la konusmaya gitcek bakalim hayirlisi olur insallah... sen nasilsin?
Çok iyiymiş inşallah güzel haberle döner ....
iyiyim bende ne olsun çalışmaya çalışıyorum müzik dinliyorum :D

mucize cay neydi tatlim? bende bugün yemim diom ama gece esim arkadaslariyla cikcak bende arkadasinin hanimina gitcem iyi anlastigim biri bebisi var bide 4 aylik oyyyy cok Tatli:) insallah ona gidince ipin ucunu kacirmam:KK43: evde kendimi tutabiliom ama böyle biyerlerde olunca sohbet muhabet yiyioz:KK43:
1lt sıcak su 1 limon 1 yada 2 çubuk tarçın 4 5karanfil gün içinde içiyorsun .. wcye güzel çıkarıyor ödem kalmıyor
sen iradelisin ne kadar yemen gerektiğini bilirsin kuzum .. bebiş ile vakit hemen geçer zaten

ay onu basarirsan cok iyi olur bide en son Saat dört bes gibi bisey yersen Sabah harika bi kiloyla baslarsin güne:KK70:
5 te iş yerinde olcam ama akşam köz patlıcan yicim 1 bardak ayran içerim biraz etrf toplayıp uyurum artık :D başka türlüsü kurtarmaz ben :D

Gunaydin kizlar:KK200:
Menüm
Sabah sekersiz nescafe 30 dk spor
Sabah: yarim dilim t.b.ekmegi, 1 yumurta az sucuklu, salatalik domates ve kahvaltılıklardan az az
Öğle: 3 minik yerli armut(erikden az büyüklerdi), 4 altinbasak, kizim gullac yerken 2 tatli kasigi tadina baktim
İkindi vakti( disari cikicaktik aç çıkmayım diye yedim): 1 tabak bamya, 2 kasik yogurt
Dışarı ciktik ve o kadar cok acıktım ki yemek yedik dışarda: yarim porsiyon karisik izgara, 2 kaşık bulgur pilavi, bi parca pide, salata
Ve yedikten sonra 2 saat yürüdüm
Sabah arti çıktım baya :110: uff yaa az yidiydim ama kiii:110: bugunu aç gecirmem gerek yarina sabit kaliyim diye:mad: cok moralim bozuk tika basa yiyesim var bu yemeye kilo almamam lazimdi neden bu kadar cabuk çıkıyo kilom :KK61:bıktım valla 3 senedir kilomu sabit tutacam diye normal insanlar gibi bile yemek yiyemiyorum hep cok yemem lazimki kilom istedigim yerde dursun:KK61: sanirim listeye girmekle iyi bisey yapmadim:110:ciksam mi ki:110:
belki spor vücuduna fzla gelir biraz ara versen spora çok mu salmış olursun acaba yediklerin gayet normal

günaydın poncik yarın tatilin başlıyor oh ne güzel valal

yarında gelicem işe kuzum son 2 gün sevdiceğiim geliyo çokkk mutluyum :21: heyecandan uyuyamıyorum :KK22: bide bi kere konu açmıstım en son hatırlıyomsun bı arkdasım vardı hıc gorusmedık yıllardır konusuyoruz onunla görüscem cumartesi :cool:

belki spor vücuduna fzla gelir biraz ara versen spora çok mu salmış olursun acaba yediklerin gayet normal
1 kilo arti çıktım bu yediklerimle ve tabagimin çoğunu kizim yedi belki ben yarim porsiyon bile yiyememisimdir:110: ayy spor ara verdim sayilir zaten 1 haftadir agirlik çalışmıyorum sadece sabah sporumu yapiyorum o da 2 gündür anlamadim valla sinir etti iyce kilo beni:KK34:

SchonerDuft SchonerDuft @Vanillav highlighter aldim kendime:KK53: ayy cok begendim hemde uygun fiyatlıydi 20 liraya 3 renk minik bi palet rossmanndan aldim:halay: biraz makyaj malzemesi alışverişi yaptim dün:deli:

ayy bende makyaj malzemeleri aldırcam bissürüüü ama hiç makyaj yapmıyorum nerdeyse :silah: memnun olduğun beğenerek kullandığın makyaj malzemerlini bana atarmısn alayım onlardan :KK15:

yarında gelicem işe kuzum son 2 gün sevdiceğiim geliyo çokkk mutluyum :21: heyecandan uyuyamıyorum :KK22: bide bi kere konu açmıstım en son hatırlıyomsun bı arkdasım vardı hıc gorusmedık yıllardır konusuyoruz onunla görüscem cumartesi :cool:
aaa msjlaştınız mı ... çok sevindim hatırlıyorum konuyu ....heyecan tavan desene direk yanına mı geliyor nişanlın

1 kilo arti çıktım bu yediklerimle ve tabagimin çoğunu kizim yedi belki ben yarim porsiyon bile yiyememisimdir:110: ayy spor ara verdim sayilir zaten 1 haftadir agirlik çalışmıyorum sadece sabah sporumu yapiyorum o da 2 gündür anlamadim valla sinir etti iyce kilo beni:KK34:
vücutta zaten gereksiz yağ kalmamıştır ödem desek birde 1 kilo diyorsun sinir olmamak elde değil ben 71 ken birden 2 kilo almıştım durduk yere hemde seni anlıyorum

Back
X