Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese iyi geceler isveçin her günü kaçamaklı olmaya başladı ögle ve akşamı yer değiştirmiştim öğlen iyiydi akşam yoğurt salam ve meyvem kalmıştı ilkinde midem kazındı bi küçük armut yedim sonra akşam menüsü kayınvalideme gidecektim orada sadece yoğurt yemem gerekirken yoğurt yerine cacık salam yerine de bir tane domates kıymalı dolma yedim sonrada iki tane kayısı yarın sabah tartı hiç ii şeyler göstermeyecek galiba :@

Bence de psikoloji psikiyatriden mantıklı
Uzmanlık için olmayacaklara karar verdim seçeceğime değil de kadın doğum ve cerrahi bölümler düşünmüyorum tabi ne olur o zamana kadar bilmiyorum da :halay::halay:

Fazla kirli olmasın diyorsun
Ben okusam nöroloji seçerdim sanırım beyne olan bir ilgim var
Bak bu saat oldu hala uyuyamadım :KK53:

Selam kizlar ben geldimmm... aramiza seni arkadaslar katilmis galiba, gecmisi okuyamadim napiosunuz?

Oo hoşgeldin nasıldı eğlence güzel miydi :eğlence:
Kilo aldın mı :tokat:
Gelir gelmez sıkıştırayım :D

Herkese iyi geceler isveçin her günü kaçamaklı olmaya başladı ögle ve akşamı yer değiştirmiştim öğlen iyiydi akşam yoğurt salam ve meyvem kalmıştı ilkinde midem kazındı bi küçük armut yedim sonra akşam menüsü kayınvalideme gidecektim orada sadece yoğurt yemem gerekirken yoğurt yerine cacık salam yerine de bir tane domates kıymalı dolma yedim sonrada iki tane kayısı yarın sabah tartı hiç ii şeyler göstermeyecek galiba :mad:

Bence o kaçamaklı kaçamaksız her türlü kilo verdiriyor :D
Ben kaçamaklı yapıp kilo veren çok gördüm yediğin şeylerin de pek kalorisi yok
Gidip künefe yememişsin meyve yemişsin yani

Herkese iyi geceler isveçin her günü kaçamaklı olmaya başladı ögle ve akşamı yer değiştirmiştim öğlen iyiydi akşam yoğurt salam ve meyvem kalmıştı ilkinde midem kazındı bi küçük armut yedim sonra akşam menüsü kayınvalideme gidecektim orada sadece yoğurt yemem gerekirken yoğurt yerine cacık salam yerine de bir tane domates kıymalı dolma yedim sonrada iki tane kayısı yarın sabah tartı hiç ii şeyler göstermeyecek galiba :mad:
Isveç ten vazgeç çok zor bir liste ve kas kaybına sebeb oluyor onun yerine daha makul bir liste yapsbilirsin

kaptinn kaptinn anneme tepsiyi sordum fırın tepsileri oluyor ya orijinal olanlar onlarda da yapılabilir... peynir hatay peyniri olması gerekiyor dedi ... kaymağı biliyorsun zaten... kargo şirketine bir sorayım peynir alıyorlarsa göndercem unutmadım

O zaman reglin yaklaşıyor olması çok güzel heyecanlı bir şey :rolleyes:
Bu cumaya 69.7 geleceksin inanıyorum
Bir de 6yı görünce daha rahat gitmeye başlıyor stres yapmıyorsun artık onu fark ettim :KK31:

Teşekkürler :KK37: Çok düşünmüştüm lisedeyken psikoloji mi psikiyatri mi diye
Sonra psikoloji dedim şimdi ona bile gelemiyorum araştırmacı olacağım psikiyatride hepten tırlatırdım herhalde :confused:
Uzmanlığı düşündün mü tıpçılara sormayı en sevdiğim soru :p
Yaa inşallah wcyi çözmem gerekli...regli öncesi böyle oluyor bazen ondanmidir çözemedim ki ...
Cuma günü randevu için hastaneye gitcez bakalım.... gerekli evrakları hazirlayacaz haftaya kadar ama kan vermekten korkuyorum delik deşik olcam yine

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 5 adet zeytin, yarım dilim ekmek

Ara ogun 1o:30

Ikı adet ıncır ve bır kupa rezene cayı

Oglen 13:00
Kabak yemegı bır tabak dolusu ( patates, domates, bıber, sagon ve sarımsaklı)
Dereotu ve domates tuzsuz
Yarım dlım ekmek

Ara ogun 15:30
İki adet kuru incir

Aksam 17:30
8 yemek kaşığı patates kavurması
2 yk kabak
3 yk kıymalı makarna
Yarim dilim ekmek
Dereotu domates

Ara ogun 21:3o
Uc kurabıye ve cay ( sutumde azalma hıssettım tatlı yemek ıstedım)

Sonuc:-600, bu kadar hızlı gıtmesını şuna baglıytm ben aslında 83.1 e dusmustum bı hafta bıraktım mevlut telaşına hemen artmıstı, oturmamış kılo oldugundan dıkkat edınce hızlı gıttı, cuma net oturur bakalım ne olacak

IMG_1648.webp

Ögle raporu ile birlikte geldim ögle ve akşam öğününü yer değiştirdim biftek yerine tavuk göğsü ve bolca marul maydanoz acır ve yarım domates ve azıcık tuz ve zeytinyağı içerikli salata.akşama kayın validem de olacagım orada da yoğurt ve bi dilimcik salam yerim ve bir porsiyon meyve olur

,
Bence gayey ıyı valla

Bak bu olmadı sımdı :)
Bakalıö sonucune kadar etkıler

Kahvaltı öncesi limonlu su
Sabah (malesef 11 de erken kalkma önerilerine açığım) iki ince dilim beyaz peynir 7 zeytin yarım Rafadan yumurta çay

Hastaneye gittiğimiz için ara biraz çok uzadı
Sade soda ve karpuz bir dilim kadar

Akşam 6 köfte , yaklaşık 6-7 yk sebzeli bulgur pilavı bir kase semiz otlu cacik

Akşam arasında yoğurt ve meyve yemeyi yeşil çay içmeyi planlıyorum

Su şu anlık 1.3 litre en az 2 litre olur
Bir mil Leslie yaptım başlangiç için mekik çekmeyi de düşünüyorum
Bır ogun eksık gıbı
Bılmıyrm uyguladıgın bır yontem var mı?
Karataya gore gunde ıkı ogunde yetıyor:)

Fazla kirli olmasın diyorsun
Ben okusam nöroloji seçerdim sanırım beyne olan bir ilgim var
Bak bu saat oldu hala uyuyamadım :KK53:

Oo hoşgeldin nasıldı eğlence güzel miydi :eğlence:
Kilo aldın mı :tokat:
Gelir gelmez sıkıştırayım :KK70:
Ben de çok geç uyudum ama erken kalktım sonunda inşallah geri uyumamo_O:KK48:

Köfte bu yaaaa:110: tatlı değil Bişi değil
:sopa::sopa::sopa::sopa:

@KUBAR bişey diceksin kuzum ne demek bişey demedim :D baktın gözüne cok mu geldi fazla yemişsin diceksinnnn takım olmak bunu gerektirir :KK53:
mesela 6köfte bde yanında bulgur pilavı aksam için cok cok cookk fazla bence bana öyle gldi yani öğle yemeği olsa tm derdimde akşam olmamış sanki

Künefe dedi biri: D :KK70:
hı ney künefe mi :D:D:D

kaptinn kaptinn anneme tepsiyi sordum fırın tepsileri oluyor ya orijinal olanlar onlarda da yapılabilir... peynir hatay peyniri olması gerekiyor dedi ... kaymağı biliyorsun zaten... kargo şirketine bir sorayım peynir alıyorlarsa göndercem unutmadım
ayy bebeğiiimmmm :KK36::KK36::KK36: sen öğrende şimdi acelesi yok şu an yapmaya vaktimde yk zaten :ruh: eğer gönderiliyosa bi ara paslaşırız :sus:

Günaydın nasıl bir bel ağrısı ile uyandım anlatamam wcde yok bugün ceviz badem ekleyecem belki işe yarar
günaydın kuzuuumm niye agrıyo ki belin acaba :110::110:

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 5 adet zeytin, yarım dilim ekmek

Ara ogun 1o:30

Ikı adet ıncır ve bır kupa rezene cayı

Oglen 13:00
Kabak yemegı bır tabak dolusu ( patates, domates, bıber, sagon ve sarımsaklı)
Dereotu ve domates tuzsuz
Yarım dlım ekmek

Ara ogun 15:30
İki adet kuru incir

Aksam 17:30
8 yemek kaşığı patates kavurması
2 yk kabak
3 yk kıymalı makarna
Yarim dilim ekmek
Dereotu domates

Ara ogun 21:3o
Uc kurabıye ve cay ( sutumde azalma hıssettım tatlı yemek ıstedım)

Sonuc:-600, bu kadar hızlı gıtmesını şuna baglıytm ben aslında 83.1 e dusmustum bı hafta bıraktım mevlut telaşına hemen artmıstı, oturmamış kılo oldugundan dıkkat edınce hızlı gıttı, cuma net oturur bakalım ne olacak

Eki Görüntüle 2026092
aynen kuzu yeni gelen bi kiloysa hemen gtmiştir sen devam et diyete kacamaksız daha cok gidicek:KK71:

:sopa::sopa::sopa::sopa:

@KUBAR bişey diceksin kuzum ne demek bişey demedim :KK70: baktın gözüne cok mu geldi fazla yemişsin diceksinnnn takım olmak bunu gerektirir :KK53:
mesela 6köfte bde yanında bulgur pilavı aksam için cok cok cookk fazla bence bana öyle gldi yani öğle yemeği olsa tm derdimde akşam olmamış sanki

Amaa 16 da yedim binevi öğlen :eek:

Back
X