Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay şu an çok mutluyum kızlar
Okul mail attı
Zaten okula ücret ödememe + yurt bursu almıştım
Önümde bir kişi vardı para bursu alabilmem için
O kişi okula kayıt olmaktan vazgeçmiş
Bana teklif ediyorlar
Ay heyecandan ellerim titriyor :KK71::rolleyes:
cokk sevindim hayirlisi olsun

Okul mail attı
Bana teklif ediyorlar
Yaaa çok sevindim tutulmalar sana olumlu yansıyor :halay::21::KK71:

Sen bizi öldürcen mi çıldırtcan mı cınım demek istiyorum :KK70:
Tam cuma öncesi yapalım sonra derecemiz düşsün sonra nota alalım
Sonra herkes savunma versin ceza alalım bilmem ne uğraşmayalım lütfen düşüncesi bile cinnet :KK70:
Cheat day bugüne kadar 2 kez yaptım
Biri bayramdı
Diğeri de kendime ilk 30DS programını bitirince yapacağım diye söz vermiştim oydu
Onun dışında kilo verirken cheat day yapmak çok da iyi değil
Mesela şöyle bir 65 olsam belki bir cheat day daha düşünürüm
Önce biraz kilo ver mesela bir 5-6 ver
Ben 10 kiloda versem yapmicam nişana kadar herhangi birşey merak etmeyin:D bu yarışma neyin nesi. Nerden kontrol ediliyo. Hani değişik takımlar ne kadar vermiş ne olmuş diye biyerde yaziyormu. Cahilliğin gözü kör olsun

Serbest gün motive bozucu oluyor mesela biz geçen hafta sütlaç ve dondurma ödülü verdik ya kendimize o beni 2 gün geriye attı bir daha tövbe yapmam

Ben salı biraz yükselmiştim hemen önlem aldım
Sen öncesinde de çok yaptındı ama listede değilken ondan
Şöyle biraz kilo versek haftada bir yaparız ama en iyisi şimdi 5 kiloda 1 falan yapmak ya yoksa sekteye uğruyor doğru diyorsun

cokk sevindim hayirlisi olsun

Yaa çok iyi oldu ekonomik olarak çok rahat ettirecek beni :dua:

Hurma mı :KK45: en sevdiğim :KK200: cidden bazen çikolatadan daha çok seviyorum :deli:

Ben de çok seviyorum
Ama çikolatanın yerini hiçbir şey doldurmuyor :D

Okul mail attı
Bana teklif ediyorlar
süper bir haber bu :KK200: çok sevindim :KK9:

Okul mail attı
Bana teklif ediyorlar
Hayırlı olsun inş cok sevindim adına ♡

Şöyle biraz kilo versek haftada bir yaparız ama en iyisi şimdi 5 kiloda 1 falan yapmak ya yoksa sekteye uğruyor doğru diyorsun

Ben de çok seviyorum
Ama çikolatanın yerini hiçbir şey doldurmuyor :KK70:
Çikolata değil de ben bebe bisküvisi çok seviyorum 55 olayım ilk işim gidip küçük kutulardan alıp yiyeceğim :KK8: diyete başladığımdan beri yemedim ki bu çoooook uzun bir zaman oluyor 28 ocakta falan başladığımı düşünürsek :confused:

Ben de çok seviyorum
Ama çikolatanın yerini hiçbir şey doldurmuyor :KK70:
Hedef kilomun altına inene kadar kaçamak yapmak istemiyorum açıkçası zamanım kalmamış gibi hissediyorum..
Özellikle bitterin yerini bir sey doldurmuyor

kizlar asiri yogun gecio buaralar is pek giremiyorum
hemen yediklerimi yazayim
Sabah kahvaltiya davetliyidim isyerinde
Bi sosis yedim izgara sosis ama:) yinede iyi degildi biliyorum yaninada ekmek veriyolar ben ama yarisini yedim sadece
Öglen birsey yemedim tek kahve ictim
Aksam domates corbasi var onu icerim yaninada salata yada yogurt onu tam bilmioyrum suan...

suyumu da bitirdim bir sise 1,5 litre evdede bi kac bardak iciyorum genelde yani iki litreyi az gecirmis oluyorum:)
Akşama 1 bardak kadar yoğurt ve salata ye tam bir akşam yemeği olur gündüz de pek birşey yememissin

Yaaa çok sevindim tutulmalar sana olumlu yansıyor :halay::21::KK71:

Valla ekonomik yönü düşündürüyordu beni biraz birikmişim var ama şimdi totom rahat yaşarım oh mis :D Gezerim bir de :D
Ne tutulması var kız ben takip etmiyordum çok konuştuk bugün burçlardan ama ben takip edeyim hangi gezegense o tutulan :D

Ben 10 kiloda versem yapmicam nişana kadar herhangi birşey merak etmeyin:KK70: bu yarışma neyin nesi. Nerden kontrol ediliyo. Hani değişik takımlar ne kadar vermiş ne olmuş diye biyerde yaziyormu. Cahilliğin gözü kör olsun

Diyet grupları sayfasında karar defteri var bak bu dediklerim hep orada anlatılıyor neyin nasıl uygulanacağı yaptırımlar falan
Sonuç listeleri başlığı var oraya da bakabilirsin

Kızlar şimdi spor yapıyorum ama karnım sertleşiyor ama yanlarım ve arka alt bölgem yürürken bingil bıngıl sallanıyor birde kollarım koltuk altından sarkıyor sanki plank ekledim sprouma ve şınav bunun dışında ne yapabilirim plates topum küçük büyük olarak ve lastiklerim var annemde dambil da var ne önerirsiniz onu yapcam

Çikolata değil de ben bebe bisküvisi çok seviyorum 55 olayım ilk işim gidip küçük kutulardan alıp yiyeceğim :KK8: diyete başladığımdan beri yemedim ki bu çoooook uzun bir zaman oluyor 28 ocakta falan başladığımı düşünürsek :confused:
Yaa onu sütle yiceksin harika oluyor yıllardır yemedim kendisini

süper bir haber bu :KK200: çok sevindim :KK9:

Teşekkür ederim kuzum:KK200:

Yaa bu özelliği bilmiyordum keşke 2 gün önce deseydin hemen yarın alıyorum yeyip üstüne su mu içiyoruz kavunda olduğu gibi

Tabii kız lafı bile var ya bugün yediğin hurmalar diye :d
Boşuna mı diyılar öyle :D

Hayırlı olsun inş cok sevindim adına ♡

Çok sağol canım :KK15:

Ben geçenlerde petibör yedim çok hoştu :KK45:

Hedef kilomun altına inene kadar kaçamak yapmak istemiyorum açıkçası zamanım kalmamış gibi hissediyorum..
Özellikle bitterin yerini bir sey doldurmuyor

Aslında en iyisi o zaten şımarık günü dediğin hedef kilodan sonra yapılır o benim pis boğazlığımdan kaynaklı yaptım onu :D
Bitter normalde hiç sevmem ama diyette anca o oluyor napalım

Kızlar şimdi spor yapıyorum ama karnım sertleşiyor ama yanlarım ve arka alt bölgem yürürken bingil bıngıl sallanıyor birde kollarım koltuk altından sarkıyor sanki plank ekledim sprouma ve şınav bunun dışında ne yapabilirim plates topum küçük büyük olarak ve lastiklerim var annemde dambil da var ne önerirsiniz onu yapcam

Ağırlık çalışmalısın bence
Kilo verdikçe derin sıkılaşmıyor sonuçta kasla doldurmak lazım giden yeri
Biraz zaman alacak galiba
Benim aynı problem bacakta var
Ön kısımları çok güzel oldu sert falan kas var, inceldi ama iç bacak bıngıl bıngıl :olamaz:

Valla ekonomik yönü düşündürüyordu beni biraz birikmişim var ama şimdi totom rahat yaşarım oh mis :KK70: Gezerim bir de :KK70:
Ne tutulması var kız ben takip etmiyordum çok konuştuk bugün burçlardan ama ben takip edeyim hangi gezegense o tutulan :KK70:

Diyet grupları sayfasında karar defteri var bak bu dediklerim hep orada anlatılıyor neyin nasıl uygulanacağı yaptırımlar falan
Valla ekonomik yönü düşündürüyordu beni biraz birikmişim var ama şimdi totom rahat yaşarım oh mis :KK70: Gezerim bir de :KK70:
Ne tutulması var kız ben takip etmiyordum çok konuştuk bugün burçlardan ama ben takip edeyim hangi gezegense o tutulan :KK70:

Evet kafan rahat eder yeni kilona daha fazla elbise etek alırsın :halay:

Akşam yemeği en lezzetli sinden 1 kase mercimek çorbası bir yase yoğurt yanında sumak dolu ekşili bir kurusoğan salatası

Teşekkür ederim kuzum:KK200:

Tabii kız lafı bile var ya bugün yediğin hurmalar diye :d
Boşuna mı diyılar öyle :KK70:

Çok sağol canım :KK15:

Ben geçenlerde petibör yedim çok hoştu :KK45:

Aslında en iyisi o zaten şımarık günü dediğin hedef kilodan sonra yapılır o benim pis boğazlığımdan kaynaklı yaptım onu :KK70:
Bitter normalde hiç sevmem ama diyette anca o oluyor napalım
Ben çok seviyorum bitteri onu yeyince karnimdan sesler gelmeye başladı hareket başladı.
O lafı unuttum ki deyince aklıma geldi aklım nerde benim acaba hep unutuyorum

Back
X