Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben pek severim balkon yazın keyfi güzel olur :KK70:

Öff boşver hayatımı temizlikle mi geçireceğum gerçi seviyorum içim rahatlıyor temizlikle ama veririm adamın eline viledayı yapsın :KK70:

Ne kadar gömdün kulağıma fısılda bakayım onu :KK70:
Tadelle gofret oluyor ya o kadarcık :D :D

Kızlar şu tekerlek gibi birşey varya iki tarafından tutup yerde ileri geri gidiyorsun karın kasları icin o zımbırtı beni mahfetti yaa. Kollarım göbeğim göğüsüm heryerim agriyo :KK70: birde 20 kez anca yaptım belki. Kullanan varmi

Saol cnm :KK52:InsAllah hepimiz istediğimiz kilolara kavusuruz ne kötü birşeymiş bu kilo :KK43: sendede masAllah full program ben okurken yoruldum
Iyiki bu telaslar var yoksa kg lar firlardi yada gerci insilun direncim var bu marotona zayiflamam gerekirdi neyse olsun zayiflayina insilun minsulin kalmaz evet kg zor saglikli beslenmeyi hayatimizda yer etsek bu kglar hayatimizda olmaz neyse olsun zararin neresinden donersek kardir dimii

Evet canim koye gitmis agaclarini sulamaya gitmis gece 3 te su gelmiş sulamis eve gelmis dus alip sabah namazini kilmis cikmis eve gelirken araba surerken uyuya kalmis direge carmis ordan iki agaci bicmis sonra araba takla atmis yan donmus yani gercektenn verilmis sadakasi varmış. .
Ya uykulu uykulu niye araba kullanılıyor anlamıyorum ki ... çok şükür bir sey olmamış

Sağol canim sende hos geldin yeni keptinimiz senmisin

Ayyy bebigim sanada cvp yazacaktim dalginligima geldi kusura bakma bende cok iyiyim bu hafta biraz talihsiz uzuntulu haftam oldu gecen pazartesi en sevdigim komusum vefat etti kanserden rabbim kurtardi oyle bayagi bu hafta negatif di ama benim enerjim iyii relg olunca sinir minir uzuntu kalmadı birazz.senin dugun telasin var hayirli olsun evide tutmusun rabbim omur boyu mutluluk yasatsin evinizde bide bi minnosunuz olsun daha ne isterimm :))

Keptinnın yeri ayrı :D
Bu aralar bi süre benim evet kiloları verip dönersin umarım sen de :KK55:
Tadelle gofret oluyor ya o kadarcık :KK70: :KK70:

Şifreli anlaşıyoruz dayak yememek için :sus: :D

Hevesimi kırma şu an :KK70:

He bende bayilirim balkon a yazın içeri girmem pek tv fln zaten izlemiyorum diye balkonda takiliyoz anamla :KK70:

Geçmiş olsun kuzu aynı şey benim de başıma geldiydi ilk listeye gircem zaman :KK70:
Parte kesin ve nettir kural ihlali oldu mu affetmiyo:KK53:
Balkon keyfini düşün kuzum her şekilde temizleniyor zaten

Oy allah rahmet eylesinn yaa gecmis te olsun akrabanız için baya kötü olmuşss

Evet az kaldı yakinda evli bir baaayan olcam size katilcam :KK70:
Katil katil evlilik güzel birsey acisiyla tatlisiyla olgunlastiriyor bayagi ama azcikta catlak olcan ezdirmicen kendini hep bi saf hep bi saf sonra bayagi olgunlasiyon :)) anladinmi binii

İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 100kiloyla geldim inşallah 80kiloyla sizlerle devam ederim bebek için tek problemim kilo vermek o yüzden Motivasyona ihtiyacım var umarım sizlerle birlikte bu yüküm hafifler gitsin kilolar gelsin mutlu günler :))

Hevesimi kırma şu an :KK70:

He bende bayilirim balkon a yazın içeri girmem pek tv fln zaten izlemiyorum diye balkonda takiliyoz anamla :KK70:

Geçmiş olsun kuzu aynı şey benim de başıma geldiydi ilk listeye gircem zaman :KK70:
Parte kesin ve nettir kural ihlali oldu mu affetmiyo:KK53:

Sağolun dostlar olsun:halay:

İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 100kiloyla geldim inşallah 80kiloyla sizlerle devam ederim bebek için tek problemim kilo vermek o yüzden Motivasyona ihtiyacım var umarım sizlerle birlikte bu yüküm hafifler gitsin kilolar gelsin mutlu günler :))
Bende şubattan beri bebek için kilo vermeye çalışıyorum BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim da aynı şekilde burda beraberce veririz kilolari 80 kiloyu dr mi belirledi sen mi belirledin hoş geldin canım

Balkon keyfini düşün kuzum her şekilde temizleniyor zaten
He yaa biri temiz olsa yeter :D:D

Katil katil evlilik güzel birsey acisiyla tatlisiyla olgunlastiriyor bayagi ama azcikta catlak olcan ezdirmicen kendini hep bi saf hep bi saf sonra bayagi olgunlasiyon :)) anladinmi binii
Anladım ben seni :D beni ezemezler ezdirmem saksı değilim ben :d
Sağolun dostlar olsun:halay:
:D:D

Hosgeldin caniiiim inşallah hep beraber veririz kilolariiii

Hoş geldin canım, seni bu topicten hamile uğurlayacağız :KK31:

Yakalandık gördün mü :KK70: :KK70: adet krizim geldi napim Velvette Velvette

Beni niye ele veriyon beni görmediydi arkana bakmadan kaçıcan öyle durumda :D

Tamam yarından itibaren artık sakiniz düzgün yemeye devam :tokat: öyle arada bitter olur yağ yakar ama sonra devam bu hafta 69 olcan artık :rolleyes:

Back
X