- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #221.681
Hee bencedeOo tam bir protein ve lif deposu
Vitamin patlağı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee bencedeOo tam bir protein ve lif deposu
Vitamin patlağı![]()
He ne güzel olur o yorgunluklanİyi devrilip uyuyun o zaman berabercenek![]()
Piyanistin isyaniHahahah gelin masası daha iyi bazen küçük oda falan oluyor orada en iyisi kestirirsin![]()
He ne güzel olur o yorgunluklan![]()
Piyanistin isyani
Gelini pist e davet ediyoruz aaa gelin yoook gelin uyumuş tekrar ediyorum gelin uyumuş
![]()
Hep yerine hep yerineYine mi yerine![]()
Şınav pozisyonunda durabildigim kadar duruyorum bu yaptığım videoda var 4 sn orda ama daha fazla duruyorum... birde dirsek üstünden şınav pozisyonuna geçilen hareket var ya onu da 1 3 dk arası yapmaya çalışıyorum aslında sen onları yapiyormusun iç bacak için onu soracaktım sana etiket yapmamışımPlankta napıyorsun peki sadece duruyor musun
Şınav pozisyonunda durabildigim kadar duruyorum bu yaptığım videoda var 4 sn orda ama daha fazla duruyorum... birde dirsek üstünden şınav pozisyonuna geçilen hareket var ya onu da 1 3 dk arası yapmaya çalışıyorum aslında sen onları yapiyormusun iç bacak için onu soracaktım sana etiket yapmamışım
Iveet oyleeeedirrDemaaakk oleeeeeeeee
Ahahhahahahj![]()
Kizlar ben 8 saat spor yapmaya gidiorum saat 22de gorusuruzara ara girip kontrol edicem kim ne yemis kim ne yapmis
ben gerci dayanamam bi iki saate gelirim
kalin saglicakla
![]()
Yok canım kalite sorumlusuyum araba firmasinda. Normalde 8 - 16 calisiliordu ama 2 senedir vardiyali ama cok guzel oluyor boyle haftaici birkac gun bos oluyo yada gece çalıştığımda sabah eve gelince 5 saat uyuyorum sonra tum gün bos herkes şikâyetçi ben bayılıyorumYaa sen ne iş yapıyorsun ki
Hemşire falan mı böyle gece-sabah vardiyaların değişik![]()
Günaydın uzanmışım sen ne yapıyorsunGünaydin kizlar ben geldim napiosunuz
Bu.ara yapiyor musun peki ? Bende biraz sıkılasma oldu da 1.5 2 haftadır yapıyorum..bırakınca geri dönüyor mu acabaYaptım kuzuş
Vardı hepsi Jillianın farklı levellarında işe yarıyorlar yani
Yok canım kalite sorumlusuyum araba firmasinda. Normalde 8 - 16 calisiliordu ama 2 senedir vardiyali ama cok guzel oluyor boyle haftaici birkac gun bos oluyo yada gece çalıştığımda sabah eve gelince 5 saat uyuyorum sonra tum gün bos herkes şikâyetçi ben bayılıyorum![]()
Günaydin kizlar ben geldim napiosunuz
Bu.ara yapiyor musun peki ? Bende biraz sıkılasma oldu da 1.5 2 haftadır yapıyorum..bırakınca geri dönüyor mu acaba
Cok az degil mi bunlarSelam kızlar menümü paylaşıyorum sabah 1 yumurta 1 salatalık ve 1 bardak siyah çay öğlen 2 elma akşam a da bir kase mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt yemeği planlıyorum
Bende evdeyim esimle takilioz keyif yapioz:)Ben de severdim şahsen keşke gece çalışıp gündüz uyusam
Benim gibi uyuyamayan insanlar için öyle yapsalar keşke
Her zamanki laklak işte
Sen naparsın
Yok bu ara yapmadım kuzu ama yakında jillian başlıcam yine bu kez zor olan gibi yapıcam ikinciye denemiştim daha kolay gelmişti bana
Sıkılaştırır tabi işe yarayacağından hiç şüphem yok zaten bir süre daha devam et bence![]()
Evdeyim canim bendeGünaydın uzanmışım sen ne yapıyorsun
Ay cok az geldi bana canim doycanmi,?Selam kızlar menümü paylaşıyorum sabah 1 yumurta 1 salatalık ve 1 bardak siyah çay öğlen 2 elma akşam a da bir kase mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt yemeği planlıyorum