Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Plankta napıyorsun peki sadece duruyor musun
Şınav pozisyonunda durabildigim kadar duruyorum bu yaptığım videoda var 4 sn orda ama daha fazla duruyorum... birde dirsek üstünden şınav pozisyonuna geçilen hareket var ya onu da 1 3 dk arası yapmaya çalışıyorum aslında sen onları yapiyormusun iç bacak için onu soracaktım sana etiket yapmamışım

Şınav pozisyonunda durabildigim kadar duruyorum bu yaptığım videoda var 4 sn orda ama daha fazla duruyorum... birde dirsek üstünden şınav pozisyonuna geçilen hareket var ya onu da 1 3 dk arası yapmaya çalışıyorum aslında sen onları yapiyormusun iç bacak için onu soracaktım sana etiket yapmamışım

Yaptım kuzuş
Vardı hepsi Jillianın farklı levellarında işe yarıyorlar yani

Yaa sen ne iş yapıyorsun ki
Hemşire falan mı böyle gece-sabah vardiyaların değişik :110:
Yok canım kalite sorumlusuyum araba firmasinda. Normalde 8 - 16 calisiliordu ama 2 senedir vardiyali ama cok guzel oluyor boyle haftaici birkac gun bos oluyo yada gece çalıştığımda sabah eve gelince 5 saat uyuyorum sonra tum gün bos herkes şikâyetçi ben bayılıyorum :D

Yok canım kalite sorumlusuyum araba firmasinda. Normalde 8 - 16 calisiliordu ama 2 senedir vardiyali ama cok guzel oluyor boyle haftaici birkac gun bos oluyo yada gece çalıştığımda sabah eve gelince 5 saat uyuyorum sonra tum gün bos herkes şikâyetçi ben bayılıyorum :KK70:

Ben de severdim şahsen keşke gece çalışıp gündüz uyusam
Benim gibi uyuyamayan insanlar için öyle yapsalar keşke :işsiz:

Günaydin kizlar ben geldim napiosunuz

Her zamanki laklak işte :D

Sen naparsın

Bu.ara yapiyor musun peki ? Bende biraz sıkılasma oldu da 1.5 2 haftadır yapıyorum..bırakınca geri dönüyor mu acaba

Yok bu ara yapmadım kuzu ama yakında jillian başlıcam yine bu kez zor olan gibi yapıcam ikinciye denemiştim daha kolay gelmişti bana
Sıkılaştırır tabi işe yarayacağından hiç şüphem yok zaten bir süre daha devam et bence :eğlence::KK76::KK76:

Selam kızlar menümü paylaşıyorum sabah 1 yumurta 1 salatalık ve 1 bardak siyah çay öğlen 2 elma akşam a da bir kase mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt yemeği planlıyorum

Ben de severdim şahsen keşke gece çalışıp gündüz uyusam
Benim gibi uyuyamayan insanlar için öyle yapsalar keşke :işsiz:

Her zamanki laklak işte :KK70:

Sen naparsın

Yok bu ara yapmadım kuzu ama yakında jillian başlıcam yine bu kez zor olan gibi yapıcam ikinciye denemiştim daha kolay gelmişti bana
Sıkılaştırır tabi işe yarayacağından hiç şüphem yok zaten bir süre daha devam et bence :eğlence::KK76::KK76:
Bende evdeyim esimle takilioz keyif yapioz:)

Back
X