Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkeze Günaydin mutlu bi hafta gecrime dilegiyleeee:)
Günaydın kuzuuummm :KK200:
Gunaydın uyuyakalmışım akşam:) 13aylık kızım var yaklaşık 10 kg verdım emzırdığım ıçın rahat gıdıyor kılolar.şuan 68.5 kg 168cm boyum var.bıraz daha zayıflamak ıstıyorum ama sıkılaşmamda lazım spor hıç yapmıyorm sevmiyorum pek
hoşgeldin canım günaydın :KK68:
hedefinn kaç kaç kg olmak istiyosun ?

Gunaydın uyuyakalmışım akşam:) 13aylık kızım var yaklaşık 10 kg verdım emzırdığım ıçın rahat gıdıyor kılolar.şuan 68.5 kg 168cm boyum var.bıraz daha zayıflamak ıstıyorum ama sıkılaşmamda lazım spor hıç yapmıyorm sevmiyorum pek
Merhaba hosgeldın
Bende yenı Doğum yaptım(52 gunluk bebegım)
Hedefın kaç??

hoşbulduuumm :oops:
ah ne sıcak bi karşılama şu an kendimi cok sanslı hissettim :KK68::KK68:
bütün kuralları okudum geçmişede biraz gözattım az cok anladım yani olayı Hoppa

kendimden bahsedeyim;
23 yaşındayım
160 boyundayım
en son 61 kiloydum akşam tartılırım tekrar. 52 kilo olmak istiyorum
çünkü eylülde düğünüm var. :KK31:
benim sorunum kendime hakim olamamak ekmek yiyorum hamur işine hayır diyemiyorum bunları aşarsam basarırım diye düşünüyorum.
sporlada pek aram yok umarım düzene girerim :dua:
Bak ne buldum:p hoşgeldin cinim:KK70::KK37: kaptan araştırmada:KK59:

kızlar bugün arkadaşa süpriz doğum günü yapcaz pastaneye gidicez :ruh:
stajer arkadaşta lahmacun getirmiş bugün kü sınavlarım çok zor kendimi bitki çaylarına vurmayı düşünüorum 6 bademim var ağzımda bir saat bekletsem her birini doygunluk hissi verir mi sizce :KK17::KK17::KK17:
Agzında yıyecek tutmam acaba beyne yeme sınyalı verır mı kı
Denemek lazımmm
Hadi bakalım
Pes etmek yokEn Büyük KK

evet saatler iyidi yani aksam yemeginide erken yedim iyi oldu yani:) buhafta cok azimliyim insallah güzel bi kilo kaybim olcak:KK70: evet ya sevmiyorum ama bazi ögünlerime katmam gerekiyo galiba:)
bende bu hafta azimliyim bakalım haftaya fena başlam o yüzden vermem lazım artık :deli:
corba ye corba güzeldir corba candır :tokat:

kızlar bugün arkadaşa süpriz doğum günü yapcaz pastaneye gidicez :ruh:
stajer arkadaşta lahmacun getirmiş bugün kü sınavlarım çok zor kendimi bitki çaylarına vurmayı düşünüorum 6 bademim var ağzımda bir saat bekletsem her birini doygunluk hissi verir mi sizce :KK17::KK17::KK17:
:ruh::ruh::ruh:
allah sabır ve dayanma gücü versin diyorum:silah:

Bak ne buldum:p hoşgeldin cinim:KK70::KK37: kaptan araştırmada:KK59:
aaa bennn :D:D
hala ekmek yiyorum hala hamur işine hayır diyemiyorum hiç mi değşmez bi insan :D:D:D

Günaydın kizlar :KK36:
Yeni bir haftaya başladik guzel kaçamaksız ve eksi dolu bi hafta olsun insallah :KK36:
günaydın bebeğiiiimmm:KK15::KK15: amin inşallahhh:KK200:

bende bu hafta azimliyim bakalım haftaya fena başlam o yüzden vermem lazım artık :deli:

aaa bennn :KK70::KK70:
hala ekmek yiyorum hala hamur işine hayır diyemiyorum hiç mi değşmez bi insan :KK70::KK70::KK70:

bürodan kaçacam yapabilirsem onlr yerken :D 1 bardak ayran içerim çıkarım :D :D -200 gramı feda edemem dimi etmemeliyim dimi ....
senin ilk gelişin de çok güzelmiş :D :D

hadi bakalim kilon kac suan? ilk sinavimi atlattim azönce kantinden su almaya gittim bi an zaiyf bulunup cikolatalara el attim kasaya gidiodumkiiii geri dönüp biraktim ve sadece suyumu alip geldim:)

:deli: Bu ıkonu ne anlamda kullanıyorsunuz :kahve:
ay valla öle geyik yaparken kullanıyoruz onu kuzum ya özel bi anlamı yok benim için :D:D

bürodan kaçacam yapabilirsem onlr yerken :KK70: 1 bardak ayran içerim çıkarım :KK70: :KK70: -200 gramı feda edemem dimi etmemeliyim dimi ....
senin ilk gelişin de çok güzelmiş :KK70: :KK70:
etmemelisin bugün dikkat et kendine sana güveniyorum aslanım kocum se yaparsın yemezsin onlardan biliyorum ben En Büyük KK yürü beeee:KK71:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
yeter bence bu gaz :Dhe kız ne güzel gelmişim ben dimi sakin ve şirin bi giriş olmş :KK53:

hadi bakalim kilon kac suan? ilk sinavimi atlattim azönce kantinden su almaya gittim bi an zaiyf bulunup cikolatalara el attim kasaya gidiodumkiiii geri dönüp biraktim ve sadece suyumu alip geldim:)
şahane :KK9::KK9: o çikolatayı geri bırakman demek bugünü sağlam atlatman demek :halay:
55.7:ruh::ruh::ruh::ruh:

aaa bennn :KK70::KK70:
hala ekmek yiyorum hala hamur işine hayır diyemiyorum hiç mi değşmez bi insan :KK70::KK70::KK70:

Olsun yine de artik ara öğünlerinde ekmek tercih etmiyondur heralde:KK70:

Back
X