- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #222.221
napion kuzum nasil oldun buarada konusmadik seninle buaralar pek![]()
İyiyim kuzum ya bacağım da daha iyi sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napion kuzum nasil oldun buarada konusmadik seninle buaralar pek![]()
Pazertesi bildirimi 70.20 bir an tartı 69.80.ü.gösterdi hadi dur dedim ama durmadı yarına inşallah öğleni 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran ve 8 gr badem ile gecistirmeyi düşünüyorum
Kızlar aciltatlandırıcı kullanan varmı şişkinlik yapıyormuş dogrumu
Bugün 6.günüm başlangıç 100.1güncel 98.300 yani 1kilo 800gr gitmiş
sevindim canim bende iyim is yogunlugum var buara bide bugün esimin durumuda beli olcak artik insallah rahatlariz biraz tabi olumlu gecerse görüsmesiİyiyim kuzum ya bacağım da daha iyi sen nasılsın![]()
sevindim canim bende iyim is yogunlugum var buara bide bugün esimin durumuda beli olcak artik insallah rahatlariz biraz tabi olumlu gecerse görüsmesi
Günaydın kuzuuummm
hoşgeldin canım günaydın
hedefinn kaç kaç kg olmak istiyosun ?[/QUTE
Hedefim şimdilik 63 ozaman gobeğim gitmezse dahada vermem gerekıcek bu gobek dogumdan kaldıı nasıl gıder
Hayırlı olsun bebeğin saglıcakla buyut diyete cok erken başlamışsın ya tebrikler ben senin gibiyken baya yıyordum.hedefım 63 şimdilkMerhaba hosgeldın
Bende yenı Doğum yaptım(52 gunluk bebegım)
Hedefın kaç??
Başlangıçta kullandım
Şişlik yapmadı
Şu aralar da 0 içiyorum, 0 colanın içinde var biliyorum o da yapmadı
![]()
rica ediyorumCevapsız birakmadigin için tskr ederim canım![]()
he kuzu jet hızıyla iniyosunAy umarım ama ben şok 700 gram hafta sonu verdiğim hiç olmadıydı
Bu 6 lar yaradı bana![]()
a.s tatlıııım molam bitti şimdi işe başlıcam sen napıyosuunnnSlm kizlar napiyonuz nasilsiniz ♡♥♡
inşallah bebeğiiim ama korumaya burda bizimle devam edersin herhalde dimiaynen canim azcik daha vercem koydum kafaya:) insallah eylülde artik tam anlamiyla mezun olurum
bence cok iyiBugün 6.günüm başlangıç 100.1güncel 98.300 yani 1kilo 800gr gitmiş
Okudum teşekkürler cnm.spor ıçın yardım ıstıcem sızden hıç anlamıyorum ne yapsqm gobek için:)Nilar o zaman ilk sayfayı oku cnm zaten cok fazla kilon yokmş aday listesinde takılırken verirsin zaten fazla kilonu lsteye girmeden
diğğğmiii bebeğiiimmSekerPancarii
68 den 63e zaten 5 kg var listeye girebilir mi bu minik anne![]()
Seni gruba birimi yonlendirdi ? Merak ettim.Okudum teşekkürler cnm.spor ıçın yardım ıstıcem sızden hıç anlamıyorum ne yapsqm gobek için:)
ohhhh harikasin canim yaaaaa harika ilerliosun banada destek ol bende buhafta basarilarla gelim Cuma listesindePazartesiden bildiriyorum 68.6
-700![]()
bugün Saat ikide termini var adamla bakalim orda belli olcak insallahNe zaman belli olacak peki kuzum