Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay evet canim bozma sakin eger haftaya eksiyle baslamissin sakin sakin bozma cumaya h arika bi sonuc gelir eminim
Yemedim yememeyi başardım ama çok güzel görünüyordu o ayrı :bicak:

Pazartesiden bildiriyorum 68.6 :rolleyes:

-700 :oha:
:rolleyes::rolleyes:

Demek ki 69a gidecek o bravo kuzum cumaya göreceksin 69 u sonrası çorap söküğü gibi gelecek :KK9:

Başlangıçta kullandım
Şişlik yapmadı
Şu aralar da 0 içiyorum, 0 colanın içinde var biliyorum o da yapmadı
:110:
Yaa evettt 69a -200 kala:KK71:

aferin sana canim ya Irade süper:) orasi kesin ama giden kilolari dsünüp motive edelim kendimizi:KK70:
Dün çocuklar duymasına baktım haluk lahmacun arası adana görmüyordu canım nasıl istedi anlatamam sana bugün de lahmacun karşımda ve başardım :sampiyon:
Yarin 6larda olacam :KK73:

Dün çocuklar duymasına baktım haluk lahmacun arası adana görmüyordu canım nasıl istedi anlatamam sana bugün de lahmacun karşımda ve başardım :sampiyon:
offf süpersin, ay evet bugünü iyi atlatirsan yarin kesin 69 küsürdesin

aslında bence de gayet iyisin ama sen yine kendini iyi hissettğin yere kadar git olmadı durursun korumaya gecersin En Büyük TÜRKİYE

aynen kuzum belkide ordan hatırlıyorumdur bende:eğlence:
neyse artıkınnn pazartesi kilo bildirimini yaptın mııı:KK52:

kaptan değilim ben keptinn ım bak ona dikkat et :KK70::KK70: 6 kilo cok kız :KK11: 4 diyelim biz ona :halay:

acı gerçekler bibiğim :KK53: hala hayır diyemiyorum ama yapan yok işte yaz geldi ya yenmiyo :KK70::KK70:

bilmmiyorum ama yine de cevap vermek istedim :KK70::KK70: bilmiyorum kuzum :KK70:

ahaha :D tamam keptin . valla şöyle ki mümkün değil. çünkü yine deliler gibi kendimi spora vuracağım. işte bir sinir bir hırs bu sefer başka bir şey daha da çoştum . hayalim ağustos sonu 10 kilo vermek. eylülde de aynı şekilde :D ki bu 66 ya tekabül ediyor totalde. ben zaten 60 kgye düşsem o da fazla olur belki bi 66 yı göreyim de normalde 70 istiyordum duruma göre bakacağım. işte kendimi dağa daşa vurcağma spora vuruyorum napim :D

lahmacun bn yedimdi hafta sonu:sus::eek:
yiyince eline hiç bişey geçmyo kuzu hatta aha böyle +600 oluyosun:ruh::ruh:

ahaha :KK70: tamam keptin . valla şöyle ki mümkün değil. çünkü yine deliler gibi kendimi spora vuracağım. işte bir sinir bir hırs bu sefer başka bir şey daha da çoştum . hayalim ağustos sonu 10 kilo vermek. eylülde de aynı şekilde :KK70: ki bu 66 ya tekabül ediyor totalde. ben zaten 60 kgye düşsem o da fazla olur belki bi 66 yı göreyim de normalde 70 istiyordum duruma göre bakacağım. işte kendimi dağa daşa vurcağma spora vuruyorum napim :KK70:
oooww hedefler byük hadi bakalımmm:KK5:
inşallahhh 60lara düşersin canım :dua: amin :dua:
spor hem ruhen hem bedenen arınmanın en iyi yollarından biri:kahve:

:KK15::KK15::KK15:
istesende bırakamıyoun zaten bak misal ben :KK53::KK53:

günaydın canııım evet pazarteside bilirim yapıyoruz su sekildee

örnek veriyorumm:

cuma:55.1
güncel:55.7
fark:+600:eek:

Çok sağol canım , çok yardımcı oluyorsun herkese :) şimdi yemek yedim su içtim fazla çıkıcam büyük ihtimalle napsam bilemedim

Çok sağol canım , çok yardımcı oluyorsun herkese :) şimdi yemek yedim su içtim fazla çıkıcam büyük ihtimalle napsam bilemedim
:KK15:yarın sabah tartılırsın sende kuzum :super:
ama seni takip ediyorum ve daha cok aktif olman gerketiğini düşünüyorum Hoppa

Ayy InsAllah cnm bende heyecanlandim simdi. Bende 6lara girmeden bana böyle gaz verin tamammi :D

lahmacun bn yedimdi hafta sonu:sus::eek:
yiyince eline hiç bişey geçmyo kuzu hatta aha böyle +600 oluyosun:ruh::ruh:

oooww hedefler byük hadi bakalımmm:KK5:
inşallahhh 60lara düşersin canım :dua: amin :dua:
spor hem ruhen hem bedenen arınmanın en iyi yollarından biri:kahve:

aynen aynen şimdiden kendime mevsimlik basball ceket bakıyorum lakflakfşa altına etek ve güzel dizüstü çorablan bi kombin yaptım :D saçımı da uzatıyorum artık allah ne verdiyse aşlfşalfa

Back
X