- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #222.241
evettt tabiikiiii burayi birakamaminşallah bebeğiiim ama korumaya burda bizimle devam edersin herhalde dimi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt tabiikiiii burayi birakamaminşallah bebeğiiim ama korumaya burda bizimle devam edersin herhalde dimi![]()
Yemedim yememeyi başardım ama çok güzel görünüyordu o ayrıay evet canim bozma sakin eger haftaya eksiyle baslamissin sakin sakin bozma cumaya h arika bi sonuc gelir eminim
Pazartesiden bildiriyorum 68.6
-700![]()
Yaa evettt 69a -200 kalaDemek ki 69a gidecek o bravo kuzum cumaya göreceksin 69 u sonrası çorap söküğü gibi gelecek
Başlangıçta kullandım
Şişlik yapmadı
Şu aralar da 0 içiyorum, 0 colanın içinde var biliyorum o da yapmadı
![]()
aferin sana canim ya Irade süper:) orasi kesin ama giden kilolari dsünüp motive edelim kendimiziYemedim yememeyi başardım ama çok güzel görünüyordu o ayrı![]()
Hayır ben dıyet gruplarına goz attım burda 60lı kılolar gozume çarptı oyle yazdımSeni gruba birimi yonlendirdi ? Merak ettim.
Dün çocuklar duymasına baktım haluk lahmacun arası adana görmüyordu canım nasıl istedi anlatamam sana bugün de lahmacun karşımda ve başardımaferin sana canim ya Irade süper:) orasi kesin ama giden kilolari dsünüp motive edelim kendimizi![]()
offf süpersin, ay evet bugünü iyi atlatirsan yarin kesin 69 küsürdesinDün çocuklar duymasına baktım haluk lahmacun arası adana görmüyordu canım nasıl istedi anlatamam sana bugün de lahmacun karşımda ve başardım
Yarin 6larda olacam![]()
Canım seninle başlangıç kilom aynı gibi bende 100.1le başladım bugün 6.günüm 98.400oldum sanırım sen 2ayda 86kiloya indin nasıl yaptın benimle paylaşırmısın diyet spor egzersiz
evettt tabiikiiii burayi birakamam![]()
günaydın canııım evet pazarteside bilirim yapıyoruz su sekildeeGünaydın kızlar pazartesi de mi bildirim yapıyoruz
aslında bence de gayet iyisin ama sen yine kendini iyi hissettğin yere kadar git olmadı durursun korumaya gecersin
aynen kuzum belkide ordan hatırlıyorumdur bende
neyse artıkınnn pazartesi kilo bildirimini yaptın mııı
kaptan değilim ben keptinn ım bak ona dikkat et6 kilo cok kız
4 diyelim biz ona
acı gerçekler bibiğimhala hayır diyemiyorum ama yapan yok işte yaz geldi ya yenmiyo
bilmmiyorum ama yine de cevap vermek istedimbilmiyorum kuzum
![]()
Neden lahmacun yemıyor musun ogun yerıneKizlar lahmacuna yüz çevirdim akşam da pastaya cevirebilirsem süper olacak
Isyerimde internet yok s.online da sorun varmış anneme geldim acil beyan onaylamam gerekiyordu umarım evde netim olur .....![]()
lahmacun bn yedimdi hafta sonuDün çocuklar duymasına baktım haluk lahmacun arası adana görmüyordu canım nasıl istedi anlatamam sana bugün de lahmacun karşımda ve başardım
Yarin 6larda olacam![]()
oooww hedefler byük hadi bakalımmmahahatamam keptin . valla şöyle ki mümkün değil. çünkü yine deliler gibi kendimi spora vuracağım. işte bir sinir bir hırs bu sefer başka bir şey daha da çoştum . hayalim ağustos sonu 10 kilo vermek. eylülde de aynı şekilde
ki bu 66 ya tekabül ediyor totalde. ben zaten 60 kgye düşsem o da fazla olur belki bi 66 yı göreyim de normalde 70 istiyordum duruma göre bakacağım. işte kendimi dağa daşa vurcağma spora vuruyorum napim
![]()
evet aynennnn
istesende bırakamıyoun zaten bak misal ben![]()
istesende bırakamıyoun zaten bak misal ben
günaydın canııım evet pazarteside bilirim yapıyoruz su sekildee
örnek veriyorumm:
cuma:55.1
güncel:55.7
fark:+600![]()
Çok sağol canım , çok yardımcı oluyorsun herkese :) şimdi yemek yedim su içtim fazla çıkıcam büyük ihtimalle napsam bilemedim
ay mesajlar karıstı iyicenem senin mesajı görmedimdi benevet aynennnn
yok tatlııım lahöacun fazla kalorili onun yerine daha doyurucu ve düşük kalorili seyler seçip yemek daha mantıklıNeden lahmacun yemıyor musun ogun yerıne
Ayy InsAllah cnm bende heyecanlandim simdi. Bende 6lara girmeden bana böyle gaz verin tamammiDün çocuklar duymasına baktım haluk lahmacun arası adana görmüyordu canım nasıl istedi anlatamam sana bugün de lahmacun karşımda ve başardım
Yarin 6larda olacam![]()
lahmacun bn yedimdi hafta sonu
yiyince eline hiç bişey geçmyo kuzu hatta aha böyle +600 oluyosun
oooww hedefler byük hadi bakalımmm
inşallahhh 60lara düşersin canımamin
spor hem ruhen hem bedenen arınmanın en iyi yollarından biri![]()