Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar esim gece vardiyasinda oldugu icin gunduzleri evde ve pek uyumuyo o yuzden anca aksam ve sabah erken saatte gelebilcem bu hafta :KK51: nasilsiniz menulere bakcam ama cok konusmussunuz ve cok yorgunummmm:ruh: bakiniyim ben biraz gecmise:KK55:

Günün menüsü sabah:Saat11.30 1yumurta 3çeri domates 2siyah zeytin yarım salatalık 1tane köy biberi ara ögün yok saat 16:00 bir kase lahana çorbası akşam yemegi saat:20.00bş kase ıspanak yemegi 1kase lahana çorbası 1dilim kek ve 1dilim ıspanaklı börek 2buçuk litre su yatana kadar 3litre olur akşamı biraz fazlamı kaçırmışım kızlar şiş hissediyorum kendimi
Kek ve börek olmamış canım diyet başında vazgeçmek çok zor oluyor ama yapman gerek 2 ay kacamaksiz yapmalısın ki hemencecik veresin kiloları

Demek ki 69a gidecek o bravo kuzum cumaya göreceksin 69 u sonrası çorap söküğü gibi gelecek :KK9:

Başlangıçta kullandım
Şişlik yapmadı
Şu aralar da 0 içiyorum, 0 colanın içinde var biliyorum o da yapmadı
:110:
O light kolalardaki tatlandırıcıyı vucut yine seker olarak algiliyomus ve yine yağ olarak depolaniyomus:silah: bek cok cokkkk nadir iciyom artik:olamaz:zaten cok düşkünlüğum yohda iste arada iciyom:KK51:

Kek ve börek olmamış canım diyet başında vazgeçmek çok zor oluyor ama yapman gerek 2 ay kacamaksiz yapmalısın ki hemencecik veresin kiloları
Kek olmamış mı canım ya pasta olsaydi daha iyiydi dimi :D

Şimdi çıktım cnn eve geçip sporumu yapicam

Nilar Nilar o zaman ilk sayfayı oku cnm zaten cok fazla kilon yokmş aday listesinde takılırken verirsin zaten fazla kilonu lsteye girmeden :halay::halay:
diğğğmiii bebeğiiimm SekerPancarii SekerPancarii
68 den 63e zaten 5 kg var listeye girebilir mi bu minik anne:KK200:
Nilar Nilar kuzum benimle bilgilerini tekrar paylaş duruma bakalim:halay: zaten listeye girmeden verirsin sen o kilocuklari:eğlence:

Kizlar lahmacuna yüz çevirdim akşam da pastaya cevirebilirsem süper olacak En Büyük KK
Isyerimde internet yok s.online da sorun varmış anneme geldim acil beyan onaylamam gerekiyordu umarım evde netim olur .....:dua:
Naptin kuzum yemedin dimi pasta da:KK16:

Naptin kuzum yemedin dimi pasta da:KK16:
Yedim kafama vuruyorum bu saatte tek iyi yanı yağ gramım bugün 50yi geçmedi çünkü 3 çatal almışım gözüm dönmüş konuşma harareti ile bir fark ettim ki 3 çatal gitmiş allah'tan meyveli idi çok pişmanım :kızgın: tok gitmem gerekiyordu ...
Sporda yapamadım çünkü yemek yemedim halen açım :oops:

Yedim kafama vuruyorum bu saatte tek iyi yanı yağ gramım bugün 50yi geçmedi çünkü 3 çatal almışım gözüm dönmüş konuşma harareti ile bir fark ettim ki 3 çatal gitmiş allah'tan meyveli idi çok pişmanım :kızgın: tok gitmem gerekiyordu ...
Sporda yapamadım çünkü yemek yemedim halen açım :oops:
Ahh kuzum keske ac gitmeseydin :hasta: ossun en azindan bir dilim yemedin:KK19: bende bugun erzak alışverişi yaparken nuhun ankara markasinin yulaf kepegini gördüm çinko ve bakır ilaveliymis hosuma gitti aldim hemde faydali olur baya :KK58: Ekmek yaptim tambugdaydan icine 2 bardak da yulaf kepegi koydum bakalim daha tok tutucak mi:sus:

Yediğime pişman oldum zatin kuzum ya hala kendime kızıyorum sabah tartıda fazla görürsem yarın kendimi aç bırakıcam:)))
Kuzum menunu gormedim ama kacamak yapinca kendimizi ac birakmiyoruz:stop: napiyoruuzzz yarin karbonhidrati kesiyoruz o zaman dengeleenirrr yarin sabah 1 dilim tambugday veya tahilli ekmeklerden ye sonra gunun kalaninda ne ekmek ne pilav makarna patates bile yeme sebze et agirlikli git hemen dengelenir:sus:

Back
X