Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahahaha zaten ne olduysa onun yüzünden oldu :KK70: o birde kendini manken saniyo. Bacisi gibin :KK70:

Canım labne var ama light değil:KK43: bi denicem ama baharat koymiyimmi. Acılı yicem çok su içebilmek icin. Bu arada gong neymiş ogrenebildinmi :KK70: faydaliysa bizde yiyek
Erkekler oyle zaten acik zayifsa tamam manken onlar en fit onlar:KK70:
Zaten azcik makarna degil mi o silme bi yemek kasigi labne koysan maydanoz koy birazda mükemmel oliyo:deli: ama aci biberli domatesli de cok guzel olur :kk77: neymis o noodle de oyle az kaloriliymis kiz makarna gibi bisey demi aslinda:KK58:
Gong yagli Mısır patlagi :confused::KK70:

:KK53:yanagimi sey ettinn litfen rahat dur
duramıyom hatceeeeeee :D:D:D

Benim annemle halam öyleler:KK70: yok yine göbek salmışsın yok oranı buramı dağıtmışsın:KK70: sonra ben 3 tane doğurdum sen sadece 2 tane ahahaha biz görümceyle öyle olamicaz cunki ne olursa olsun o benden zayıf olacak :KK70:

InsAllah canımım gitsin şu kilolar geldiği gibi gitsin çabucak gitsin :KK70:
öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin :KK8::KK8::rolleyes:
bide spor yaptın mı dadından yinmezzzz :KK53:

Ama benim boyum uzun senden:KK53: ben daha zayif gosteririm:KK45:nihihihohaaahihiiiioo:KK53:
neysemsusacaaam yarın görüşürük :KK53::KK53::KK53:

Kiskaniyi beni :sus: bende zayif olamaya calisiyi:sus:
:63:alakası bilem yookkkk :63::63:

Hee kaptinn kaptinn dan az daha zayif bi 5 6 kilo kadan :KK53:bide daha bi uzun baya biii:KK53: bide baya bi esmer:KK53: baya da bi fit:KK53: yoksa ayni kaptinn kaptinn niye oyle diyon:KK70:
ay cokk fit cidden ona lafım yok:KK53: diğerlerine ölümüne inkar :D:D:D

Tabiki de ondan guzessin:KK8:
tabisiiideeee ben dha güzeliiiimm :KK30::KK30:

Hahahahahahaahahahahahahahahahh
:tokat::tokat::tokat::tokat:

Günaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
kız ne ara yidin ben niye görmedim sen menü yazmıyo musun :tokat::tokat:

duramıyom hatceeeeeee :KK70::KK70::KK70:

öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin :KK8::KK8::rolleyes:

neysemsusacaaam yarın görüşürük :KK53::KK53::KK53:

:63:alakası bilem yookkkk :63::63:

ay cokk fit cidden ona lafım yok:KK53: diğerlerine ölümüne inkar :KK70::KK70::KK70:

tabisiiideeee ben dha güzeliiiimm :KK30::KK30:

:tokat::tokat::tokat::tokat:

kız ne ara yidin ben niye görmedim sen menü yazmıyo musun :tokat::tokat:
Valla bende goremedim nedense:işsiz: fikir de veriyorm ama cevap alamiyorm bundan sonra karismiyorm dinlemeyenlere:işsiz:

InsAllah cnm amiiiin çok sağol:****
Sizden hariç sevgilimde gaz veriyor bana :KK70: benim askim mankenmi olucakmış zayiflayipta herkesin ağzını açıkmı bırakacakmış dio :KK70: dalga gecio manyak ahahaha
ahahah :D:D bnmkide sen kac kilo olursan ol benim tombişim olcaksın diyo motivasyon sıfır:tokat:
Ben gidiyorum kizlar biraz evi toparlicam:temizlik:
daha karpuz keseceeeğdiikkk:KK53::KK53:

Valla bende goremedim nedense:işsiz: fikir de veriyorm ama cevap alamiyorm bundan sonra karismiyorm dinlemeyenlere:işsiz:
he du bakam zamanla alışcak artık :KK19::KK45:

Kizlarrr yarin cuma bugun yediklerimize ayrica bi dikkat ediyoruzEn Büyük TÜRKİYE
Aksam yemeklerimizi erken yeyip karbonhidrat tüketmiyoruz aksam yemeğinde :halay:haydin kizlağğ gelsin eksilerr:KK31:
bugün yemeği 8 gibi yerim ancak eşim işten gelcek yemek yapcam acba ayran domates salatalık mı yesem meyvede ananas eklesen tutar beni kabul ederseniz az demezseniz öyle kapatcam günü

allahım nelerle ugrasıyoruz yaaa :KK70::KK70:

bende anlamadım vala istemeyerk oldu :KK70::KK70:

yollaaaa :KK70: bende akşam oynadmdı öle müzik acıpp ama hiç mi yakışmaz bi insana :oha:
:D :D

Günaydın kızlar :KK200:

Aynen yaaa yavas gitsinde ebedi gitsin bidaha hicbirzaman geri gelmeme şartıyla :KK70:çok güzel kilo vermişsin canım yaa. Chia denedim ama ise yaradimi inan bilmiyorum.

canım çoğaltmaya çalışıyorum unutuyorum normalde çok içen biri değilim ama yanımda şişelerle geziyorum artık okadar yani :KK50::KK200: makarna iki kaşık bile yoktu. Etden fazla yedim canimciiim :KK15:

canım benimde wc sorunum var hemde diyetsiz zamanımda bile. Ben birsey kullanıyorum tohummu ne, ona bak derim bulabilirsen al mucize gibi birsey ben inanmam normalde ama cok faydasını gordum. Psyllium yada turkiyede pisilyum diyorlar herhalde bi araştır derim

ama ben hastayım vitamine ihtiyacım var :KK70: canım doktor hastane kosturmaktan inan öğle yemeğine zaman bulamadım geç geldim eve :KK43: az yedigim için meyve suyunu içtim en azından birsey yemiş içmiş oliyim diye :KK43: 3 gün evdeyim güzel güzel yicem :dondurma:

KIZLAR bugün 0 kalori noodle'lerimi yicem. Biliyormusunuz yiyen varmi
geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli

İşte geçen sefer o hatayı yaptığımdan artık uzak duruyorum
Akşamüzerine doğru yapacağım ben de bakalım bugün yarın cuma
Bugün düşük kalori yapsam da olur aslında

Acabası ondan mı yiyesim gelmiyor ki hiç :silah:

Sabah sporu tek başına yetmez mi ki?
Valla bende de öyle zırt pırt bacağımın geri vurmasından soğudum olaydan ama toparlıcam toparlamak zorundayım yani :KK35:
olur kuzum dün 1100 olmuştu sanki bugün 900 yap 66 yı gördün mü kuzum

Günaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
eşim 1,5 haftadir beni zorluyor her seferinde red ettim kalorisi çok yüksek keşke sen salata yeseydin yada başka yerden çorba içseydin kola yerine ayran alsydın ekmeğin üstünü çıkarsaydın ayran ve 1 dilim ekmek ile yemiş olcaktın patetese yer kalmayacaktı .. zaten kola içmemişsin onu gördüm zaten neyse + olarak dönmemiş sana en azından

Sizide görünce uslandım canım:KK70: InsAllah.

aaa ne güzel bişey o kaloriiz flnnnn ne ki bu :KK58: türkiyede var mıdır :ukala:
canım netden aldım konjaknoodle diye geçiyor çok değişik birsey gercektende.

ahahah :KK70::KK70: bnmkide sen kac kilo olursan ol benim tombişim olcaksın diyo motivasyon sıfır:tokat:
benimkide bana bombili diyor dombilinin bi degisigi herhalde çözemedim ahahah :KK53:

geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli
canım mutlaka dene bana öneren arkadaşıma ben dua ediyorum okadar iyi yani

Erkekler oyle zaten acik zayifsa tamam manken onlar en fit onlar:KK70:
Zaten azcik makarna degil mi o silme bi yemek kasigi labne koysan maydanoz koy birazda mükemmel oliyo:deli: ama aci biberli domatesli de cok guzel olur :kk77: neymis o noodle de oyle az kaloriliymis kiz makarna gibi bisey demi aslinda:KK58:
Gong yagli Mısır patlagi :confused::KK70:
Canım konjaknoodle diye geçiyor tam olarak ne bende bilmiyorum :KK70: konmak unundan yapiliyormus. Konjakda bi tur biriymiş herhalde öyle aklımda kaldi. Gelirken getiriyim kızlar hepinize :KK70: haftada bi noodle günü yapariz. Maydanozlarımı hazırladım canım senin dediğin gibi yapicam :KK70:kolay gelsin cnm

Back
X