- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #223.061
Ben 52 53 arasi gidip geliyrm canim hedef kilomdayim aslinda ama aldim bu aralar aldim acik 55 oldum onu vercem hemen![]()
ne güzel ya maşallah , ödem falandır belki o da :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 52 53 arasi gidip geliyrm canim hedef kilomdayim aslinda ama aldim bu aralar aldim acik 55 oldum onu vercem hemen![]()
Kiz gong yagli ama biliyon mu formlar gibi degilll![]()
Aa bilmiyordum canım sağol ben onun üstü cikolatalilarindan yiyorDUM hepgong şu mısırlı pirinçli yuvarlak şeyler var ya o formun falan
senden negatif enerji aliyorum iki gundurNasıl açabilirim iştahımı tekrar![]()
İnşallah diyimne güzel ya maşallah , ödem falandır belki o da :)
Ay ben cok severimaynen biliyom ben hiç sevmem zaten![]()
![]()
Kolay gelsin canım bende kalicam simdi acik evi toparlayimKızlar muhabbetinize doyum olmuyormisafir gelecek evi temizlemem gerekiyor :) hepinize güzel kalorisiz günler diliyorummmmm
![]()
Erkekler oyle zaten acik zayifsa tamam manken onlar en fit onlarAhahahaha zaten ne olduysa onun yüzünden olduo birde kendini manken saniyo. Bacisi gibin
Canım labne var ama light değilbi denicem ama baharat koymiyimmi. Acılı yicem çok su içebilmek icin. Bu arada gong neymiş ogrenebildinmi
faydaliysa bizde yiyek
duramıyom hatceeeeeeeyanagimi sey ettinn litfen rahat dur
öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsinBenim annemle halam öyleleryok yine göbek salmışsın yok oranı buramı dağıtmışsın
sonra ben 3 tane doğurdum sen sadece 2 tane ahahaha biz görümceyle öyle olamicaz cunki ne olursa olsun o benden zayıf olacak
InsAllah canımım gitsin şu kilolar geldiği gibi gitsin çabucak gitsin![]()
neysemsusacaaam yarın görüşürükAma benim boyum uzun sendenben daha zayif gosteririm
nihihihohaaahihiiiioo
![]()
Kiskaniyi benibende zayif olamaya calisiyi
![]()
ay cokk fit cidden ona lafım yok
tabisiiideeee ben dha güzeliiiimmTabiki de ondan guzessin![]()
Hahahahahahaahahahahahahahahahh
kız ne ara yidin ben niye görmedim sen menü yazmıyo musunGünaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
aaa ne güzel bişey o kaloriiz flnnnn ne ki buKızlar ben size yalan söyledim ahaha 100 gramı 6 kaloriymis. Yanı bu paket 12 kalori 0 degil. Ama şimdi gordum. Burda öyle diyorlar kalorisiz diye ondan
Valla bende goremedim nedenseduramıyom hatceeeeeee
öyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin
bide spor yaptın mı dadından yinmezzzz
neysemsusacaaam yarın görüşürük
alakası bilem yookkkk
ay cokk fit cidden ona lafım yokdiğerlerine ölümüne inkar
tabisiiideeee ben dha güzeliiiimm
kız ne ara yidin ben niye görmedim sen menü yazmıyo musun![]()
ahahahInsAllah cnm amiiiin çok sağol:****
Sizden hariç sevgilimde gaz veriyor banabenim askim mankenmi olucakmış zayiflayipta herkesin ağzını açıkmı bırakacakmış dio
dalga gecio manyak ahahaha
daha karpuz keseceeeğdiikkkBen gidiyorum kizlar biraz evi toparlicam![]()
he du bakam zamanla alışcak artıkValla bende goremedim nedensefikir de veriyorm ama cevap alamiyorm bundan sonra karismiyorm dinlemeyenlere
![]()
bugün yemeği 8 gibi yerim ancak eşim işten gelcek yemek yapcam acba ayran domates salatalık mı yesem meyvede ananas eklesen tutar beni kabul ederseniz az demezseniz öyle kapatcam günüKizlarrr yarin cuma bugun yediklerimize ayrica bi dikkat ediyoruz![]()
Aksam yemeklerimizi erken yeyip karbonhidrat tüketmiyoruz aksam yemeğindehaydin kizlağğ gelsin eksilerr
![]()
allahım nelerle ugrasıyoruz yaaa
bende anlamadım vala istemeyerk oldu
yollaaaabende akşam oynadmdı öle müzik acıpp ama hiç mi yakışmaz bi insana
![]()
geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekliGünaydın kızlar
Aynen yaaa yavas gitsinde ebedi gitsin bidaha hicbirzaman geri gelmeme şartıylaçok güzel kilo vermişsin canım yaa. Chia denedim ama ise yaradimi inan bilmiyorum.
canım çoğaltmaya çalışıyorum unutuyorum normalde çok içen biri değilim ama yanımda şişelerle geziyorum artık okadar yanimakarna iki kaşık bile yoktu. Etden fazla yedim canimciiim
canım benimde wc sorunum var hemde diyetsiz zamanımda bile. Ben birsey kullanıyorum tohummu ne, ona bak derim bulabilirsen al mucize gibi birsey ben inanmam normalde ama cok faydasını gordum. Psyllium yada turkiyede pisilyum diyorlar herhalde bi araştır derim
ama ben hastayım vitamine ihtiyacım varcanım doktor hastane kosturmaktan inan öğle yemeğine zaman bulamadım geç geldim eve
az yedigim için meyve suyunu içtim en azından birsey yemiş içmiş oliyim diye
3 gün evdeyim güzel güzel yicem
KIZLAR bugün 0 kalori noodle'lerimi yicem. Biliyormusunuz yiyen varmi
olur kuzum dün 1100 olmuştu sanki bugün 900 yap 66 yı gördün mü kuzumİşte geçen sefer o hatayı yaptığımdan artık uzak duruyorum
Akşamüzerine doğru yapacağım ben de bakalım bugün yarın cuma
Bugün düşük kalori yapsam da olur aslında
Acabası ondan mı yiyesim gelmiyor ki hiç
Sabah sporu tek başına yetmez mi ki?
Valla bende de öyle zırt pırt bacağımın geri vurmasından soğudum olaydan ama toparlıcam toparlamak zorundayım yani![]()
eşim 1,5 haftadir beni zorluyor her seferinde red ettim kalorisi çok yüksek keşke sen salata yeseydin yada başka yerden çorba içseydin kola yerine ayran alsydın ekmeğin üstünü çıkarsaydın ayran ve 1 dilim ekmek ile yemiş olcaktın patetese yer kalmayacaktı .. zaten kola içmemişsin onu gördüm zaten neyse + olarak dönmemiş sana en azındanGünaydın canlar dün yarım tavukburger ve patates yememe ragmen bugün tartı 97.5 gördüm düne göre 500gr daha gitmiş ama dün ögün atladım sabah kahvaltısı ve burgerle bitirdim günümü :))
Yakarimm grubuuuuuuuu ueleeen beni delurtmeyinnnnnnn ateseee veririm buralariahahahbnmkide sen kac kilo olursan ol benim tombişim olcaksın diyo motivasyon sıfır
daha karpuz keseceeeğdiikkk
he du bakam zamanla alışcak artık![]()
Hahahahahahahaahahahahahahah nasil guzelmi buzda koysodalı yeşil çayı yaptım![]()
Sizide görünce uslandım canımöyle düşünme uslu bir cocuk olursan belki sende 5 li rakamları görebilirsin
bide spor yaptın mı dadından yinmezzzz![]()
canım netden aldım konjaknoodle diye geçiyor çok değişik birsey gercektende.aaa ne güzel bişey o kaloriiz flnnnn ne ki butürkiyede var mıdır
![]()
benimkide bana bombili diyor dombilinin bi degisigi herhalde çözemedim ahahahahahahbnmkide sen kac kilo olursan ol benim tombişim olcaksın diyo motivasyon sıfır
![]()
canım mutlaka dene bana öneren arkadaşıma ben dua ediyorum okadar iyi yanigeçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli
Canım konjaknoodle diye geçiyor tam olarak ne bende bilmiyorumErkekler oyle zaten acik zayifsa tamam manken onlar en fit onlar
Zaten azcik makarna degil mi o silme bi yemek kasigi labne koysan maydanoz koy birazda mükemmel oliyoama aci biberli domatesli de cok guzel olur
neymis o noodle de oyle az kaloriliymis kiz makarna gibi bisey demi aslinda
Gong yagli Mısır patlagi![]()
ya maydonoza soğana bile öğğ demeyen biri olarak buna öğğ yaniii buz yok büroda atardım sırf güzelleşsin diye neyse 3 bardak kaaldı bitsin bir daha yapmamHahahahahahahaahahahahahahah nasil guzelmi buzda koyD