Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende aksine pek durgunum bu ara :KK53::KK53: kez bebeğim geezz okul başlaınca derslerden kafanı kaldıramıyosn :deli:
He valla kafamı kaldırsam kalırım herhalde bu sene :KK70:hele ki en zor senesiymiş bizim için bu gelecek sene :KK45: olsun yeni insanlarla da tanışacağım bir an önce başlasın istiyorum o yüzden :rolleyes::KK9:

Bizim türklerde pilâvda tereyağlı ama onunda özelliği o işte daha lezzetli oluyor. Ayy olsada yesek :KK70: almanlar yağsız tuzla kaynatıyor sonra süzüyorlar yiyorlar. Bu diyette bende öyle yapicam. Baktım dayanamıyorum yağsız yicem :KK43:

aynen ya bende severim yağmuru serinledik çok şükür ama sahile güneş yakışır ♡
Zaten güneşli maaşallah yakıyor :confused: tereyağı her şeye yakışır Hoppa bir poncikbi olmasam da ben de tereyağı severimdir :-)

iyyyyyy :KK70: ayy igrenc yaaaaaa :KK70: :KK70: gittifm yerde annemlerde vardi kadin uzumu suyun altina tutuu 5 saniye ben boyle:KK57::KK57: dur sen birak ben koyim tabaga dedm o gormeden iyice yikadm:KK57: :kusmuk:

bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o ya:kusmuk: gozunu sevem tavuk suyuynan yapilan pilavin :KK70:
Vay arkadaş yine et :D tavuk suyu diyor :D

senden negatif enerji aliyorum iki gundur:ruh:

Dimek ordan bilee belli oliyi :ruh::ruh:

Valla yemedikce guzel bisey yapmis olmuyosn sabahlari guzel saglam bir kahvalti yapman lazim. Gune guzel baslamak icin. Menulern cok bozuldu.

Benim de en çok eleştirdiğim şeydi aslında bir akşamları seviyorum yemeyi o da değişik ve güzel yemek var diye :ruh:

Aslinda sabah sporu da yeter ama ben şu fitnessci bağyanlar gibi vucut istiyom o yuzden ağırlık çalışmam şart :mapus: bugun 60 dk spor yaptim sabah eger aksam fazla kaçırırsam sabah 1 saat yapiyom spor yoksa 40 dk da bırakıyom:KK51: bi birakinca baslamasi zor oluyo demi bacagin iyce bi iyilesseydi daha motive olursun canim :KK60:

Sen kara kuru fitnesscı bağyanlar gibin değil misin zaten :eek:
Evet ama bugün yine de cardio yapıcam sonraki günler dinlendiririm olmadı şimdi yarın cuma ya güzel bir sonuç çıksın istiyorum tartıdan :ruh:

Kaptanlar bilir:KK70:
Annen yookene neden kahvalti hazirlamiyon:tokat: yarin guzelcene yapaksin kahvaltini:mapus:

Tamam ne yicim yarın tost yesem olma mı :ruh:

bugün yemeği 8 gibi yerim ancak eşim işten gelcek yemek yapcam acba ayran domates salatalık mı yesem meyvede ananas eklesen tutar beni kabul ederseniz az demezseniz öyle kapatcam günü

:KK70: :KK70:

geçmezse yarına onu araştırayım aktara gitmm gerekli

olur kuzum dün 1100 olmuştu sanki bugün 900 yap 66 yı gördün mü kuzum

eşim 1,5 haftadir beni zorluyor her seferinde red ettim kalorisi çok yüksek keşke sen salata yeseydin yada başka yerden çorba içseydin kola yerine ayran alsydın ekmeğin üstünü çıkarsaydın ayran ve 1 dilim ekmek ile yemiş olcaktın patetese yer kalmayacaktı .. zaten kola içmemişsin onu gördüm zaten neyse + olarak dönmemiş sana en azından

Hala 67nin etrafında dönüyorum ben sen nerelerdesin esas ondan haber ver :KK31:

Şişko kalırım daha iyi :KK70: bende öyle yiyemem. Yanı okadar sebze et diyete uygun şeyler varkene gerek yok. Neyse en azından denemiş oldun, bizde biliyoruz artik iyi birsey olmadığını :KK70: sen bizim "büyüğümüz" olarak acayip şeyleri dene bizimle paylas bizde ona gore yapalım :KK70:

evet canim hatta yıkamıyorlar bile biz suyun altına tutuyoruzya kavurmadan. Oda yok yani. Abimin kaynanası alman. Sos pişirmişler. Makarna haşlayıp süzgece koymuslar. Süzgeci ortaya almışlar masanin. Sonra herkes kendine almış tabagina. Abim diyorki bi geldim baktim makarna birbirine yapismis yagsiz tuzsuz. Almis yag dokmus tencereye sosunuda almis hepsini bir pisirmis yemis. Almanlar aa ne güzel oldu bizede yap demisler :KK70: değişik tipler. Abim diyorki ondan bunlar böyle zayıf. Yemek yapmasını bilmiyorlar cunki :KK70: ahahah
Olduuu canimmm :D

Makarnaaa oyle yenirmi ya :kusmuk: ahahahahaha abinden ogrensinler agizlarin tadinii bilmiyiler D

iyyyyyy :KK70: ayy igrenc yaaaaaa :KK70: :KK70: gittifm yerde annemlerde vardi kadin uzumu suyun altina tutuu 5 saniye ben boyle:KK57::KK57: dur sen birak ben koyim tabaga dedm o gormeden iyice yikadm:KK57: :kusmuk:

bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o ya:kusmuk: gozunu sevem tavuk suyuynan yapilan pilavin :KK70:
ben direk söylerim samimiyetine güvendiğim biri ise :D affetmem asla :D :D

Aynen canım dolu dolu yediğimi biliyorum artık nişandan sonra evime döndüğümde yerim :KK43:
:sinirli::sinirli::sinirli:
o kadar emek verim 2 yk yerim deiyorsun dolu olu diyorsun

Benim de en çok eleştirdiğim şeydi aslında bir akşamları seviyorum yemeyi o da değişik ve güzel yemek var diye :ruh:

Evet ama bugün yine de cardio yapıcam sonraki günler dinlendiririm olmadı şimdi yarın cuma ya güzel bir sonuç çıksın istiyorum tartıdan :ruh:

69 ,90 çünkü okuduysan wc sıkıntım çok büyük şiştim resmen reglide olamadım çıkmak için çok şey denedim de tık yok

Pılav demısken
Doyetısyen annemızın bans yazdıgı
Faydalı bılgıler
he pirinc ekmek yerine geçmiyo muyml yani sonuc olarak :KK53::KK53:

Şişko kalırım daha iyi :KK70: bende öyle yiyemem. Yanı okadar sebze et diyete uygun şeyler varkene gerek yok. Neyse en azından denemiş oldun, bizde biliyoruz artik iyi birsey olmadığını :KK70: sen bizim "büyüğümüz" olarak acayip şeyleri dene bizimle paylas bizde ona gore yapalım :KK70:

evet canim hatta yıkamıyorlar bile biz suyun altına tutuyoruzya kavurmadan. Oda yok yani. Abimin kaynanası alman. Sos pişirmişler. Makarna haşlayıp süzgece koymuslar. Süzgeci ortaya almışlar masanin. Sonra herkes kendine almış tabagina. Abim diyorki bi geldim baktim makarna birbirine yapismis yagsiz tuzsuz. Almis yag dokmus tencereye sosunuda almis hepsini bir pisirmis yemis. Almanlar aa ne güzel oldu bizede yap demisler :KK70: değişik tipler. Abim diyorki ondan bunlar böyle zayıf. Yemek yapmasını bilmiyorlar cunki :KK70: ahahah
bizim milletimiz bosuna kilolu değil :D:D biz biliyoruz bu işi :D süzgeçle sofraya konur mu allesen yaaa yagsız tuzsuz annem agzımın ortasına çakar öyle bişey yapsam :D:D

He valla kafamı kaldırsam kalırım herhalde bu sene :KK70:hele ki en zor senesiymiş bizim için bu gelecek sene :KK45: olsun yeni insanlarla da tanışacağım bir an önce başlasın istiyorum o yüzden :rolleyes::KK9:

Zaten güneşli maaşallah yakıyor :confused: tereyağı her şeye yakışır Hoppa bir poncikbi olmasam da ben de tereyağı severimdir :-)
he yeni yeni :KK8: insancıklar oğlancıklar :KK8::KK8:aşklar :confused::KK8::KK8:

Pirinç lapası :KK70: yememek daha ıyı kanımca
bincidi :confused: yiyemem ben öle ben şehriyesiz pilavı bile sevmem ki nerde kaldı lapa olarak :ukala:
ayrıca tereyagıda faydalı binci :KK53::KK53::KK53:

hemen toparlaaaaaaaaan lutfen sana yakismiyooooooo

ben direk söylerim samimiyetine güvendiğim biri ise :KK70: affetmem asla :KK70: :KK70:

69 ,90 çünkü okuduysan wc sıkıntım çok büyük şiştim resmen reglide olamadım çıkmak için çok şey denedim de tık yok
yok okadar tanimiyodum :D bi iki gormuslgm vardi :D

Olduuu canimmm :KK70:

Makarnaaa oyle yenirmi ya :kusmuk: ahahahahaha abinden ogrensinler agizlarin tadinii bilmiyiler D
Evde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesi :KK70: ahahaha tövbe tövbe anası gibi yemek yapamiyo. Biz saatlerce sarma sarıp köfte hazırlayıp koyuyoruz buzluguna ama bizden kötüsü yok.

dövme beni :D eskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım:D :D hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha

bizim milletimiz bosuna kilolu değil :KK70::KK70: biz biliyoruz bu işi :KK70: süzgeçle sofraya konur mu allesen yaaa yagsız tuzsuz annem agzımın ortasına çakar öyle bişey yapsam :KK70::KK70:
Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olur :D sonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste

ben direk söylerim samimiyetine güvendiğim biri ise :KK70: affetmem asla :KK70: :KK70:

Yok kuzum okuya okuya geliyorum şimdi
Acaba pazara kadar olmaz eczaneden yardımcı bir şey mi alsan ki şimdi tedavi de olacaksın ya belki onun da stresi vardır hemen etkileniyor bağırsaklar

yok okadar tanimiyodum :KK70: bi iki gormuslgm vardi :KK70:

Tamam kaptanım yarın salamlı peynirli tost yapacağum sabah :KK73:

Kızlar sakatlandigim gece :D yagmurlar simsekler anlatmistimya cok kotuydu disarisi diye. Birisi çekmiş netde paylaşmış o geceyi
20170803_133824.webp

yok okadar tanimiyodum :KK70: bi iki gormuslgm vardi :KK70:
BİR daha da gitmem ben böylesine :D

Evde yemekleri benim abim yapar zaten. Hem kızına hem kendine. Bizim kıymetli gelinimiz elini birseye surmez. Premses o cunki. Şeyimin prensesi :KK70: ahahaha tövbe tövbe anası gibi yemek yapamiyo. Biz saatlerce sarma sarıp köfte hazırlayıp koyuyoruz buzluguna ama bizden kötüsü yok.

dövme beni :KK70: eskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım:KK70: :KK70: hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha

Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olur :KK70: sonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste
hee ok o zaman .. valla başlamak zor oluyor biraz ama sonra yaşam tarzına dönüşüyor ....

Yok kuzum okuya okuya geliyorum şimdi
Acaba pazara kadar olmaz eczaneden yardımcı bir şey mi alsan ki şimdi tedavi de olacaksın ya belki onun da stresi vardır hemen etkileniyor bağırsaklar

Tamam kaptanım yarın salamlı peynirli tost yapacağum sabah :KK73:
stres hat safhada gerginim fazlası ile regli de olmadım o da kasıyor bugün düzelsin istiyorum ya yarına etkileyecek

Kızlar proteinim çok yetersiz kalıyor ya ne önerirsiniz bana proteinli az yağlı yiyecek olarak
yağsız süt içebilirsin kahvaltılarda haftada 2 fırında balık yiyebilirsin birde vanillav ın dediği gibi fit sütü tercih edebilirsin

Neyse bukadar cene calmak yeter. Ayaklarimi uzattm Kitabima basliyormm:kahve:
ne kitabı okuyorsun bakim severim kitapları :kahve:

dövme beni :KK70: eskiden dolu dolu yediklerime sayıyorum demek istedim canım:KK70: :KK70: hemende hazırlıklı gelmis. Böyle dayakla yola gelicem ben ahahaha

Evet öyle gerçekten yemek yemeği sevmiyorlar. Günde üç kez bir dilim ekmeğe salam peynir koyup yerler. Bizde bir öğünde 3 ayrı yemek olur :KK70: sonra niye şiştik diye soruyoruz. Ağzımızın tadını biliyoruz iste
ama olsundu biz sağlıklı seyler yiyoruz :KK53::KK53::KK53:

Neyse bukadar cene calmak yeter. Ayaklarimi uzattm Kitabima basliyormm:kahve:
bende çalışmaya döneyim artıkın yoosam kovulcam:kahve::kahve:

Kızlar sakatlandigim gece :KK70: yagmurlar simsekler anlatmistimya cok kotuydu disarisi diye. Birisi çekmiş netde paylaşmış o geceyiEki Görüntüle 2029275
korku filmi gibi :KK57::KK57:

İçim fit sütü denedin mi :KK52:

BİR daha da gitmem ben böylesine :KK70:

hee ok o zaman .. valla başlamak zor oluyor biraz ama sonra yaşam tarzına dönüşüyor ....

stres hat safhada gerginim fazlası ile regli de olmadım o da kasıyor bugün düzelsin istiyorum ya yarına etkileyecek

yağsız süt içebilirsin kahvaltılarda haftada 2 fırında balık yiyebilirsin birde vanillav ın dediği gibi fit sütü tercih edebilirsin

ne kitabı okuyorsun bakim severim kitapları :kahve:

Hiç duymadım fit sütü yağsız süt içiyorum Ama karbonhidrat oluyor yine balığı severim ordan da yağ çıkıyor kalori hesapları beni yordu:)

Back
X