- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #223.241
Olsun oda lazim arada:) yok tatlm yemedim biseyBen totomu yaydım bugün hiç bir şey yapasım yok küçük bardak yağsız süt içtim sabah wcye çıkarım belki diye birşey yedin mi akşam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun oda lazim arada:) yok tatlm yemedim biseyBen totomu yaydım bugün hiç bir şey yapasım yok küçük bardak yağsız süt içtim sabah wcye çıkarım belki diye birşey yedin mi akşam
Makarna kepeklimiydi canim?Gec kahvaltim
Yarim domates, 6 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 3 bardak çay
Ara öğün
1 sarma
Ögle yemeği
Makarna şeysiii
Karidesli mantarlı labneli
Akşam yemeği
Tavuk ızgara
2 hurma
Gün içinde 2,5 ltr su
Ay bunlar cok lezzetliiii bende hep aliyorum bunlardanCanım hindi füme ama tavuktan işte dur fotosunu atıyım
Eki Görüntüle 2029427
Sen almanyadamisin canin?Evet canim iyi yanlarıda var bu uyuz almanların Allah icinhaklarini yiyemem. Ama salamlarini yirimmmm
![]()
Ay ben bunu bu sene ogrendim biliyon muKizlar bu arada hijyen diyincw aklima geldi muhtemelen biliyorsunuzdue hatirlatayim. Elmalari soyuyosunuz dimi disinda mumlama yapildigi icin bicagin tersiyle yuzunce beyaz beyaz seylee cikar ne kadar yikarsaniz. Aklima geldi
Eşim şöyle anlattı banaBende 24 saat dinlenip yapiyorum ağırlık çalışınca canim simdi yarin yapmicam diger gün yapcamama yarin sabah kardiyo yaparim
30 dkcik
Salonda calismadigimdan makina falan kullanmiyorum ya bir gun ara yeter yeter heralde![]()
Musluğun altina tutup çekeydin deseydibiyyyyyyayy igrenc yaaaaaa
![]()
gittifm yerde annemlerde vardi kadin uzumu suyun altina tutuu 5 saniye ben boyle
dur sen birak ben koyim tabaga dedm o gormeden iyice yikadm
![]()
bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o yagozunu sevem tavuk suyuynan yapilan pilavin
![]()
3 aydir ağırlık çalışıyorum bende baya bi yazi okudum aynen senin dedigin gibi ama yürüyüş yapilabilir diyodu ağırlık çalışmak icin en az 24 saat gecmeli diyodu spor oncesi ve sonra beslenmeleri falan herşeyi arastirdim hatta gece spor yaptigim icin gece yiyorum ve asla kilo olarak dönmüyo kaslara gitsin inşallahEşim şöyle anlattı bana
Kaslar liflerden oluşur. Zorlandıgında lıfler yırtılır. O liflerin dolması ve kasım büyümesi lazım. Liflerin iyileşmesi için iyi beslenerek dinlenmesi lazımmış. İyileşen lifler dolarak kas yapıyormuş
Ben hiç bilmiyordum :)
Bence yarın çalışmasın o kaslar
Çalışırsa erirmiş
Yohh hala istedigim kadar fitnessci olamadim dur hele daha 3 ayda olur muDimek ordan bilee belli oliyi
Benim de en çok eleştirdiğim şeydi aslında bir akşamları seviyorum yemeyi o da değişik ve güzel yemek var diye
Sen kara kuru fitnesscı bağyanlar gibin değil misin zaten
Evet ama bugün yine de cardio yapıcam sonraki günler dinlendiririm olmadı şimdi yarın cuma ya güzel bir sonuç çıksın istiyorum tartıdan
Tamam ne yicim yarın tost yesem olma mı
Hala 67nin etrafında dönüyorum ben sen nerelerdesin esas ondan haber ver![]()
Neeeeğgelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem
Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
yarin güzel bir rakamla gelcem o listeye sen hiiic merak itme
Niye yenmesin ki salamdan daha saglikliBen hıc bılmıyrm yaa :) emzırırken yıyenılırmıyız acaba
Ay ben bunu bu sene ogrendim biliyon muhatta inanmadim duyunca ama denedim essahtan oyleymis mumlu mumlu yimişik bek severim kabuklu elma
soyyom simdi
![]()
Makarna kepeklimiydi canim?
KIZLAR makarnanın 200 gramı 12 kalorilik foto attıydım durun bidaha atiyimHmmm heç bisi anlamadimdi ama olsunduyedin mi yedin mi
yani karbonhidrata giriyo mu bu noodle
![]()
O zaman tamam cnm3 aydir ağırlık çalışıyorum bende baya bi yazi okudum aynen senin dedigin gibi ama yürüyüş yapilabilir diyodu ağırlık çalışmak icin en az 24 saat gecmeli diyodu spor oncesi ve sonra beslenmeleri falan herşeyi arastirdim hatta gece spor yaptigim icin gece yiyorum ve asla kilo olarak dönmüyo kaslara gitsin inşallah![]()
Evet canimSen almanyadamisin canin?
Ucuz mu kiz bunlar ay keske burda da olsa Harika görünüyo makarnaağğğKIZLAR makarnanın 200 gramı 12 kalorilik foto attıydım durun bidaha atiyimEki Görüntüle 2029489 Eki Görüntüle 2029490
Eki Görüntüle 2029488
Salam sosıs sucuk vs benzerı seyler pek onerılmıyor ya ondan şeyettimNiye yenmesin ki salamdan daha saglikliistersen arastir bakiyim sanmiyorumm
![]()
İyi geceler bebekim yarin görüşürukKitap okurken kendini kaptirmisim nolcak nolcak diyee yariya gelmisimsonunu merak edince sinir geliyo tepeme
Ama uykumda geldi simdi yatiyorummmmm iyi geceler bebekler![]()
Yarin bi bakayim ama hic sanmiyormm ya ogrenirizzzzzzSalam sosıs sucuk vs benzerı seyler pek onerılmıyor ya ondan şeyettim
Baktım bugun ama bulamadım![]()