Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bu arada hijyen diyincw aklima geldi muhtemelen biliyorsunuzdue hatirlatayim. Elmalari soyuyosunuz dimi disinda mumlama yapildigi icin bicagin tersiyle yuzunce beyaz beyaz seylee cikar ne kadar yikarsaniz. Aklima geldi
Ay ben bunu bu sene ogrendim biliyon mu:eek: hatta inanmadim duyunca ama denedim essahtan oyleymis mumlu mumlu yimişik bek severim kabuklu elma:110:soyyom simdi :KK51:

Bende 24 saat dinlenip yapiyorum ağırlık çalışınca canim simdi yarin yapmicam diger gün yapcam:KK73: ama yarin sabah kardiyo yaparim:KK75: 30 dkcik:KK37:
Salonda calismadigimdan makina falan kullanmiyorum ya bir gun ara yeter yeter heralde:KK58:
Eşim şöyle anlattı bana
Kaslar liflerden oluşur. Zorlandıgında lıfler yırtılır. O liflerin dolması ve kasım büyümesi lazım. Liflerin iyileşmesi için iyi beslenerek dinlenmesi lazımmış. İyileşen lifler dolarak kas yapıyormuş

Ben hiç bilmiyordum :)
Bence yarın çalışmasın o kaslar
Çalışırsa erirmiş

iyyyyyy :KK70: ayy igrenc yaaaaaa :KK70: :KK70: gittifm yerde annemlerde vardi kadin uzumu suyun altina tutuu 5 saniye ben boyle:KK57::KK57: dur sen birak ben koyim tabaga dedm o gormeden iyice yikadm:KK57: :kusmuk:

bikere detoks gibi princ lapasi yaptm o suyla haslaniyo ama baska hic bisey yenmio ayyyy igrencdiiiiii bi millet oylr yioms kimdi unuttum booooggff yenirmi o ya:kusmuk: gozunu sevem tavuk suyuynan yapilan pilavin :KK70:
Musluğun altina tutup çekeydin deseydib:D:D

Eşim şöyle anlattı bana
Kaslar liflerden oluşur. Zorlandıgında lıfler yırtılır. O liflerin dolması ve kasım büyümesi lazım. Liflerin iyileşmesi için iyi beslenerek dinlenmesi lazımmış. İyileşen lifler dolarak kas yapıyormuş

Ben hiç bilmiyordum :)
Bence yarın çalışmasın o kaslar
Çalışırsa erirmiş
3 aydir ağırlık çalışıyorum bende baya bi yazi okudum aynen senin dedigin gibi ama yürüyüş yapilabilir diyodu ağırlık çalışmak icin en az 24 saat gecmeli diyodu spor oncesi ve sonra beslenmeleri falan herşeyi arastirdim hatta gece spor yaptigim icin gece yiyorum ve asla kilo olarak dönmüyo kaslara gitsin inşallah :halay:

Dimek ordan bilee belli oliyi :ruh::ruh:

Benim de en çok eleştirdiğim şeydi aslında bir akşamları seviyorum yemeyi o da değişik ve güzel yemek var diye :ruh:

Sen kara kuru fitnesscı bağyanlar gibin değil misin zaten :eek:
Evet ama bugün yine de cardio yapıcam sonraki günler dinlendiririm olmadı şimdi yarın cuma ya güzel bir sonuç çıksın istiyorum tartıdan :ruh:

Tamam ne yicim yarın tost yesem olma mı :ruh:

Hala 67nin etrafında dönüyorum ben sen nerelerdesin esas ondan haber ver :KK31:
Yohh hala istedigim kadar fitnessci olamadim dur hele daha 3 ayda olur mu:KK70: yani iyiyim tabi simdi kendimi kötüleyemicem buğda:KK30: baya iyiyim:KK30: ama neden daha iyi olmayim:rolleyes:
He tambugdaydan tost ye peynirli domatesli :kk77::KK200:

gelsin tokatlarrrr:) buaksam yemek yemicem zaten canim yani hicbirsey yemicem:KK70:

Sabah kahvalti ettim ögle yemegindede bi yogurt yedim tamamdir bugünki hakim bitti benim
yarin güzel bir rakamla gelcem o listeye sen hiiic merak itme
Neeeeğ:oha: kahvalti ve oglen yedigin yogurtla mi duruyon giz:skandal: :silah:

Makarna kepeklimiydi canim?
Hmmm heç bisi anlamadimdi ama olsundu:KK70: yedin mi yedin mi:rolleyes: yani karbonhidrata giriyo mu bu noodle:KK75:
KIZLAR makarnanın 200 gramı 12 kalorilik foto attıydım durun bidaha atiyim
Screenshot_20170803-144835.webp
Screenshot_20170803-144839.webp

Screenshot_20170803-111951.webp

3 aydir ağırlık çalışıyorum bende baya bi yazi okudum aynen senin dedigin gibi ama yürüyüş yapilabilir diyodu ağırlık çalışmak icin en az 24 saat gecmeli diyodu spor oncesi ve sonra beslenmeleri falan herşeyi arastirdim hatta gece spor yaptigim icin gece yiyorum ve asla kilo olarak dönmüyo kaslara gitsin inşallah :halay:
O zaman tamam cnm
Ben yenı ogrendım ya bılgıyı
Satayım dedım ehehehe :D
Bnm eşimde kaslıdır, spor yapar :oops: iyi bilir

Back
X