- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #223.361
Hic kilo vermemis gorunuyo @yildizlariyakalamakBu haftada veremezse öbür hafta listede olamaz
Tamam bebegim her seyi attin zati ben hallederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic kilo vermemis gorunuyo @yildizlariyakalamakBu haftada veremezse öbür hafta listede olamaz
Tamam bebegim her seyi attin zati ben hallederim![]()
ay buhafta önceden yedigim tokatlar ise yaradiiiiiiiibu ara da temmuz hedeflerini paylaşmayı unuttuk
(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@poncikbirgelincik :59,6=>55
@senad :60.7=>58
@Buki_89 :70,0=>68
@Vanillav :73,2=>68
@Yuzlesmegunu :90.2=>84
@ParteMoralll ?:=>65
@denetim :=>72,00 :=> 69
@keptinn:55.3=>52
@SekerPancarii :55.6=>52![]()
demek benden zayıfsınVeee ben senden zayıfım54.8
Eşim dün senin yüzün doldu biraz cok yakıştı bu kiloda kalsana dedi 55 de yani
53 de kaliyim ben cok inmicem yüzüm cok küçülüyo sonra
![]()
tohatların kalori yakma özeliği varmış öyle diyollaaaay buhafta önceden yedigim tokatlar ise yaradiiiiiiii
kiz size bi tokat yetmez ha bes ontane lazimİkimizin de hedefinin ayni olup ikimizinde hedefimimizi tutturamamasikac kilosun sen
![]()
he belli iyi yaktimtohatların kalori yakma özeliği varmış öyle diyollaaa![]()
Bize artik tokat işlemez tekmek yumruk girişin bizekiz size bi tokat yetmez ha bes ontane lazim![]()
Heeğ zayifim 200 gr daha zayifdemek benden zayıfsınbnmde şu yüzüm küçülse keşkelerim
![]()
kiz size bi tokat yetmez ha bes ontane lazim![]()
senin cabuk gidiyo yalnız beybihe belli iyi yaktimay ben haftayada böyle verirsem sahane olur iki haftaya 65lere ulasmis olurum ay cok heycanliiiii
ahahahah allah ne verdiyseBize artik tokat işlemez tekmek yumruk girişin bize![]()
hahaah en sevidigim hemen geliom tekme tokattttBize artik tokat işlemez tekmek yumruk girişin bize![]()
ay cok heyecanlıHeeğ zayifim 200 gr daha zayifbiz cocuk düşünüyoz
yani dusunecez Allah kismet ederse 1 2 aya
![]()
ahahahah allah ne verdiyse![]()
stres atmam lazimdi zaten diyosunhahaah en sevidigim hemen geliom tekme tokatttt
Heeeay cok heyecanlı
o zman vitamin fln almaya başla neydi o folik asit mi ne alıyolarmş onlarıda doktora sor![]()
:) evet istedimmi gidioda ara ara kendimi bi saliyorum farkinada variosunuz zaten
Elini cabuh tut sende beraber dogurakay cok heyecanlı
o zman vitamin fln almaya başla neydi o folik asit mi ne alıyolarmş onlarıda doktora sor![]()
kiyamadim simdi bebis düsünüomussun olmaz sen Saglam kalmalisinstres atmam lazimdi zaten diyosuntemem bekliyom gel
vur banaaağ
![]()
Bu hafta 900 gittim hep ...senin spor azmine hayranım ben bazen sıkılıyorum spor yaparken sen hiç sıkılmıyor musun ? Bende bu hafta cardio yapacam annemden dambil getirdim 2 kg onunla suma squat yaparım haftada 3 günde kol çalışırım diyorum ama bırakınca daha kötü olmasından korkuyorumBazen salıyo insan az yemek de bi salma bicimi dengeli yemek en guzeli oluyobugun yapmicam spor ben sabah sporumu da yapmicam bir gün sabah kardiyo ve gun icinde ağırlık çalışması yapip bir gün full dinlenme yapicam ben uzun bi zaman saldim kendimi beslenme olarak
toparlicam
![]()
Ya ilk defa.hedefime ulaştımbu ara da temmuz hedeflerini paylaşmayı unuttuk
(temmuz ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
@poncikbirgelincik :59,6=>55
@senad :60.7=>58
@Buki_89 :70,0=>68
@Vanillav :73,2=>68
@Yuzlesmegunu :90.2=>84
@ParteMoralll ?:=>65
@denetim :=>72,00 :=> 69
@keptinn:55.3=>52
@SekerPancarii :55.6=>52![]()
Tisikkirler benim yerime keptinni dövün ama hak gecmesinkiyamadim simdi bebis düsünüomussun olmaz sen Saglam kalmalisin
cok sevindim buarada canim senin Kiz kac yasindaydi?