Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlar kızlar menum
10.30
Bır dılım mucver
Ikı dılım peynır
Bıraz labne recel
Domates salatalık
13.00
Bır avuç uzum
14.30
Bır kepce tarhana çorbası
Uc kaşık bıber domates sote
Bır dılım tb ekmk
16.30
Salatalıklı bır kase yoğurt
19.00
Bır tabak et kavurması
Bır dılım ekmek
Bır kaşık pilav
3 litre su
Yarım aaat yuruyuş

Sabah
Menemen 2 yk
Yarım Avuç içi pide
3 incir
1 çk bal
Ara
Ananas
Öğlen
Imam bayıldı yarım tbk
2 ince dilim çavdar
Ara
8 gr badem
2 kare bitter
Çok tahıllı patlat 30 gr
Akşam
83 gram fırın somon
96 gr patates fırında
2 biber

Toplam kalori 986

1200 e tamamlamak gibi bir düşüncem vardı ama tamamlayamadım belki ananas yiyebilirim
Guzel lezzetlı menun.sende gordukçe canım ananas çekıyorr ya alayım bende

Yok kız bende severim nasıl yapıyorsun
Tüm kimyondan 1 çimdik al 1 çay bardağı ılık suya atıp beklet kahvaltıdan 10 dk önce iç

İyi akşamlar kızlar menum
10.30
Bır dılım mucver
Ikı dılım peynır
Bıraz labne recel
Domates salatalık
13.00
Bır avuç uzum
14.30
Bır kepce tarhana çorbası
Uc kaşık bıber domates sote
Bır dılım tb ekmk
16.30
Salatalıklı bır kase yoğurt
19.00
Bır tabak et kavurması
Bır dılım ekmek
Bır kaşık pilav
3 litre su
Yarım aaat yuruyuş
Kuzum sen de emziriyordun dimi menü çok iyi afiyet olsun kuzum

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 9:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir catal beyaz peynir, Yarım kastamonu simit

Ara ogun 11:47

1 adet kuru incir, 5 adet badem

Oglen 13:00

1 kase sehrıye corbası
1 tabak taze fasulye
Yarım kastamonu simidi

Ara öğün 16:35

2 adet hurma ve 5 adet badem

Aksam 18:00

1 tabak sulu köfte
1 domates
1 dılım ekmek

Ara ogun 21:30

5 adet kayısı
Kayısılar bebişi kotu yapmasın fasulye de sık tuketıyosun sankı gaz yapmıyormu.menun gayet guzel gıdıyor kıloların gıbı:))

Evet ya yeni tatlar gerekli bize bu hafta meyveli süt yapabilirim kendime ara öğünde kraker ya da hurma benzeri birşey yersem atlatırım bu haftayı sanırım 67 yi de görürsem benden iyisi yok ...
Internette bulurum tarif sanirim içine çavdar da karıştırırım deneyim lezzetli olursa veririm tarif...
Cia pudıngı denedın mı cnm

Oyy sana bakan yok mu
Annem iki gün yaptı canım ama babamla diyete uymayan şeyler yiyorlar. Istesem yaparda bende yapmasini istemiyorum. Kendim uğraşıyorum. Ayağa kalkmak istiyorum artık yaaa :(( en düşük şeyleri yiyorum sporda yapamadığım için:( umdugumdanda yavaş gidecek kilolar. Zaten anca benim başıma gelir böyle salakça birsey :(

Annem iki gün yaptı canım ama babamla diyete uymayan şeyler yiyorlar. Istesem yaparda bende yapmasini istemiyorum. Kendim uğraşıyorum. Ayağa kalkmak istiyorum artık yaaa :KK43:( en düşük şeyleri yiyorum sporda yapamadığım için:KK43: umdugumdanda yavaş gidecek kilolar. Zaten anca benim başıma gelir böyle salakça birsey :KK43:
Uzulmr herseyde bır hayır var.gıdr kıloların daha cok var merak etme nişanında olmasada dugunde incecıksın ;)

Inılır tabıde cok sabretmek lazım insan hemen ulaşmak istiyor hedefıne o sıkıyor benı yedıklerımı saymıyodum sımdı yemedıklerım gozumde buyuyor:KK53:
Emziriyorsun ya çok değil kuzum bebeğini düşünmen gerekli kuzum ki düşünüyorsun belli kaç aylık bebiş

Back
X