Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iste en Kritik soru:) normal dilimin yarisini yedim ama coook lezetliydi herkez ikiser dilim yedi bende anca baktim hahahaha... eve almamak icin verdim kalanlari ama büyük bi dilim kaldi suan bizde dolapta netcem bilmiom:D esimde tutturdu aksam bi kahveyle keyif yapalim o pastayi yiyelim diye... aksam yemek yerine onu yesem olurmu kiiiii

Evet kesinlikle dondurma yimeyin gobek yapiyi:kahve: kaptaniniz sizin icin dener:kahve:
Hee iki kisi olunca daha iyi oluyo annende size gore yemekler yapar beraber zayıflarsiniz:süslü::KK37:
İnşallah oyle umuyorum:mapus:

Günaydin kizlar, dün ufak bir görünmez kaza gecirdigim icin tüm gece uyuyamadim agridan anca uyandim ve ise geldim:)

Balkon kapisinin demirine dün bi carptim direk demir bacagima bir giris yapti feci fena bi aciydi anlatamam. tüm gecede sizladi suanda baya bi agrim var
Gunaydin canim hoşgeldin cok gecmis olsun dikkatli ol bacağına girdi mi pasli falan degildi dimi:KK43:

:KK70::KK70: biz hep beraber ilerliyoh farkinda msn ya 53 lerde ya 55 lerde:KK70: hadi cuma 53 lerde olak:mapus:
he hep beraber geziyoz 53 le 56 arası :D:D
tm 53 diyok anlaştık :mapus::mapus:
menüde paylaşıyok mu:ruh:

Günaydin kizlar, dün ufak bir görünmez kaza gecirdigim icin tüm gece uyuyamadim agridan anca uyandim ve ise geldim:)

Balkon kapisinin demirine dün bi carptim direk demir bacagima bir giris yapti feci fena bi aciydi anlatamam. tüm gecede sizladi suanda baya bi agrim var
ayy kaval kemiğine mi vurdunn gçmiş olsun kuzum cok acıyo o :bicak:

iste en Kritik soru:) normal dilimin yarisini yedim ama coook lezetliydi herkez ikiser dilim yedi bende anca baktim hahahaha... eve almamak icin verdim kalanlari ama büyük bi dilim kaldi suan bizde dolapta netcem bilmiom:KK70: esimde tutturdu aksam bi kahveyle keyif yapalim o pastayi yiyelim diye... aksam yemek yerine onu yesem olurmu kiiiii
Az yemissin esinin dogum gunuydu o yüzden tokatlamicam:KK70: aksam hic karbonhidrat tuketme ve iki parmagin kadarini ye gidim gidim 2 saatte yi onu:KK70: fazla yirsen bozuşuruk:ukala: hedefine az kaldigi icin izin veriyorum diyet baslarinda olsan aslaağ dirdim:ıslık:

Bak bu daha iyi bi seçenek sende yapiyomussun gondersene bene:kahve: ben yapamiyom apla:KK16:
onda bişey yok pazardan tereyaglık kaymak alıyosun suyu cıkana kadar yoguruyosn :KK53::KK53:az da tuz ilave ediyosun bitti gitti:hamarat:

neyse ki bende 100 gr da olsa virdim :KK53::KK53::deli:

Cuma 67.4
Bugun 67.5 reglım hala bıtmedı ıns bıtınce dahada ınerrr
abov artıda mısınnnnn:bicak: ama olsundu regl mişsin cumaya kadar gider onlar :dua:

Hoşgeldin kuzummm iyiyim şükür iyi olmaya calisiyorum sen nasılsın :KK16:
Bende iyyim kuzum sağol

Folik asit de varmis icinde daha bir sürü vitamin ve protein ozellikle hamileler icsin diyolar bide sen oku bakalim aklina yatarsa ic kuzum:KK15: cilde saca gelisime herseye iyi geliyomus
Araştırayım hemencik kuzum saç Uzatıyor mu cilt bende de çok kuru bir taşta 4 kuş :D :D

Geçmiş olsun canım ağrısı da hemencik geçmez ki böyle şeylerin... dün nasıl geçti kalan dilim ile kahve keyfi düşünüyor muşsunuz :D :D

onda bişey yok pazardan tereyaglık kaymak alıyosun suyu cıkana kadar yoguruyosn :KK53::KK53:az da tuz ilave ediyosun bitti gitti:hamarat:

abov artıda mısınnnnn:bicak: ama olsundu regl mişsin cumaya kadar gider onlar :dua:
Evet aynen canım ya gıder dıye umuyorum yoksa tartıyla bozuşcaz kaç kere tartıldım ınatçı ya hep aynı gosterıyor :mad:

kiz poncik hosgeldin naposun bakalim
Iyiyim kuzum donuyorum tatil bitti yoldayim sen napiyosun :KK51:

Biz oyle yapmadik:KK45:

Evet aynen canım ya gıder dıye umuyorum yoksa tartıyla bozuşcaz kaç kere tartıldım ınatçı ya hep aynı gosterıyor :mad:
sabreeetttt az bi bitsin sonra gör sen eksiyi ödem gidince :KK8::KK8:
Iyiyim kuzum donuyorum tatil bitti yoldayim sen napiyosun :KK51:

Biz oyle yapmadik:KK45:
siz nası yaptınız anlat bakim:sus:

Ohoo daha ne ozaman :KK70:
olsundu daha fazla olabilirdi seninki kadar olsa yeterdi mesela:KK53:

Bende iyyim kuzum sağol

Araştırayım hemencik kuzum saç Uzatıyor mu cilt bende de çok kuru bir taşta 4 kuş :KK70: :KK70:

Geçmiş olsun canım ağrısı da hemencik geçmez ki böyle şeylerin... dün nasıl geçti kalan dilim ile kahve keyfi düşünüyor muşsunuz :KK70: :KK70:
bebekiiiiimmm napıyosuuuunnnn

Back
X