• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende iyyim kuzum sağol

Araştırayım hemencik kuzum saç Uzatıyor mu cilt bende de çok kuru bir taşta 4 kuş :KK70: :KK70:

Geçmiş olsun canım ağrısı da hemencik geçmez ki böyle şeylerin... dün nasıl geçti kalan dilim ile kahve keyfi düşünüyor muşsunuz :KK70: :KK70:
evet gecmio vallah:) esim düsünüo ama ben napcam bilmiom yani kesinlikle yemek yersem yemeemem gerekio ama yemek yemezsem yemek yerine o belki olurmu ki acaba ay bilemedimkiiii

Az yemissin esinin dogum gunuydu o yüzden tokatlamicam:KK70: aksam hic karbonhidrat tuketme ve iki parmagin kadarini ye gidim gidim 2 saatte yi onu:KK70: fazla yirsen bozuşuruk:ukala: hedefine az kaldigi icin izin veriyorum diyet baslarinda olsan aslaağ dirdim:ıslık:
ay suan cok mutlu oldum tamam canim ben onu böyleeee coook yavas tüketirim sen hic merak itmeee:) cumaya Kadar bisicik kalmaz eritirim hemen:D

Onceyogurt mayaladi galiba sonra yayik makinesi var onun icine koyduk o dondyruyo karistiriyo falan uste yavlari cikiyo onu topladik :KK70:
oo en basından :D:D o yayıkları cok merak ediyorum ben nasıl bişi baya muhendislik harikası çünkü mekanizma var yani alette :KK53:

Hastanedeyim kuzum dr yi bekliyorum :işsiz:
aaaa hadi hayırlı haberlerle inşallahhhh:dua::dua:

Aldın sandım öyle deyince benimki Nasıl oldu anlayamadım :KK70:
kendi kendine mi gitti ki :D:D dün bnm yüzüğüm dönmüyodu parmagımda ki normalde durmaz düşer ödem var galibası :ıslık:

Bir kaşık tadına baktım pilavın ya :) patatesten dr çok az yedim tavuk ağırlıklıydı nesfit kahvaltılık gevrek
he tamam olsun yinede elinden geldigince yememeye Calis heleki pilavi, ben diyete basladigimdan beri hic yemedim pirinc pilavi bi bu cumartesi bi kasik Kadar yedim ama gecen üc ay hic agizima dahil sürmedim:D

evet gecmio vallah:) esim düsünüo ama ben napcam bilmiom yani kesinlikle yemek yersem yemeemem gerekio ama yemek yemezsem yemek yerine o belki olurmu ki acaba ay bilemedimkiiii
Günü yağsız gıdalar ile geçirir isen olabilir aslında içinde kalmamış olur finale de yakınsın ince dilim ye tabi ki

onda bişey yok pazardan tereyaglık kaymak alıyosun suyu cıkana kadar yoguruyosn :KK53::KK53:az da tuz ilave ediyosun bitti gitti:hamarat:

neyse ki bende 100 gr da olsa virdim :KK53::KK53::deli:

abov artıda mısınnnnn:bicak: ama olsundu regl mişsin cumaya kadar gider onlar :dua:
Yoh sen yap bana apla ben yapmam tiriyağ:KK16:

Bende iyyim kuzum sağol

Araştırayım hemencik kuzum saç Uzatıyor mu cilt bende de çok kuru bir taşta 4 kuş :KK70: :KK70:

Geçmiş olsun canım ağrısı da hemencik geçmez ki böyle şeylerin... dün nasıl geçti kalan dilim ile kahve keyfi düşünüyor muşsunuz :KK70: :KK70:
Hee kiz sac uzatiyomus gurlestiriyomus sivilcelere iyi geliyomus cildi parlatıyormuş valla iciyom bakalim ne etkilerini gorecem:rolleyes:

Back
X