- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.181
Bu hafta bende 2 kilo verecembu hafta listeye yeni rakiplerin geliyo bence daha sıkı ut kuzu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta bende 2 kilo verecembu hafta listeye yeni rakiplerin geliyo bence daha sıkı ut kuzu![]()
İçmem kız seni mi kıracağımçilek hiç sevmemondan malesef bana uymuyo o
o yüzdn sende içmiceksin
![]()
iyi düşünnüyoruz ii seyler oluyoBu hafta bende 2 kilo verecemduy ama inanma bu hafta almayım sabit kalayım başka birşey istemiyorum ilaçta şişirirse kötü olacak
Denerim kuzum akşam yatmadan içerimbilemedim ki bebeğim sogan suyu mu denesen acaba
sabha kahvaltı yapmadımdı onun serefine pilav yidim bende öğlenİçmem kız seni mi kıracağımlatte aldım onu da özlemişim bir öğün niyetine içeceğim şimdi
![]()
Kilo vermek için biraz daha zamanım olmasına çok seviniyorumiyi düşünnüyoruz ii seyler oluyoilaçlar kilo aldırmıcak ödem yaptırmıcak
hatta üstüne kilo verdircek bütün ödemleri söküp atck
ooommmm
![]()
ne dedi kız doktorrrrr anlat bakimmmm çıktın sen doktordan belli olduuKilo vermek için biraz daha zamanım olmasına çok seviniyorumdediğin gibi o karın şişliği azalacak gram gram degil kilo kilo gidicek ommmm
![]()
Bekleyelim bakalım
Cok dikkat ettıgım için vucudum şaşırmış olabılırmı acep şekerlı bırsey yemıyorum pek![]()
Ay hadi inşallah okulum da açılıyor![]()
ahahabende bayram arifesinde vurdum kaval kemiğini hala mor hala elleyince acıyo düşün 2. bayram geldi
aman allahım yoksa bu cuma -2kg mı geliyo
he hatta dur bak şimdi ne geliyo
1.ye tebrik sonuncuya tohat
hayırlısı inşallah bebegiimmmher adımdan haberdar et bizi de merak ederizz
o ne be çilekli limonata mı olur![]()
hahahahahaahh aynen samimi oldugumuz icinde abarttim ovdurmek icin ahahahahah![]()
***14. TAKIM 529. ETAP***
Velvette =>1,73=>>529.etap 1.si
@senad =>%1.19=>>529.etap 2.si
@Buki_89 89=>1,17=>>529.etap 3.si
@Yuzlesmegunu egunu=>1.15=>>529.etap 4.si
@denetim im=>0.85=>>529.etap sonuncusu![]()
Bende sabah yapmadım kahvaltı büroya döndüm güzel yemek yiyim diye ama makarna ayran vardı azcık yedim çok acıkmıştım akşam gecistiririm artıksabha kahvaltı yapmadımdı onun serefine pilav yidim bende öğlenne biçim besleniyoz
![]()
Cnm kasramonu simidini biliyor musun hic?Afiyet olsun canim gayet iyi ama oglen simit yemeseydin 1 dilim ekmek yeseydin daha iyi olurdu![]()
Biçimsiz besleniyoruz bencesabha kahvaltı yapmadımdı onun serefine pilav yidim bende öğlenne biçim besleniyoz
![]()
Bir test sonucunu alayım da kuzum iç açıcı değilne dedi kız doktorrrrr anlat bakimmmm çıktın sen doktordan belli olduu
Benimde patlatmadigim sampanyam var burdan eşlik ederim sanaBizi de hemen haberdar et kuzu senin için şampanya patlatıcam ama sana içirmicem
Her şeyden kıstıysan ve az yediysen olur evet vücudun depo yapabilir
Ara öğünleri atladığım bir hafta olmuştu gezerken
O hafta +100düm sen gibi
Buradaki tek + haftamdı sanırım
Hisler aynı işteBen de okul açılınca zayıf fit olmak istiyorum
He geçen hafta da gelecekti ama içine şarap suyu sıktım
Boşver bak pancarı örnek al bence
Kim demiş derece yapamayız deyi biz de takım içi derece yaparuk heç![]()
Kiz senin o hedefin nasil tutcaksabha kahvaltı yapmadımdı onun serefine pilav yidim bende öğlenne biçim besleniyoz
![]()
Evet canım olabılır bırde akşam yemeğinden sonra ara oğun yapmıyorum oda olabılır nedeniBizi de hemen haberdar et kuzu senin için şampanya patlatıcam ama sana içirmicem
O hafta +100düm sen gibi
Sende ki bu super zayiflanin sirri ne bakalimKahvaltiya gitmeden yazayim
Pazartesiden bildiriyorum
Pazartesi: 67.3
Cuma: 68.1
Fark: -800![]()
heççççBizi de hemen haberdar et kuzu senin için şampanya patlatıcam ama sana içirmicem
O hafta +100düm sen gibi
bugün menüler fenaBende sabah yapmadım kahvaltı büroya döndüm güzel yemek yiyim diye ama makarna ayran vardı azcık yedim çok acıkmıştım akşam gecistiririm artık![]()
![]()
![]()
nasıl oluymoş hemen arastırıyorummmm demek simit yidindiiiiiCnm kasramonu simidini biliyor musun hic?
Susam falan yoktur
Annem getirdi cok ozlemisim :)
inşallahtııııBiçimsiz besleniyoruz benceama olsundu bir güncükten bir şey belki olurdu ama ertesi gün toplayacaklardı salmayacaklardı sıkı tutacaklardı
![]()
bende mirak ediyorum onu bibiğim
Kiz senin o hedefin nasil tutcak
Pilav detoksu![]()
daha belli değil yaniiii bekliyoruz o zamanBir test sonucunu alayım da kuzum iç açıcı değil
Benimde patlatmadigim sampanyam var burdan eşlik ederim sanabir siir vardı
o aklıma geldi yaşamak kadar güzel kadın bana ölümü hatırlatirlatiyor onu her gördüğümde ya ölürsem diyordu ya ölürsem...ümit yaşar oğuzcan şiiri
1.58 boyunda ünlü yoktur diye düşünüyorum ben o yüzdn kendimle kıyaslayamamBende unlulerın kılo ve boylarına taktım kendıme bakıyorum kaç kilo benım boyumdakıler![]()