• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oo en basından :KK70::KK70: o yayıkları cok merak ediyorum ben nasıl bişi baya muhendislik harikası çünkü mekanizma var yani alette :KK53:

aaaa hadi hayırlı haberlerle inşallahhhh:dua::dua:

kendi kendine mi gitti ki :KK70::KK70: dün bnm yüzüğüm dönmüyodu parmagımda ki normalde durmaz düşer ödem var galibası :ıslık:
eveet bende ilk gördüm şaşırdım kv öğretti ben 1 ay kalsam orda ooohhhooo :D:D:D

sagol tatlim, yok degildi pasli tam girmedi yani azbisey kanadi ama curma etkisi cokdu
kötü olmus canım ya dıkkat et :( benimde bacaklarım hep mosmor olmus bıyerlere vurmusum canım acıyo :(

Gunaydin kizlaaaarrr :KK200: naptınız

poncikbirgelincik poncikbirgelincik poncik hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ♡

Buki_89 Buki_89 geçmiş olsun bukis. Nesfit kellogs galiba şu sade cornflakeslerden.

Ne bu bacaklardan çektiğimiz kızlar:KK53:

sağol canım :KK200:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik hoşgeldin kuzum :KK60:

Buki_89 Buki_89 geçmiş olsun kapı kolu girdi ne demek ya içim fena oldu :oha:

hoşbulduk kuzumm :KK200:

Aferim kızıma ne gizil demek inek de sağdın :anne:
yemeyeceğim sanırım Canım çok çilekli limonata çekiyor :deli: içsem mi ki :110:

sağdım Hoppa savolun efendim Hoppa

bunun daha düğünü var kendine gel :tokat::tokat:

düğüne 11 ay var canısı rahatım :KK53: ama 4 ay sonra eltimin düğünü var o zamana bi 55 olsam süper olabilirdi :halay:
yüzüklerimizi büyük amcamız var o kesti nişanda yanıma gelmiş kulağıma annende sende çok zayıflamışsınız daha güzeldiniz ama çirkinleşmişsiniz diyo :KK53: eyvalah sağolasın amcam dedim :KK70::KK70::KK70:

düğüne 11 ay var canısı rahatım :KK53: ama 4 ay sonra eltimin düğünü var o zamana bi 55 olsam süper olabilirdi :halay:
yüzüklerimizi büyük amcamız var o kesti nişanda yanıma gelmiş kulağıma annende sende çok zayıflamışsınız daha güzeldiniz ama çirkinleşmişsiniz diyo :KK53: eyvalah sağolasın amcam dedim :KK70::KK70::KK70:
ahaahha laf mı sokmus o sana ne anamdan benden diyeydin :D:D yapışaydın sacına hemen :D

heçççç :KK70:
bundan sonra asıl listede olanlar her pazartesi takım sıralamaya gircek sonuncu olan tohatlanacak tey duyrulaaa:KK53:

bugün menüler fena:deli:

nasıl oluymoş hemen arastırıyorummmm demek simit yidindiiiii:kahve:

inşallahtıııı :KK70::KK70::KK70:

bende mirak ediyorum onu bibiğim :KK53: ama tavuk döner vardı kokuyo gbiydi yyiemedim napiiimm:ıslık:
Eve gidince halim kalırsa spor yaparım kendimi iyice yordum mu makarna kalmaz bünyede :D :D

daha belli değil yaniiii bekliyoruz o zaman :kahve: ne zaman cıkcak bu sonuc:kahve::kahve:
Yoldayım hastaneye gidiyorum kuzum

Amcaya bak sen :D :D geline çirkin diyor :D :D

Back
X