- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.241
ya ama olsundu vardır bunda da bi hayırrrrr bakalım doktor ne dicekkSonuç negatif şaşırmadım![]()
dr ile gorusecem söktürücü vercek sonrasi için ne dicik bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ama olsundu vardır bunda da bi hayırrrrr bakalım doktor ne dicekkSonuç negatif şaşırmadım![]()
Ayy bende cok kötü düstuydum hatirlamak istemimmm50altına inmem bebeğim hastalıklı gibi gezemem ortalıklarda bana 52 tam olur iri kemikliyim ben
nişanlın ne ddiyi
incecik olmuşun diyi mi
vuuu diyi miii
he valla ama açtlıyodur belkilim çarpınca cünkü ne kıkırdak var ne başka bişi düz kemik bide malum biz az vurmuyoz yani löööp dye geçirdiydm ben sofraya
takım içi yüzde sıralaması yaptımdıvanillav 1. olmuş dedin di ya diğerleri kaçıncı olmş görek deyiii
![]()
Hayirlisi bebegim kismet belki öbür ayaSonuç negatif şaşırmadım![]()
ay en son ne zaaman düştüm hatırladım da çamaşır sepetine takıldıydmAyy bende cok kötü düstuydum hatirlamak istemimmm
Hee sonrada anladim onu bende diyom bu neyin listesi![]()
Ben cok dusmem kiz baya oluyo bu kaval keminin ustune düştüğümay en son ne zaaman düştüm hatırladım da çamaşır sepetine takıldıydmahahah cok komikti ya salonun ortasına serildydim
![]()
bende düşmemde düşünc de şahane düşerimBen cok dusmem kiz baya oluyo bu kaval keminin ustune düştüğüm![]()
Cnm siz simdi nasil bir yol izleyeceksiniz ne diyor drSonuç negatif şaşırmadım![]()
Sagol cnm sizlerin destegi ileHarikkkkkkkaaa![]()
görmiceksin ki yok artık öyleSagol cnm sizlerin destegi ile
Omrumde bida asla 8.. gormek istemiyrm![]()
Gormezsın ınsSagol cnm sizlerin destegi ile
Omrumde bida asla 8.. gormek istemiyrm![]()
Cok ındı dıye mutluluktan yıyesınmı gelıyor:)Kızlar bugün kendimi zor durduruyorum :) canım neler istiyor
Dugune daha cok var ama listedesinhaftaya unutma
ac karnina daha az cikarsin ama bencesi
Saolasin amca diyeydin![]()
Temem fazla sinirlendim gelac karnina eksi çıkacaksın tebi
bide bugun az yidigin icin kesin eksi cikacaksin dimi
![]()
50altına inmem bebeğim hastalıklı gibi gezemem ortalıklarda bana 52 tam olur iri kemikliyim ben
nişanlın ne ddiyi
incecik olmuşun diyi mi
vuuu diyi miii
he valla ama açtlıyodur belkilim çarpınca cünkü ne kıkırdak var ne başka bişi düz kemik bide malum biz az vurmuyoz yani löööp dye geçirdiydm ben sofraya
takım içi yüzde sıralaması yaptımdıvanillav 1. olmuş dedin di ya diğerleri kaçıncı olmş görek deyiii
![]()
aynı durumdayııımmmmKızlar bugün kendimi zor durduruyorum :) canım neler istiyor
ele avuca gelsininsallah belkim haftaya girerim listeye
öğlen tartıldım ama aç gibin bişeydim sabah 6da kahveyle bisküvi yemistimo yüzden pek kestiremiyorum bakiyim yarın kaç çıkıcammm
valla gördü cok zayıflamısın didiyeter bu kadar didi daha verme didi
sanki çok zayıfım gibi ama o biraz balık etli seviyo
![]()
Âmin kuzum ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra gel dedi ama ben şimdi ikilemde kaldım sonra gel.derken çözüldükten sonra gel demek dimiya ama olsundu vardır bunda da bi hayırrrrr bakalım doktor ne dicekk
Amin bebişimHayirlisi bebegim kismet belki öbür aya![]()
Aşılama yaptircaktim kuzun rahim kalınlığından dolayı iptal olduCnm siz simdi nasil bir yol izleyeceksiniz ne diyor dr
bence sen cuma git kuzu yada ara sor tekrarÂmin kuzum ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra gel dedi ama ben şimdi ikilemde kaldım sonra gel.derken çözüldükten sonra gel demek dimiSekerPancarii sence asistana sordum öbür adette gelcem dimi dedim evet dedi sonuçları 2 arada gösterdim çünkü
Amin bebişim
Aşılama yaptircaktim kuzun rahim kalınlığından dolayı iptal oldu
Ne olacak cnm peki? Adet gordun diyelim, asılama yumurtladıktan sonra mı yapılacak bı dahakı ay mı yapılacak?Âmin kuzum ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra gel dedi ama ben şimdi ikilemde kaldım sonra gel.derken çözüldükten sonra gel demek dimiSekerPancarii sence asistana sordum öbür adette gelcem dimi dedim evet dedi sonuçları 2 arada gösterdim çünkü
Amin bebişim
Aşılama yaptircaktim kuzun rahim kalınlığından dolayı iptal oldu
başımıza ne geliyosa bu yeme isteği yüzünden geliyoEvime geldim uzandım içimden gitmek gelmiyordu aslında fark etmişsinizdir belki kiloma çok takılmıştım iyi tarafından bakayım adetim çözülene kadar 2 kilo verebilirim verebilirim sanırım yeme isteğimi bastırırsam tabi ki![]()
![]()
Ikıncı cocuk dusunur musun ılerde pekı:)Gormezsın ınsbende hamıleyken olmuştum o kılolarda ya ama guzeldı:)