• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

50altına inmem bebeğim hastalıklı gibi gezemem ortalıklarda bana 52 tam olur iri kemikliyim ben :KK53:

:KK70::KK70: nişanlın ne ddiyi :KK8: incecik olmuşun diyi mi:KK8: vuuu diyi miii :KK8::KK8::rolleyes:

he valla ama açtlıyodur belkilim çarpınca cünkü ne kıkırdak var ne başka bişi düz kemik bide malum biz az vurmuyoz yani löööp dye geçirdiydm ben sofraya :KK70::KK70:

takım içi yüzde sıralaması yaptımdı:cool: vanillav 1. olmuş dedin di ya diğerleri kaçıncı olmş görek deyiii:KK58:
Ayy bende cok kötü düstuydum hatirlamak istemimmm:bicak:
Hee sonrada anladim onu bende diyom bu neyin listesi:KK70::KK60:

Dugune daha cok var ama listedesin:tokat: haftaya unutma:tokat: ac karnina daha az cikarsin ama bencesi:sus:
Saolasin amca diyeydinHoppa:KK70:

insallah belkim haftaya girerim listeye :deli:

Temem fazla sinirlendim gel:KK60: ac karnina eksi çıkacaksın tebi:KK60: bide bugun az yidigin icin kesin eksi cikacaksin dimi:KK60:

öğlen tartıldım ama aç gibin bişeydim sabah 6da kahveyle bisküvi yemistim :deli: o yüzden pek kestiremiyorum bakiyim yarın kaç çıkıcammm :KK53:

50altına inmem bebeğim hastalıklı gibi gezemem ortalıklarda bana 52 tam olur iri kemikliyim ben :KK53:

:KK70::KK70: nişanlın ne ddiyi :KK8: incecik olmuşun diyi mi:KK8: vuuu diyi miii :KK8::KK8::rolleyes:

he valla ama açtlıyodur belkilim çarpınca cünkü ne kıkırdak var ne başka bişi düz kemik bide malum biz az vurmuyoz yani löööp dye geçirdiydm ben sofraya :KK70::KK70:

takım içi yüzde sıralaması yaptımdı:cool: vanillav 1. olmuş dedin di ya diğerleri kaçıncı olmş görek deyiii:KK58:

valla gördü cok zayıflamısın didi :KK53: yeter bu kadar didi daha verme didi :KK53: sanki çok zayıfım gibi ama o biraz balık etli seviyo :KK53:

Kızlar bugün kendimi zor durduruyorum :) canım neler istiyor
aynı durumdayııımmmm:ruh::ruh::ruh:
insallah belkim haftaya girerim listeye :deli:

öğlen tartıldım ama aç gibin bişeydim sabah 6da kahveyle bisküvi yemistim :deli: o yüzden pek kestiremiyorum bakiyim yarın kaç çıkıcammm :KK53:

valla gördü cok zayıflamısın didi :KK53: yeter bu kadar didi daha verme didi :KK53: sanki çok zayıfım gibi ama o biraz balık etli seviyo :KK53:
ele avuca gelsin :D:D ahahahaha :D:D:D
kız valla özledimdi seni he :D:D

ya ama olsundu vardır bunda da bi hayırrrrr bakalım doktor ne dicekk
Âmin kuzum ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra gel dedi ama ben şimdi ikilemde kaldım sonra gel.derken çözüldükten sonra gel demek dimi SekerPancarii SekerPancarii sence asistana sordum öbür adette gelcem dimi dedim evet dedi sonuçları 2 arada gösterdim çünkü

Hayirlisi bebegim kismet belki öbür aya:KK36::KK36:
Amin bebişim

Cnm siz simdi nasil bir yol izleyeceksiniz ne diyor dr
Aşılama yaptircaktim kuzun rahim kalınlığından dolayı iptal oldu

Âmin kuzum ilaç verdi 5 gün kullan dedi sonra gel dedi ama ben şimdi ikilemde kaldım sonra gel.derken çözüldükten sonra gel demek dimi SekerPancarii SekerPancarii sence asistana sordum öbür adette gelcem dimi dedim evet dedi sonuçları 2 arada gösterdim çünkü

Amin bebişim

bence sen cuma git kuzu yada ara sor tekrar

Evime geldim uzandım içimden gitmek gelmiyordu aslında fark etmişsinizdir belki kiloma çok takılmıştım iyi tarafından bakayım adetim çözülene kadar 2 kilo verebilirim verebilirim sanırım yeme isteğimi bastırırsam tabi ki :D :D

Amin bebişim

Ne olacak cnm peki? Adet gordun diyelim, asılama yumurtladıktan sonra mı yapılacak bı dahakı ay mı yapılacak?

Evime geldim uzandım içimden gitmek gelmiyordu aslında fark etmişsinizdir belki kiloma çok takılmıştım iyi tarafından bakayım adetim çözülene kadar 2 kilo verebilirim verebilirim sanırım yeme isteğimi bastırırsam tabi ki :KK70: :KK70:
başımıza ne geliyosa bu yeme isteği yüzünden geliyo :deli::deli:
neyse eger dediğin gibiyse daha 1 ayımız var demketir buda rahat 2 kilo demek oluyo :KK71:

Back
X