- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.261
ben bu konuda cok berbatim ya sürekli biyerlere carpiyorum:) sende öylemisin?kötü olmus canım ya dıkkat etbenimde bacaklarım hep mosmor olmus bıyerlere vurmusum canım acıyo
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu konuda cok berbatim ya sürekli biyerlere carpiyorum:) sende öylemisin?kötü olmus canım ya dıkkat etbenimde bacaklarım hep mosmor olmus bıyerlere vurmusum canım acıyo
![]()
Yaa şimdi arkadaş ile konuştum o da sökülünce diyor şu an ben adet değilim onlara göre zaten olmazsa pazartesi giderimbence sen cuma git kuzu yada ara sor tekrar
bende aglardim normaldede yeni tanistigim insanlar vardi utandimKiz Allah seniben ossam aglardim
ben bi kere dusunce kaval kemigimi feci carptim 2 aya anca gecti acısı hic gecmicek sandimdi
![]()
hayirlisi olsun canim insallah en yakin zamanda positiv haberinide alcazzzzSonuç negatif şaşırmadım![]()
dr ile gorusecem söktürücü vercek sonrasi için ne dicik bilmiyorum
Adet sökülünce kontrole gidicem o zaman belli olurNe olacak cnm peki? Adet gordun diyelim, asılama yumurtladıktan sonra mı yapılacak bı dahakı ay mı yapılacak?
Şu an o his ile mücadele ediyorum doymadım bugünbaşımıza ne geliyosa bu yeme isteği yüzünden geliyo
neyse eger dediğin gibiyse daha 1 ayımız var demketir buda rahat 2 kilo demek oluyo![]()
sagollll canimGecmis olsun cnm
Amin canım inşallahhayirlisi olsun canim insallah en yakin zamanda positiv haberinide alcazzzz
ay bnm beynim yandıYaa şimdi arkadaş ile konuştum o da sökülünce diyor şu an ben adet değilim onlara göre zaten olmazsa pazartesi giderimhemen sökülürse cuma giderim
![]()
![]()
Birde beni düşün anlamamakta ısrarlı benay bnm beynim yandıhayırlısı diyorum
![]()
neyse 1 ay daha vaktimiz var bugün mü yarın mı erken zaten bi ay geçer gidersnBirde beni düşün anlamamakta ısrarlı ben![]()
![]()
Bir 67 olayım yeter 65tende vazcaydımneyse 1 ay daha vaktimiz var bugün mü yarın mı erken zaten bi ay geçer gidersn![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineKizlar ben üsüttüm galiba kendimi pek iyi hissetmiyorum eve gidicem simdi cikiyorum isden.
Hemen yediklerimi yazayim
Sabah bi kahve bi peynirli sanwich
öylen Hindi etli salata
aksam yemek yemicem egerki dermanim olursa pastadan ufak bi parce ve kahve yaparim diye düsündüm
aksam yemek yemicenmi tatlimSabah
1 dilim ananas
Ara
2 ceviz 7 8 çiğ badem 12 gibi
Öğlen
300 ml kadar ayran
1 tbk makarnane çıkarsa bahtımaydı
Ara
Fındıklı bitter granola bar
Akşam
17.30 gibi
4 incir 1 şeftali yeme istegimi bastıramıyorum
Ara
Belki.1 bardak yağsız süt 2 ceviz eklerim
sagol canimGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
İstiyorum tabı cok sevıyorum cocukları ama nasıp kısmet tabı. Ozaman 60 kıloyla hamıle kalsam 15 almıştım ılkınde ıkıncı daha cok alınıyor dıyenler var:)Ikıncı cocuk dusunur musun ılerde pekı:)
Gecmiş olsun canımKizlar ben üsüttüm galiba kendimi pek iyi hissetmiyorum eve gidicem simdi cikiyorum isden.
öylen Hindi etli salata
aksam yemek yemicem egerki dermanim olursa pastadan ufak bi parce ve kahve yaparim diye düsündüm
Yemicim kuzum yemek yapmicam bugünaksam yemek yemicenmi tatlim
Canım geçmiş olsun dikkat et :*Kizlar ben üsüttüm galiba kendimi pek iyi hissetmiyorum eve gidicem simdi cikiyorum isden.
öylen Hindi etli salata
canım bu çok az değilim kaç kaloriSabah
1 dilim ananas
Ara
2 ceviz 7 8 çiğ badem 12 gibi
Öğlen
300 ml kadar ayran
1 tbk makarnane çıkarsa bahtımaydı
Ara
Fındıklı bitter granola bar
Akşam
17.30 gibi
4 incir 1 şeftali yeme istegimi bastıramıyorum