• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maya olduğu için :kusmuk:denemedim bile enerjikliğin başka sebebleri olabilir mi :KK8::KK8::KK8:
kaçamak olmazsa cidden diyete devam etmek çok zor oluyor

benim çeyizde hazırlanan tabağımdı o bizde baklıyatlar süsleme yapılıyor kurdale çatal bardak tabak gibi .. büyük diye kullanıyorum sürekli ... misafir benden kıymetli mi benim kullanmadığı şeyi niye misafir kullanıyor :KK70: ben önce kendim kullanıyorum

söz dinleriz biz ama yarının garantisi yok şu an midem :kusmuk:
aynen önce ben kullanayım sonra misafir :D:D
Eşim ... izlemiş konusunda banlamış :KK70:
Harbı bıldırım yapamasa buyuk sıkıntı:rolleyes:
bn bdv ye bakmyorm artık çünkü başladm mı duramıyorm :KK53::KK53:

dün de bir bucuk saat spor yaptım tartıya cıktım iyi iyi :KK8::KK8:
ooowww demke 1.5 saattt:KK30::KK8::KK8:

Ayy insallah :rolleyes: cok guzel olacakkkkk:KK36:
Kiz ne yedin yine:tokat:tabiki ehmaaakk:ruh:
kuymak:sus::sus::sus:

sağol gözüm :KK70: :KK70:

aynen öyle önce ben ben ben :KK70:
bende kuymak istiyorum kim yapmıştı anneciğin mi ?:kk77:
he anacıguuummm yapmış erkenden kalıp hiç huyuda değildr kahvaltı hazırlamak ama :D

Asıl senın acman lazim
Gorumce kaynana
Dugun oncesı bılmem ne :KK70:
Konu ac yirmi bilezik istedim hakkim degilmi :KK70:
işte o yüzden zaten beybi zaten psikolojim bozuk iyice bozamam :D:D:

yediklerimi yazayim
Sabah erkenden ise geldim kahvalti Burda ederim diye ama okadar yogunduki bisey yiyemedim tek su ictim Saat birbucuk gibi Kantine gittim ordada tavuk gögusu yedim izgara yaninda azbisey sos vardi bide pilav ama ben tabi pilavini almadim tek eti yedim ve minik bi kase karisik yesillik salatasi yani gayet hafif bi ögle yemegi oldu
Ara
bi protein yogurdu yedim nedense cok canim cekti yemekden sonra Tatli niyetine iyi geldi:D

aksamda salatayla gecistirmek istiyorum

Pekı cnm
Sekerlı hıcbırsey yemecegımEn Büyük KK

Az önce parkta yuruyus yptım 2000 adım :KK70:
Hıc yoktan ıyıdır
Cumaya gıdecek ınsallah

Motıvasyon beklıyrz kaptan hatta azar
@ParteMoralll partecim fırça atsana bize lütfen :sinirli::KK70:

Çarşamba gunlerı kontrol yapalım
Sonra ıkı gun herkes ayagını denk alsın:sinirli:
Cuma bırıncı olalım:sampiyon::KK70:
Supersin canim:halay:yuruyus yapilmis tatli da yenmiyo listeye super bi giris yapacaksin:sampiyon: yarin aksam karbonhidrat da tüketmeyelim eksiler biriksin:rolleyes:bakalim takim ici birinci kim olacak:KK71:bence ben olacammmm:rolleyes:ne kadar da mütevazı bi kaptan:rolleyes::KK70:

belki derim enerjiye ihtiyacım var benim öğğ ama çok övdün iştahım kbardı :KK70: :KK70:
evet mesela ben cuma günü yapıyorum onu keşkül yada kazandibi yiyorum bir hafta motive ediyor beni
Dene bi bak diger sabaha nasil dinc uyanicaksin yoksa bende icmezdim:D
Senin kaçamaklar benimkininn yaninda baya hafif kaliyi:KK70:

kşke benimde sıkılcak vakit olsa yığınla işim var ve burda çene yapıyorum :KK70:

kaç kg bugün ....
öğlen düzgün bişi ye spora başladın süt iç kefir iç bişiler bul ye yani olmaz öyle çerez ile
Aklima ne geldi:KK58: hani spor oncesi yulafli kurabiye yapiom ya onu içim fitle yapsam:KK58:daha cok proteinli olar:rolleyes:

Back
X