• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kşke benimde sıkılcak vakit olsa yığınla işim var ve burda çene yapıyorum :KK70:

kaç kg bugün ....
öğlen düzgün bişi ye spora başladın süt iç kefir iç bişiler bul ye yani olmaz öyle çerez ile

Sporu akşam yapıyorum ya ben anca ayılıyorum çünkü :D
Tokken 67.9 valla

İyi yemiyosundur belki de cok az yiyodun ve spor yapmiyodun belki kaslar gidiyodu simdi spora baslayinca arti gibi görünmüş olabilirsin spor sonrasi ne yiyosun bakalim:sopa:

Spor sonrası smoothie yapıyorum kendime :KK55:

Hayır Velvette Velvette olcak :duduk:

Sen folık asite basladın mı bakalım:anneadayı:

Ne güzel konuştun öyle bir de rica etsem 2 kg verecek vanillav desen de versem :D

Nasıl kahvaltı yaptıysam artık 458 kalori tüketmişim şuan 970 kalori akşam nasıl olcak bilmiyorum evde bamya var 100 gr yerim salatalık domates biber ile gecistireyim spor yapabilirsem yapayım azıcık

Sporu akşam yapıyorum ya ben anca ayılıyorum çünkü :KK70:
Tokken 67.9 valla

Spor sonrası smoothie yapıyorum kendime :KK55:

Ne güzel konuştun öyle bir de rica etsem 2 kg verecek vanillav desen de versem :KK70:
Benim tokluk 70.30 çıktı dün bugün fazla kaçtı leslie yaparım 2 ya da 3 mil toparlamak için

Nasıl kahvaltı yaptıysam artık 458 kalori tüketmişim şuan 970 kalori akşam nasıl olcak bilmiyorum evde bamya var 100 gr yerim salatalık domates biber ile gecistireyim spor yapabilirsem yapayım azıcık
sen tartildinmi tatlim kac kilosun?

Back
X