- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.861
Tavuk yasak mi kuzum neden yemiyosuntavuk yemeyi çokk özledim arada lokma lokma gidiyor ama porsiyon porsiyon yemek istiyorum artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavuk yasak mi kuzum neden yemiyosuntavuk yemeyi çokk özledim arada lokma lokma gidiyor ama porsiyon porsiyon yemek istiyorum artık![]()
Hahahahahaha amaaaannnnnAyy essah miyorum yoh
![]()
AhahhahahahHahahahahaha amaaaannnnn![]()
hormonlu diye yemiyoruz eşim ileTavuk yasak mi kuzum neden yemiyosun![]()
Köy tavugu alsaniz pazardan gerci ne kadar guvenilir bilmem amahormonlu diye yemiyoruz eşim ile
tavuk neden yemiosun tatlim?tavuk yemeyi çokk özledim arada lokma lokma gidiyor ama porsiyon porsiyon yemek istiyorum artık![]()
ay cevaplamissin bile heheh bende ayni soruyu sordumhormonlu diye yemiyoruz eşim ile
Bulmadık canım bulsak alcaz da .Köy tavugu alsaniz pazardan gerci ne kadar guvenilir bilmem ama
tavuk neden yemiosun tatlim?
Hormonluay cevaplamissin bile heheh bende ayni soruyu sordum![]()
kşke benimde sıkılcak vakit olsa yığınla işim var ve burda çene yapıyorum
kaç kg bugün ....
öğlen düzgün bişi ye spora başladın süt iç kefir iç bişiler bul ye yani olmaz öyle çerez ile
İyi yemiyosundur belki de cok az yiyodun ve spor yapmiyodun belki kaslar gidiyodu simdi spora baslayinca arti gibi görünmüş olabilirsin spor sonrasi ne yiyosun bakalim![]()
Benim tokluk 70.30 çıktı dün bugün fazla kaçtı leslie yaparım 2 ya da 3 mil toparlamak içinSporu akşam yapıyorum ya ben anca ayılıyorum çünkü
Tokken 67.9 valla
Spor sonrası smoothie yapıyorum kendime
Ne güzel konuştun öyle bir de rica etsem 2 kg verecek vanillav desen de versem![]()
beni gectin kiz aferin vallah azmine hayranimmmmmSporu akşam yapıyorum ya ben anca ayılıyorum çünkü
Tokken 67.9 valla
sen tartildinmi tatlim kac kilosun?Nasıl kahvaltı yaptıysam artık 458 kalori tüketmişim şuan 970 kalori akşam nasıl olcak bilmiyorum evde bamya var 100 gr yerim salatalık domates biber ile gecistireyim spor yapabilirsem yapayım azıcık
69.50 çıktım dünsen tartildinmi tatlim kac kilosun?
Sen kuzusen tartildinmi tatlim kac kilosun?
ben su son bikac gün hic tartilmadim yarin Sabah tartilirim yada eve gecince bi kontrol amacli tartilirimSen kuzu
oo neler yemistin kiz kahvlatidaNasıl kahvaltı yaptıysam artık 458 kalori tüketmişim şuan 970 kalori akşam nasıl olcak bilmiyorum evde bamya var 100 gr yerim salatalık domates biber ile gecistireyim spor yapabilirsem yapayım azıcık