• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyet bu arada eve döndüm herşey şimdilik çok güzel gidiyo sabah tartıldım biraz artı gördüm oda kabızlık tan oldugunu düşünüyorum diyete devam inş
Hosgeldın
Gıtmeyeceksın degıl mı
Dıyetı bırakmamab cok ıyı
Tebrıkler

Kızlar tartılan var mı
Kılo durumları nasıl
Ben hala -4oo deyım:silah::KK64::KK34:

Yarın dusecegını dusunuyrm
Dun cok dıkkaet ettım, bugün de ediyrm
Su haliye %0.86
Yuzde birin uzerine cikmaliyim

kac kilosun kiz Cabuk söyleeeeeeee
tartılamadım korkudan :olamaz::olamaz:

ne kadar abarttın peki

bende anlamadım kızlar ayaklarım berbat wcye kalktım aferdesiniz kendimi zorla sandalyeye attım tırsıyorum da çok ödelk bir ypım var sağlığım konusunda :confused:

valla dün arkadşım geldi dışarda menü falan yedik eve geldik ıvır zıvır o_Oo_O

tartılamadım korkudan :olamaz::olamaz:

valla dün arkadşım geldi dışarda menü falan yedik eve geldik ıvır zıvır o_Oo_O
eşim 2 haftadan fazladır teklif ediyor hepsine yok çektim sen bir anlık düşünmeden gömdün mü menüyü birde ıvır zıvır diyorsun başka şeylerde yiyebilirdiniz dışarda

kaynanam :KK70::KK70: nişanlım gitsin çeki düzen vercem hemen kendime dün spor salonu var evin hemen yanında orayla konuştum annem gitcek belki bende yazılırım
sen spora değil boğazını tutmaya ihtiyacın var :deli:
bnde de aynı problem var ama bn en azından menü bitirmiyorum bi başıma :63:

eşim 2 haftadan fazladır teklif ediyor hepsine yok çektim sen bir anlık düşünmeden gömdün mü menüyü birde ıvır zıvır diyorsun başka şeylerde yiyebilirdiniz dışarda
tavuklu menü yedim ya hamburger falan değil kolayıda 2 3 yudum içtim ama hiç yememem gerekiyodu nişan geçti ya azcık sımartayım kendimi dedim hem listedede değilim :eğlence:
sen spora değil boğazını tutmaya ihtiyacın var :deli:
bnde de aynı problem var ama bn en azından menü bitirmiyorum bi başıma :63:

doğru söylüyosun :KK53: tamam haftaya değil sonraki haftaya gircem inşallah listeye haftaya kadar toparlayabilir miyim bilmiyorum cünkülim :KK53:

tavuklu menü yedim ya hamburger falan değil kolayıda 2 3 yudum içtim ama hiç yememem gerekiyodu nişan geçti ya azcık sımartayım kendimi dedim hem listedede değilim :eğlence:

doğru söylüyosun :KK53: tamam haftaya değil sonraki haftaya gircem inşallah listeye haftaya kadar toparlayabilir miyim bilmiyorum cünkülim :KK53:
hadi bakaaallıım:cool: ben hala senden zayıfım bu da söz söylemeye hakkım var demk oluyo :D:D

Back
X