• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar tartılan var mı
Kılo durumları nasıl
Ben hala -4oo deyım:silah::KK64::KK34:

Yarın dusecegını dusunuyrm
Dun cok dıkkaet ettım, bugün de ediyrm
Su haliye %0.86
Yuzde birin uzerine cikmaliyim

kac kilosun kiz Cabuk söyleeeeeeee
tartılamadım korkudan :olamaz::olamaz:

ne kadar abarttın peki

bende anlamadım kızlar ayaklarım berbat wcye kalktım aferdesiniz kendimi zorla sandalyeye attım tırsıyorum da çok ödelk bir ypım var sağlığım konusunda :confused:

valla dün arkadşım geldi dışarda menü falan yedik eve geldik ıvır zıvır o_Oo_O

tartılamadım korkudan :olamaz::olamaz:

valla dün arkadşım geldi dışarda menü falan yedik eve geldik ıvır zıvır o_Oo_O
eşim 2 haftadan fazladır teklif ediyor hepsine yok çektim sen bir anlık düşünmeden gömdün mü menüyü birde ıvır zıvır diyorsun başka şeylerde yiyebilirdiniz dışarda

kaynanam :KK70::KK70: nişanlım gitsin çeki düzen vercem hemen kendime dün spor salonu var evin hemen yanında orayla konuştum annem gitcek belki bende yazılırım
sen spora değil boğazını tutmaya ihtiyacın var :deli:
bnde de aynı problem var ama bn en azından menü bitirmiyorum bi başıma :63:

eşim 2 haftadan fazladır teklif ediyor hepsine yok çektim sen bir anlık düşünmeden gömdün mü menüyü birde ıvır zıvır diyorsun başka şeylerde yiyebilirdiniz dışarda
tavuklu menü yedim ya hamburger falan değil kolayıda 2 3 yudum içtim ama hiç yememem gerekiyodu nişan geçti ya azcık sımartayım kendimi dedim hem listedede değilim :eğlence:
sen spora değil boğazını tutmaya ihtiyacın var :deli:
bnde de aynı problem var ama bn en azından menü bitirmiyorum bi başıma :63:

doğru söylüyosun :KK53: tamam haftaya değil sonraki haftaya gircem inşallah listeye haftaya kadar toparlayabilir miyim bilmiyorum cünkülim :KK53:

tavuklu menü yedim ya hamburger falan değil kolayıda 2 3 yudum içtim ama hiç yememem gerekiyodu nişan geçti ya azcık sımartayım kendimi dedim hem listedede değilim :eğlence:

doğru söylüyosun :KK53: tamam haftaya değil sonraki haftaya gircem inşallah listeye haftaya kadar toparlayabilir miyim bilmiyorum cünkülim :KK53:
hadi bakaaallıım:cool: ben hala senden zayıfım bu da söz söylemeye hakkım var demk oluyo :D:D

Back
X