• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay hadi inşallah alah göstertsin sana da bana da :KK70::KK70::KK70:

menü güzelll salatalar fln da tamam ben beğendim bebekimmm
bnmde işler yogun başımı kaldırck halim yok :kahve:

bu ara tek telaşımız ev :sus:bugün gidip görcm neler yapılmş nasıl olmuş sonra gelsin alışverişller :halay::halay:
ohh harika, en zevkliside ooooo

hemen yediklerimide yazim bugün nerdeyse hicbirsey yiyemedim
is yerinde mola yapmaya zamanim yok resmen buara
Sabah kahve ictim oda ise girmeden ictim hemen bidaha icemem diye:D
Öglen peynirli sandwich yedim masa basinda
aksam yesemmi yemesemmi biseyler bilemedim su ictim baya o yüzden hic aclik hissim yok aslinda yemeden dayanabilirsem yarin cok harika sonuclar gelebilir:D

2 bucuk ayda 12 mı verdın maşallah ama cok az yıyorsun ya sen bana gore.sure uzayınca ınsan daralıyor

Böyle değildim başlarda zamanla çok sıkıldım inan ki ondan başta çok daha güzeldi yediklerim iştahım çoktu

harikasin canim, bende lesli yapiom dün esimle birlikde 3mile yaptik:KK70: belki daha sonra bende baslarim yine jiliye

Bir ara yapıyordun faydasını gördün mü o dönem

Olsun canim cumaya gore ekside olda istersen persembeleri dinlenme günü yap canim hem kaslar dinlensin:KK15:

Cumaya göre ekside kalırım kaptan zaten yine azalmış biraz sabah göre yani sıkıntı yok ama dediğinde haklı çıktın sanırım kaslar eriyormuş demek ki o arada benim ondan hızlı gidiyormuş :ruh:

neyse kizlar Hazir isim bitti hemencik kaciyorum son dakika is vermesinler:D öptm sizi insallah buaksam yemeksiz bi gün gecirecegim yarin bomba gibi geliyorum:D

cok Hemde ben komple bitirmistim zaten yani 30 gün yaptim, bacaklarim o sayede inceldi zaten:)

Benim de en çok bacak kaslarında işe yaradı bugün çektim fotolarımı bakalım 30 güne ne kadar etkili olacak :27:
Yine salmış toto göbek :KK34:

:KK200::KK73:

ben doymuyorum kızlar ya bu 2 gündür dün bile doymakta zorluk yaşadım :işsiz::işsiz:

Ya biz hep senle aynıyız :D

Ben de bugün çok açım :D

Dünkü yumurta mı açtı bizi nedir

Şu an upuzun mesaj döşüyorum içimdeki kezbınıtör açığa çıktı :KK70:

Sonunda birilerinin aklına geldi neden sessiz olduğumu sormak, döşüyorum acımayacağım buhran geçirdim burada içim çatladı be beklemekten :KK70:
Peh de anlamadim aslinda:silah:

Son düzenleme:
Back
X