- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #225.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onceden farkedip yazmadiysa tamam ama daha yeni fark ediyosa bosver gitsin![]()
detaylı anlatsana kuzum sosyal medyadan mı yazmıştın kim bu çocukFark edip yazmaması daha kötü değil mi
Çatladım burada 1 haftadır şu an neşelendim![]()
Evet farketmediyse durum kotuFark edip yazmaması daha kötü değil mi
Çatladım burada 1 haftadır şu an neşelendim![]()
ohh harika, en zevkliside oooooay hadi inşallah alah göstertsin sana da bana da
menü güzelll salatalar fln da tamam ben beğendim bebekimmm
bnmde işler yogun başımı kaldırck halim yok
bu ara tek telaşımız evbugün gidip görcm neler yapılmş nasıl olmuş sonra gelsin alışverişller
![]()
evet aynennnMantar ve labne cok iyi gelio kulaga demi
Mantarciyiz labneciyiz :d
Tabiki devam kuzum dikkat ediyorum Yediğime içtiğimeHoşgeldin canim cok sevindim insallah daha iyi olur herseydevam mi takima
![]()
görmüş geçirmişsin beybi tabi biliyosun neyin güzel olup neyin güzel olmadıgınıohh harika, en zevkliside ooooo
2 bucuk ayda 12 mı verdın maşallah ama cok az yıyorsun ya sen bana gore.sure uzayınca ınsan daralıyor
harikasin canim, bende lesli yapiom dün esimle birlikde 3mile yaptikbelki daha sonra bende baslarim yine jiliye
Olsun canim cumaya gore ekside olda istersen persembeleri dinlenme günü yap canim hem kaslar dinlensin![]()
Ben yemeden önce kalorisi ne bakıyorum ondan sonra tüketiyorumBaska salata yerim cnm ya da domates salatalik
Baska borek falan var
Annemin geldigi belli oluyor degil mi?![]()
cok Hemde ben komple bitirmistim zaten yani 30 gün yaptim, bacaklarim o sayede inceldi zaten:)Bir ara yapıyordun faydasını gördün mü o dönem
Ozaman guzelEtmiş etmiş![]()
regl yakinmi tatlim?ben doymuyorum kızlar ya bu 2 gündür dün bile doymakta zorluk yaşadım![]()
Regli bitti kuzum söktürücü kullanıyorum tekrar olcam ne zaman olurum meçhul ...regl yakinmi tatlim?
cok Hemde ben komple bitirmistim zaten yani 30 gün yaptim, bacaklarim o sayede inceldi zaten:)
Ozaman guzel![]()
ben doymuyorum kızlar ya bu 2 gündür dün bile doymakta zorluk yaşadım![]()
Peh de anlamadim aslindaŞu an upuzun mesaj döşüyorum içimdeki kezbınıtör açığa çıktı
Sonunda birilerinin aklına geldi neden sessiz olduğumu sormak, döşüyorum acımayacağım buhran geçirdim burada içim çatladı be beklemekten![]()