Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sporu saglam yapanlar şöyle günde en az 1 saat filan karnitin alabilirler. Ben aslinda her aksam 90 dakika sporla ve diyetle 1 ayda 10 kilo verebiliyorum. Rakam cok gibi olsada karnitin cok işime yarar. Nede olsa supplement. Kendimde karnitin eksikligi olabilir diye düsünüyorum. Aksamlari cocuklar uyuyunca spora halim kalmiyo. 2kapak aldimmi fişek gibi oluyorum:rolleyes:
Az iç kız o karnitini. Zararlı diye duydum. Bende yüzmeye giderken bi kapak içiyordum banada iyi geliyordu

Çok uyku kilomu verdiriyomuş yeni duydum annem bana erken kalk uyku kilo aldırıyor diyordu benimi kandırdı şimdi anam:anne::hasta::kızgın:
Canım hani mesela kilo vermek için sağlıklı beslen, çok su iç ve en az 7-8 saat uyu deniliyorya ordan biliyorum. Uyku düzeni olunca daha rahat kilo veriyormuş insanlar. Benimkide öyle diyo gerçi:D :D akşam oldu kaaaaalk falan :D

Neymis canim zarari. Bende tam tersi duydum hatta kalp krizi gecirenlere veriliyormus tekrar kalp krizi gecirmeyo önlüyormus veren doktorlar var. Sen ne duydin
Aaa vallami :KK57: banada tersi soylendi. Hani kalp çarpması falan yapıyormuş çok kullanilinca. Baktım şimdi senin dediğin gibi yaziyo. Benim evde var kullanmıyorum manyak gibi bende bundan sonra bol bol kullanıcam:D ayy ıyiki yazmışsın

Psiliyum yulafa benziyor canim. Kabızlıkta kullanilabilir. Karında şişiyor tok tutuyo. Sonra bagirsaklarini temizliyor. Bana çok faydası dokundu. Ben yoğurtla karıştırıp yedim hep, suyla hayatta içemezsin hemen şişip beton gibi oluyo :D en son mini kekler yaptım yarı un yarın psiliyum koydum çok güzel oldu. Genel olarak denemeni tavsiye ederim. Benim arkadaşım baya bi kilo verdi bunla

Aaa vallami :KK57: banada tersi soylendi. Hani kalp çarpması falan yapıyormuş çok kullanilinca. Baktım şimdi senin dediğin gibi yaziyo. Benim evde var kullanmıyorum manyak gibi bende bundan sonra bol bol kullanıcam:KK70: ayy ıyiki yazmışsın

Psiliyum yulafa benziyor canim. Kabızlıkta kullanilabilir. Karında şişiyor tok tutuyo. Sonra bagirsaklarini temizliyor. Bana çok faydası dokundu. Ben yoğurtla karıştırıp yedim hep, suyla hayatta içemezsin hemen şişip beton gibi oluyo :KK70: en son mini kekler yaptım yarı un yarın psiliyum koydum çok güzel oldu. Genel olarak denemeni tavsiye ederim. Benim arkadaşım baya bi kilo verdi bunla
Aktara gittim geldim bile msj yeni gördüm bunlar bitsin sonrada onu alırım canım chıa aldım fuji beri aldım yeşil kahve aldimmi gelin karşılıklı içelim:KK50:

Aktara gittim geldim bile msj yeni gördüm bunlar bitsin sonrada onu alırım canım chıa aldım fuji beri aldım yeşil kahve aldimmi gelin karşılıklı içelim:KK50:
Şu yeşil kahveyi bi denede banada haber ver canım:KK70: çok kilo verdiriyormus oda

Aa denemişsin bile bende alip denicemm

Kahvenin tadını sevdim şekersiz içile biliyo türk kahvesini şekerli bile sevmiyorum ama bunun gideri var agzıma iki tanede guji bery attım ikisi fena olmadı bu arada kahve fincanı içicez demi aldığım paketin üzerinde 20günlük kullanım yazıyo
Sen ne aldın ben anlayamadım orayı

Back
X