- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #226.761
öf evet yaaaa akşam bende aranıyorum bildiğin ne yesem diyebenim sabah öğle değilde aksam sıkıntı evde sıkılyıorum tek eğlencem yemek yemek![]()

dolabı acıp kapatıp duruyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öf evet yaaaa akşam bende aranıyorum bildiğin ne yesem diyebenim sabah öğle değilde aksam sıkıntı evde sıkılyıorum tek eğlencem yemek yemek![]()
öf evet yaaaa akşam bende aranıyorum bildiğin ne yesem diye
dolabı acıp kapatıp duruyorum![]()
annenle yürüyüşe cıkın kuzuu yemekten sonra cıkın 1 saat fln yürüyünbende aynı oluyorum cünkü evde cok sıkılıyorum kendime bi meşgale bulmam lazım![]()
Kuzu benimde kilom fazla anne ne yapıda verdi banada söyle yaa kaç gündür aynı kilodaydım bugün tartıldım 400gr gitmiş hergün sabah gözümü açar açmaz tartının üstündeyimverdi ama onun kilosu fazla o yüzdensudur o su
he dün dedim ya görmedin mi acil başlıyorum didim yimiyorum didim![]()
Ay benimkine sordum benimki de unutmuş çıkarmayı tavuğu56,5 mi şaka mı59,3tüm dün sabah sanmıyorum bi günde o kadar verebileceğimi
evde yemek yoktu tavuk yicektim annem cıkarmayı unutmus buzluktan![]()
annenle yürüyüşe cıkın kuzuu yemekten sonra cıkın 1 saat fln yürüyün![]()
Kuzu benimde kilom fazla anne ne yapıda verdi banada söyle yaa kaç gündür aynı kilodaydım bugün tartıldım 400gr gitmiş hergün sabah gözümü açar açmaz tartının üstündeyim![]()
Ay benimkine sordum benimki de unutmuş çıkarmayı tavuğuaç kaldım
![]()
Olmadı yine ton balığına talimannem gece calısıyo evde yok yoksa cıkardım onunla tekte cıkamıyorum
annem yeşil çaylı bı karışım icti dün canım ama annemin vücudu cok sısıyo bazen böyle 1 günde 3 kilo farkedebiliyo istersen vereyim tarifini canım ödem atıyo wcye falanda cıkarıyo etkili bende ıcıyodum onu
açız valla dün söylendim bugün cıkarayım dedi inşallah unutmamıstır![]()
Olmadı yine ton balığına talimNasıl bir karışımmış o yeşil çaylı ben de deneyeceğim denemekten zarar gelmez azıcık kilo almış olabilirim izine çıktıktan sonra
geri biraz diyet temposuna döneyim 5 gün en iyisi
![]()
keptin 59 musun şok ben ....tamam o zaman affettim
spor araştırmalarındayim beybi sabah beri ona bakıyorum
59
sen
sen 59
ağlamak istiyorm su an![]()
hee sudur ödem vardı dimiverdi ama onun kilosu fazla o yüzdensudur o su
he dün dedim ya görmedin mi acil başlıyorum didim yimiyorum didim![]()
bende halen öğğ diyorum yoğurt bile yiyemiyorum ayran arada içiyorum allahtan süt favorim ona dadandımSorma artık o noktalara geldim
Bayadır ara verdim ya bir de canım istedi bugün nedense yumurta
keptin 59 musun şok ben ....
benim yaptığımı atayım mı hatta vanillav ile başlasana jilliye
hee sudur ödem vardı dimi
bende halen öğğ diyorum yoğurt bile yiyemiyorum ayran arada içiyorum allahtan süt favorim ona dadandım
İyiymiş Kuzu karışım cidden daha kötü tadlı bir şey bekliyordum bunun tadı daha bile güzel olur normal yeşil çaydanben ton balığıyazın
1 yemek kaşığı yeşil çayı suda kaynatıyo miktarını bilmiyorum suyun sonra icine 1 limon 1 tane de maden suyu döküyo onu iciyo canım ramazanda bende iciyodum gerçekten etkili![]()
İyiymiş Kuzu karışım cidden daha kötü tadlı bir şey bekliyordum bunun tadı daha bile güzel olur normal yeşil çaydansabah mayalı sütü akşam da bunu içerim artık
![]()
yımırta yiiiii
kamu spotu gibi gezdiriyosunuz beni orta da su yumurta diye![]()
keptin 59 musun şok ben ....
benim yaptığımı atayım mı hatta vanillav ile başlasana jilliye
hee sudur ödem vardı dimi
bende halen öğğ diyorum yoğurt bile yiyemiyorum ayran arada içiyorum allahtan süt favorim ona dadandım
Tamam kuzum denerim iki şekildeben bunu sıcak seviyorum kuzum sen sıcak soğuk dene hangisi hoşuna giderse öyle içersin tadi kötü değil
mayalı süt nasıl bişi![]()
Tamam kuzum denerim iki şekildemayalı süt
SekerPancarii nin beni tanıştırdığı tadı kötü kendi süper bir şey
saçlarım biraz daha hızlı uzasın diye içiyorum ben ama tırnaklara cilde sinirlere falan da iyi geliyormuş sanırım
yarım bardak ılık süte bir Tk kuru maya koyup yapılıyor ben tek dikişte içiyorum çünkü tadı fena
![]()