Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

verdi ama onun kilosu fazla o yüzden :KK53: sudur o su :KK53:

he dün dedim ya görmedin mi acil başlıyorum didim yimiyorum didim :KK70::KK70:
Kuzu benimde kilom fazla anne ne yapıda verdi banada söyle yaa kaç gündür aynı kilodaydım bugün tartıldım 400gr gitmiş hergün sabah gözümü açar açmaz tartının üstündeyim:oops:

annenle yürüyüşe cıkın kuzuu yemekten sonra cıkın 1 saat fln yürüyün :KK58:

annem gece calısıyo evde yok yoksa cıkardım onunla tekte cıkamıyorum o_O

Kuzu benimde kilom fazla anne ne yapıda verdi banada söyle yaa kaç gündür aynı kilodaydım bugün tartıldım 400gr gitmiş hergün sabah gözümü açar açmaz tartının üstündeyim:oops:

annem yeşil çaylı bı karışım icti dün canım ama annemin vücudu cok sısıyo bazen böyle 1 günde 3 kilo farkedebiliyo istersen vereyim tarifini canım ödem atıyo wcye falanda cıkarıyo etkili bende ıcıyodum onu :silah:
Ay benimkine sordum benimki de unutmuş çıkarmayı tavuğu :KK70: aç kaldım :KK45::olamaz:

açız valla dün söylendim bugün cıkarayım dedi inşallah unutmamıstır :deli::deli:

annem gece calısıyo evde yok yoksa cıkardım onunla tekte cıkamıyorum o_O

annem yeşil çaylı bı karışım icti dün canım ama annemin vücudu cok sısıyo bazen böyle 1 günde 3 kilo farkedebiliyo istersen vereyim tarifini canım ödem atıyo wcye falanda cıkarıyo etkili bende ıcıyodum onu :silah:

açız valla dün söylendim bugün cıkarayım dedi inşallah unutmamıstır :deli::deli:
Olmadı yine ton balığına talim :silah: Nasıl bir karışımmış o yeşil çaylı ben de deneyeceğim denemekten zarar gelmez azıcık kilo almış olabilirim izine çıktıktan sonra o_O geri biraz diyet temposuna döneyim 5 gün en iyisi :KK51:

Olmadı yine ton balığına talim :silah: Nasıl bir karışımmış o yeşil çaylı ben de deneyeceğim denemekten zarar gelmez azıcık kilo almış olabilirim izine çıktıktan sonra o_O geri biraz diyet temposuna döneyim 5 gün en iyisi :KK51:

ben ton balığı :kusmuk:yazın :kusmuk::kusmuk:
1 yemek kaşığı yeşil çayı suda kaynatıyo miktarını bilmiyorum suyun sonra icine 1 limon 1 tane de maden suyu döküyo onu iciyo canım ramazanda bende iciyodum gerçekten etkili :deli:

tamam o zaman affettim :KK200:
spor araştırmalarındayim beybi sabah beri ona bakıyorum :KK70:

:ruh::ruh::ruh::ruh: 59:ruh::ruh: sen:ruh::ruh:sen 59:ruh::ruh::ruh:
ağlamak istiyorm su an :ruh:
keptin 59 musun şok ben ....
benim yaptığımı atayım mı hatta vanillav ile başlasana jilliye

verdi ama onun kilosu fazla o yüzden :KK53: sudur o su :KK53:

he dün dedim ya görmedin mi acil başlıyorum didim yimiyorum didim :KK70::KK70:
hee sudur ödem vardı dimi :D

Sorma artık o noktalara geldim :KK70:

Bayadır ara verdim ya bir de canım istedi bugün nedense yumurta
bende halen öğğ diyorum yoğurt bile yiyemiyorum ayran arada içiyorum allahtan süt favorim ona dadandım

hee sudur ödem vardı dimi :KK70:

bende halen öğğ diyorum yoğurt bile yiyemiyorum ayran arada içiyorum allahtan süt favorim ona dadandım

evet yoksa bi günde 2 kilo nasıl gitsin :D::D

ben ton balığı :kusmuk:yazın :kusmuk::kusmuk:
1 yemek kaşığı yeşil çayı suda kaynatıyo miktarını bilmiyorum suyun sonra icine 1 limon 1 tane de maden suyu döküyo onu iciyo canım ramazanda bende iciyodum gerçekten etkili :deli:
İyiymiş Kuzu karışım cidden daha kötü tadlı bir şey bekliyordum bunun tadı daha bile güzel olur normal yeşil çaydan :KK50: sabah mayalı sütü akşam da bunu içerim artık :deli:

İyiymiş Kuzu karışım cidden daha kötü tadlı bir şey bekliyordum bunun tadı daha bile güzel olur normal yeşil çaydan :KK50: sabah mayalı sütü akşam da bunu içerim artık :deli:

ben bunu sıcak seviyorum kuzum sen sıcak soğuk dene hangisi hoşuna giderse öyle içersin tadi kötü değil
mayalı süt nasıl bişi :KK53:

yımırta yiiiii:mapus:
kamu spotu gibi gezdiriyosunuz beni orta da su yumurta diye :KK70::KK70:

Yiyom şu an :kusmuk:

hee sudur ödem vardı dimi :KK70:

Ayranı naneli içsene kuzu güzel oluyor onun bug ını öyle buldum ben :D

ben bunu sıcak seviyorum kuzum sen sıcak soğuk dene hangisi hoşuna giderse öyle içersin tadi kötü değil
mayalı süt nasıl bişi :KK53:
Tamam kuzum denerim iki şekilde :halay: mayalı süt SekerPancarii SekerPancarii nin beni tanıştırdığı tadı kötü kendi süper bir şey :deli: saçlarım biraz daha hızlı uzasın diye içiyorum ben ama tırnaklara cilde sinirlere falan da iyi geliyormuş sanırım :KK51: yarım bardak ılık süte bir Tk kuru maya koyup yapılıyor ben tek dikişte içiyorum çünkü tadı fena:KK45:

Tamam kuzum denerim iki şekilde :halay: mayalı süt SekerPancarii SekerPancarii nin beni tanıştırdığı tadı kötü kendi süper bir şey :deli: saçlarım biraz daha hızlı uzasın diye içiyorum ben ama tırnaklara cilde sinirlere falan da iyi geliyormuş sanırım :KK51: yarım bardak ılık süte bir Tk kuru maya koyup yapılıyor ben tek dikişte içiyorum çünkü tadı fena:KK45:

ilk kez duydum :KK53: kilo vermeye etkisi varmı yoksa bile sırf saç cilt tırnak icin icilebilir :KK53:

Back
X